Väderkvarnsgatan 11B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Väderkvarnsgatan 11B
Höganäs, UPPSALA

1 rum, 18 kvm, 1 337 kr/mån
Utgångspris: 1 550 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket fin och ljus etta i Höganäs - närhet till både Ekonomikum och resecentrum!

Välkommen till denna optimalt planerade etta i renoverad 1930-tals fastighet, belägen i populära Höganäs.

Den här trevliga ettan bjuder på genomgående ljusa ytskikt och nylagt parkettgolv. Ljus hall med praktisk avhängningsyta för både skor och kläder. Fräscht helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Vardagsrum/sovrum med trevligt ljusinsläpp från flera fönster, här finns plats för både säng och soffa. Smakfullt arbetskök med goda förvaringsmöjligheter bakom via köksluckor, vitt kakel över köksbänk vilken skapar bra arbetsytor. Utrustat med Micro, ugn, induktionshäll, fläkt och kyl/frys.

Höganäs har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd till citykärnan. Resecentrum ligger endast ett stenkast bort vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Allt detta skapar en utmärkt bostad för både studenter och den som söker bostad med utmärkt pendlarläge.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Utgångspris:
1 550 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
18 kvm
Rum
1 rum och arbetskök
Avgift
1 337 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Väderkvarnsgatan 11B - Planritning
Väderkvarnsgatan 11B - Planritning
Väderkvarnsgatan 11B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och arbetskök

  Rumsbeskrivning

  HALL Ljus och trevlig hall med avhängning för både skor och kläder. Ljust målade väggar och fint parkettgolv. BADRUM Fräscht helkaklat badrum i ljusgrå ton, dusch, WC, handfat med spegel samt förvaringsskåp. VARDAGSRUM/SOVRUM Ljust och lättmöblerat rum med plats för både säng och soffa. Tack vare sin takhöjd om ca 2,7 m samt sina två fönster med fritt läge skapas en härlig rymd och ljus till bostaden. ARBETSKÖK Funktionellt och läckert arbetskök, goda förvaringsmöjligheter bakom fräscha vita luckor. Vitt kakel över köksbänk som ger bra arbetsytor. Här finns induktionshäll, fläkt, ugn, mikro och kyl /frys. FÖRRÅD: Ett källarförråd nyttjas av bostadsinnehavaren.

 • Bostaden

  Boarea

  18 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  1337 kr

  Kommentar till avgift

  värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband och tvättstuga. (Bredband är mot en obligatorisk avgift på 100 kr/mån utöver angiven månadsavgift)

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.5%

  Andel av årsavgift: 1.5%

 • Fastigheten

  Byggår

  1936

  Renoveringar

  1986 el 2000 fönster 2002 balkonger, tak, fasad 2004 el, vatten och avloppsstammar (stambyte) 2006 källare med torkrum och tvättstuga ommålad 2008 nya ytter- samt säkerhetsdörrar 2009 energideklaration 2010 byggt cykelställ och renoverat elplintar 2012 dränering av gårdens baksida 2012 byte av fjärrvärmeväxlare 2013 OVK 2014 installation av avfuktningsanläggning, takarbeten (kontroll av hängrännor) 2016 stamspolning 2018 renovering av föreningens två balkonger, byte av styrcentral för fjärrvärme, byte av tvättmaskin, energideklaration 2019 rengöring av ventilation samt ventilationskontroll 2020 ommålning av tvättstuga och torkrum Planerade renoveringar: 2020 Projektering för sophus pågår.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd, hobbyrum. Tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktummlare och ett stort torkrum finns i källaren. Alla lägenheter har ett vindsförråd och två källarförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Comhem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband via Telenor fiber, obligatorisk avgift 100 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2017-09-14

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 10 p-platser med el-plint, kostnad 200 kr/mån, och 4 p-platser utan elplint, kostnad 185 kr/mån. Separat kösystem tillämpas och i dagsläget är det 6 st i kö. Den som stått längst har köat sedan 2017 (2020-04-15).

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  84 kr/mån

  Totalt

  334 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Hermes

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 36 bostadsrättslägenheter med adress Väderkvarnsgatan 11A-C. Kontaktperson är Patrik Sandgren. Föreningen har en egen hemsida på www.brfhermes.se

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  www.brfhermes.se

  Gårdsplats/innergård

  Stor fin trädgård med trädgårdsmöbler och utegrill. Gemensam frivillig städdag en gång per år.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Väderkvarnsgatan 11B, UPPSALABostadsbildVälkommen till denna optimalt planerade etta i renoverad 1930-tals fastighet, belägen i populära Höganäs. Den här trevliga ettan bjuder på genomgående ljusa ytskikt och nylagt parkettgolv. Ljus hall med praktisk avhängningsyta för både skor och kläder. Fräscht helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Vardagsrum/sovrum med trevligt ljusinsläpp från flera fönster, här finns plats för både säng och soffa. Smakfullt arbetskök med goda förvaringsmöjligheter bakom via köksluckor, vitt kakel över köksbänk vilken skapar bra arbetsytor. Utrustat med Micro, ugn, induktionshäll, fläkt och kyl/frys. Höganäs har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd till citykärnan. Resecentrum ligger endast ett stenkast bort vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Allt detta skapar en utmärkt bostad för både studenter och den som söker bostad med utmärkt pendlarläge. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4PFSG262QC1VSPCE1550000 kr