Kungsgatan 37 C
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kungsgatan 37 C
Centrum, Uppsala

2 rum, 64 kvm, 2 976 kr/mån
Utgångspris: 3 195 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Sekelskiftesvåning med påkostade material och stor balkong mitt i centrum!

Högst upp i gårdshuset på Kungsgatan 37 C finns nu chansen att förvärva en mycket sällsynt vindsvåning med anor från 1860-talet. Bostaden är belägen mitt i Uppsalas stadskärna i anrika Brf Svanen, här bor du på en lugn innergård men samtidigt endast ett stenkast från stadens puls med uteserveringar, restauranger och butiker runt hörnet.

Bostaden är i genomgående gott skick och här möter äldre charm moderna och stilrena materialval. Den öppna sociala delen av bostaden med vardagsrum och kök har gedigna trägolv och ett rikligt ljusinsläpp, från denna del tar du dig ut till den stora balkongen med gott om utrymme för möblemang. Köket av märket Noblessa är fullt utrustat och mycket stilrent. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både matsalsgrupp och soffa. Utöver detta finns ett sovrum med gott om förvaringsutrymme i en walk in closet, samt ett stilrent badrum från 2010 med kakel och klinker, elegant duschhörna och fina förvaringsutrymmen.

Brf Svanen är en anrik förening med god ekonomi där både kabel-tv och bredband ingår i avgiften, föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till bland annat tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum och trädgårdsmöbler. Föreningen har även 8-platser med el-plint.

Denna bostad bör upplevas på plats, varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Utgångspris:
3 195 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
64 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 976 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Kungsgatan 37 C - Planritning
Kungsgatan 37 C - Planritning
Kungsgatan 37 C - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Vardagsrum - En stor och trevlig social del av lägenheten, här får ni ett rikligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Här ligger vackra vita trägolv. Väggarna är delvis tapetserade och delvis målade i vitt. Utrymme för matsalsbord, soffa, tv-möbel och arbetshörna intill stora fönsterpartier. Från allrummet tar ni er ut till den härliga balkongen med utrymme för möblemang. Kök - Stilrent kök från Noblessa, även här ligger vackra vita trägolv och ljusa väggar. Fullt utrustat med kyl och frys från Gorenje, diskmaskin, ugn och spis, samt gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Här finns utrymme för mindre matbord. Sovrum - Mycket trevligt sovrum med plats för stor säng, här finns även gott om förvaringsutrymmen i en walk in closet samt förvaring bakom sängväggen. WC/D - Stilrent stort våtutrymme med kakel på väggar och klinker med golvvärme. Här finns duschhörna bakom glasvägg, vägghängd WC, handdukstork, förvaring, samt handfat med kommod.

 • Bostaden

  Boarea

  64 kvm

  Månadsavgift

  2976 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, ip-telefoni och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.0346%

  Andel av årsavgift: 3.03468%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Dragarbrunn 16:1, 16:5

  Byggår

  1864

  Renoveringar

  1986 - grundförstärkning, ny maskin till tvättstugan, ny reglercentral till undercentral, nya lås till allmänna lokaler, omputsning av fasad, pålning av fastighet, omläggning av tak, redskapsbod, treglasfönster 1995 - utvändig fönstermålning 2002 - rörstambyte 2003 - 3g-mast, omläggning av stentrappor 2004 - omläggning av gårdsplanen, pålning av yttre stentrappor, avloppsrensning 2006 - motorvärmare, värmekabel, tak och stupränna (förhindra isbildning vid A- och B-uppgång), ny gårdsbelysning, fasadtvätt 2007 - fönstertätning, nytt gårdsgrus, ny grind 2008 - energideklaration 2012 - sotning utförd. OVK. 2015 - nya trädgårdsmöbler 2016 - sotning och rengöring av rök-kanaler, bostadsanpassning (automatisk öppning med fjärrkontroll av ytterdörr A-entrén), golvslipning och målning av källargolv, tilläggsisolering av vind, hus A. 2017 renovering av trapphus (gårdshuset), trappräcken (källarna) 2018 november översyn av stammar i gårdshus 2018 radonmätning (ok resultat), energidek. 2019 stambyte har skett och sker löpande Planerade renoveringar: 2020 eventuellt måla fönster i väst 2025 planeras tak, fönster och fasad.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal. Alla lägenheter har ett förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem (grundutbudet ingår i månadsavgiften, analogt/ digitalt. Vid digitalt måste medlemmen själv kontakta Comhem för digitalbox.) och bredband, 250 Mbit/s, samt IP-telefoni via Telenor (ingår i månadsavgiften).

  Energiförbrukning

  135 kWh/m² år

  Parkering

  Föreningen hyr ut 8 p-platser med el-plint för 350 kr/mån. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det 2 st personer i kö.

 • Föreningen

  Namn

  Svanen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 18 bostadsrättslägenheter med adress Kungsgatan 37 A-C. Ordförande är Thomas Andersson

  Ekonomi

  Inga planerade höjningar.

  Gårdsplats/innergård

  Gård med gemensamma trädgårdmöbler och grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kungsgatan 37 C, UppsalaBostadsbildHögst upp i gårdshuset på Kungsgatan 37 C finns nu chansen att förvärva en mycket sällsynt vindsvåning med anor från 1860-talet. Bostaden är belägen mitt i Uppsalas stadskärna i anrika Brf Svanen, här bor du på en lugn innergård men samtidigt endast ett stenkast från stadens puls med uteserveringar, restauranger och butiker runt hörnet. Bostaden är i genomgående gott skick och här möter äldre charm moderna och stilrena materialval. Den öppna sociala delen av bostaden med vardagsrum och kök har gedigna trägolv och ett rikligt ljusinsläpp, från denna del tar du dig ut till den stora balkongen med gott om utrymme för möblemang. Köket av märket Noblessa är fullt utrustat och mycket stilrent. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både matsalsgrupp och soffa. Utöver detta finns ett sovrum med gott om förvaringsutrymme i en walk in closet, samt ett stilrent badrum från 2010 med kakel och klinker, elegant duschhörna och fina förvaringsutrymmen. Brf Svanen är en anrik förening med god ekonomi där både kabel-tv och bredband ingår i avgiften, föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till bland annat tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum och trädgårdsmöbler. Föreningen har även 8-platser med el-plint. Denna bostad bör upplevas på plats, varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4QK3HGBGH6VOL4S83195000 kr