Liljegatan 1
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Liljegatan 1
Fålhagen, Uppsala

4 rum, 87 kvm, 3 806 kr/mån
Utgångspris: 5 095 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

På Bästa adress mitt i Fålhgen

Generös fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger plats till stora sällskap. Balkong i väster nås via dubbeldörrar samt fransk balkong i köket. Gott om förvaring via walk in closet och platsbyggda garderober i både sovrum och hall. Bad med dusch och egen tvättutrustning.

Liljegatan 1 i Fålhagen är ett nyproduktionsprojekt som kombinerar det bästa av två världar, ett boende mellan stadslivet och villaidyllen! På bästa adress, mitt i Fålhagen får du ta del av stadens fördelar som tillgänglighet och närhet. Detta läge gör det möjligt att snabbt nå motorvägen, Resecentrum eller citykärnan samtidigt som du bor mitt bland Fålhagens lugna villagator omgiven av parkmiljö och en gemensam grönskande innergård.

Föreningen och bostäderna är utformade för att göra vardagspusslet lite lättare och bekvämare. Detta märks bland annat genom en modern Coop-butik belägen i gatuplanet samt ett för föreningen privat garage och gym dit hissen når. Att husen och bostäderna andas kvalité och hantverk är en tydlig tråd i projektet. För dig som köpare innebär det ett hem med genomgående golvvärme, platsbyggt kök, och platsbyggda garderober, vackert lagda trägolv, inbyggda sittbänkar i fönster samt sovrum med walk in closet och badrum. Färgskalan går i varma, naturnära toner med inslag av trädetaljer och sten. För att du även ska få sätta din personliga prägel finns två olika inredningskoncept att välja mellan - Villa och Stad. Välkommen till Brf Liljegatan 1!

Läs mer om projektet på http://genovapropertygroup.se/bostader/liljegatan1

Plats: Visningsboden vid Fålhagsgatan 5, Fålhagens IP, välkommen!

Utgångspris:
5 095 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
87 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
3 806 kr/mån
Våning
1 av 3 (Hiss finns)

Planritning

Liljegatan 1 - Planritning
Liljegatan 1 - Planritning
Liljegatan 1 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall, vardagsrum och sovrum med väggar målade i bruten ljusgrå kulör. Tak målas i vit matt kulör. Golv i vitvaxad ek, Ek natur från Tarkett i holländsk läggning. I hallen ligger grått klinkergolv vid entrédörren. Trösklar, socklar och foder i ekkulör likt golv. Innedörrar i ekfaner, säkerhetsdörr som ytterdörr/Entrédörr. Fönstersmygar och fönsterbänkar inklädda i ekfaner liknande golv. Vattenburen golvvärme i alla rum utom våtrum. Kök med unikt framtaget snickerikök med lackade ramluckor i ljusgrå kulör med grepplist. Bänkskivor och stänkskydd i kalksten. Beslag, knoppar och blandare i mässing. Underlimmad diskho i rostfritt stål. Induktionshäll och kombinationsugn från Miele. Inbyggd diskmaskin, kyl, frys (alt kyl/frys) från Elektrolux eller motsvarande. Förberett för med eluttag för mikro i högskåp. Fönsterbänkar i natursten. Badrum med klinkergolv i grå kulör 30*60 cm. Kaklade väggar 15*15 cm av blank platta i sandgrå/beige kulör med halv plattas förskjutning. Belysning i tak med utanpåliggande spottar. Kommod i ljusgrå kulör likt köket, tvättställ i porslin. Blandare och knoppar i mässing. Högskåp alternativ överskåp enligt individuell säljplan med luckor likt köket. Tvättmaskin och torktumlare alt tvättpelare enligt individuell säljplan. Fast alternativ rörlig duschvägg och badkarsvägg i glas. Golvstående WC, inkaklat badkar enligt individuell säljplan. Elburen handdukstork, eburen komfortvärme i våtutrymme. Garderober i lägenheten målas i samma kulör som kök. Klädkammare har väggar och tak målade i samma kulör likt resterande rum samt utrustat med klädstång. Lägenhetsförråd finns i källarplan (med undantag för ett fåtal lägenheter som har lägenhetsförråd intill lägenheten). Golv och väggar i betong. Förrådsavskiljande Troaxväggar och dörrar upp till tak.

 • Bostaden

  Boarea

  87 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  3806 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för TV/Bredband

  Balkong/uteplats

  Balkong om 5 kvm i väst/nordvästläge. På terasser och balkonger ligger trätrall med cederträ. Räcke av svart smide.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 3, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.1421%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019/2020

  Renoveringar

  Nyproduktion

  Övriga byggnader/utrymmen

  Till föreningens gemensamma utrymmen hör garage, gym och cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

  Tv & Bredband

  Fiberanslutning. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 250 kr/månad för data/tv/tele.

  Parkering

  I föreningen finns 42 garageplatser belägna i källaren dit hissen går. Garageplats kan hyras för 1750 kr/plats och månad. Separat kösystem tillämpas.

 • Föreningen

  Namn

  Liljegatan 1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen finns på adressen Liljegatan 1-3 samt S:t Göransgatan 26-28 och består av 3 huskroppar med 16 lägenheter i varje huskropp. I bottenplanet i ett av husen ligger nyrustad Coop-butik. Gemensamt garage i källaren dit hissen går, I föreningen finns även cykelförråd samt gym.

  Gårdsplats/innergård

  Gemensam innergård med gräsmatta och planteringar

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Liljegatan 1, UppsalaBostadsbildGenerös fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger plats till stora sällskap. Balkong i väster nås via dubbeldörrar samt fransk balkong i köket. Gott om förvaring via walk in closet och platsbyggda garderober i både sovrum och hall. Bad med dusch och egen tvättutrustning. Liljegatan 1 i Fålhagen är ett nyproduktionsprojekt som kombinerar det bästa av två världar, ett boende mellan stadslivet och villaidyllen! På bästa adress, mitt i Fålhagen får du ta del av stadens fördelar som tillgänglighet och närhet. Detta läge gör det möjligt att snabbt nå motorvägen, Resecentrum eller citykärnan samtidigt som du bor mitt bland Fålhagens lugna villagator omgiven av parkmiljö och en gemensam grönskande innergård. Föreningen och bostäderna är utformade för att göra vardagspusslet lite lättare och bekvämare. Detta märks bland annat genom en modern Coop-butik belägen i gatuplanet samt ett för föreningen privat garage och gym dit hissen når. Att husen och bostäderna andas kvalité och hantverk är en tydlig tråd i projektet. För dig som köpare innebär det ett hem med genomgående golvvärme, platsbyggt kök, och platsbyggda garderober, vackert lagda trägolv, inbyggda sittbänkar i fönster samt sovrum med walk in closet och badrum. Färgskalan går i varma, naturnära toner med inslag av trädetaljer och sten. För att du även ska få sätta din personliga prägel finns två olika inredningskoncept att välja mellan - Villa och Stad. Välkommen till Brf Liljegatan 1! Läs mer om projektet på http://genovapropertygroup.se/bostader/liljegatan1 Plats: Visningsboden vid Fålhagsgatan 5, Fålhagens IP, välkommen!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4P6JCPV2N7HJJ3NH5095000 kr