Torgny Segerstedts allé 15
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Torgny Segerstedts allé 15
Rosendal, Uppsala

4 rum, 97 kvm, 4 850 kr/mån
Utgångspris: 3 765 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Yteffektiv och exklusiv 4:a med 31 kvm balkonger

Välkommen till en mycket trevlig 4:a med genomgående vackra vitpigmenterade ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och yteffektivitet. Känslan skapas av den öppna planlösningen och de genomtänkta lösningarna. Ett perfekt hem för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt boende och representativa ytor. Matrialvalen är genomtänkta, påkostade och skapar en bra harmoni.
Utöver detta finns möjlighet att sätta sin egna personliga prägel med val och tillval. Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från garaget i källaren om så önskas.

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring och platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot påkostat kök från HTH med vitvaror från Smeg, tre rejäla sovrum, varav ett med utgång till egen balkong, gäst wc samt badrum i Carraramarmor med golvvärme och badkar samt tvätt avdelning. Bostaden har två balkonger i varsitt väderstreck, varav en har två utgångar och är på hela 21 kvm!


Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppentider.

Att flytta till ett nybyggt hus är att flytta till enkelhet och hållbarhet. I K57 Rosendal har vi dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.


Utgångspris:
3 765 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
97 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
4 850 kr/mån
Våning
2 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Torgny Segerstedts allé 15 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 15 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 15 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Klas Winter

Ansvarig Fastighetsmäklare

0709-31 03 11

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

 • Bostaden

  Boarea

  97 kvm

  Månadsavgift

  4850 kr

  Balkong/uteplats

  Balkong, läge sydväst. (ca 23 kvm) Balkong, läge öster. (ca 10 kvm)

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0%

  Andel av årsavgift: 1.219%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Uppsala Kåbo 57:1

  Byggår

  Renoveringar

  2018 Nybyggt 2020 Radonmätning - men resultaten är inte klara än. Planerat: Tvåårsbesiktning

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns lägenhetsförråd och en gemensam grovtvättstuga. I cykelförrådet går det även bra att ställa barnvagnar.

  Tv & Bredband

  Via IP Onlys portal så kan man se vilka tjänsteleverantörer som finns att beställa ifrån. Boende tecknar och bekostar eget avtal.

  Parkering

  Föreningen hyr ut 58 st parkeringsplatser i garage, kostnad 900 kr/mån. I dagsläget är 12 st i kö (2020-04-22). Föreningen hyr också ut 1 st MC-plats, kostnad 450 kr/mån.

 • Föreningen

  Namn

  Stadsskogen Kåbo 57:1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 161 bostadsrättslägenheter och 4 lokaler med adress Torgny Segersteds allé 3 A-F, 9, 11 A-G, 13, 15, 17 A.B, 19 och Vårdsätravägen 3 A-F. Kontaktperson är Johanna Andersson på MPC Consulting.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  En gemensam innergård finns att tillgå för föreningarnas medlemmar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Klas Winter

Ansvarig Fastighetsmäklare

0709-31 03 11

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Torgny Segerstedts allé 15, UppsalaBostadsbildVälkommen till en mycket trevlig 4:a med genomgående vackra vitpigmenterade ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och yteffektivitet. Känslan skapas av den öppna planlösningen och de genomtänkta lösningarna. Ett perfekt hem för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt boende och representativa ytor. Matrialvalen är genomtänkta, påkostade och skapar en bra harmoni. Utöver detta finns möjlighet att sätta sin egna personliga prägel med val och tillval. Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från garaget i källaren om så önskas. Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring och platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot påkostat kök från HTH med vitvaror från Smeg, tre rejäla sovrum, varav ett med utgång till egen balkong, gäst wc samt badrum i Carraramarmor med golvvärme och badkar samt tvätt avdelning. Bostaden har två balkonger i varsitt väderstreck, varav en har två utgångar och är på hela 21 kvm! Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppentider. Att flytta till ett nybyggt hus är att flytta till enkelhet och hållbarhet. I K57 Rosendal har vi dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4QPC1R48IGU8SCD63765000 kr