Herrhagsvägen 403
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Herrhagsvägen 403
Herrhagen, Uppsala

2 rum, 52 kvm, 3 814 kr/mån
Utgångspris: 1 350 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välrenoverad tvåa med balkong i västerläge!

Nu ges tillfället att förvärva en trevlig och välplanerad tvåa i genomgående fint och upprustat skick, belägen högt upp i huset i ett familjevänligt område. Denna lägenhet ger er rymliga och öppna ytor i form av ett kök renoverat 2018 med plats för stor matgrupp intill fönster, ett vardagsrum som rymmer både större soffgrupp och arbetsplats och med utgång till balkong i västerläge, ett sovrum samt en rymlig klädkammare och mycket fräscht helkaklat WC/dusch renoverat 2017 med tvättmaskin. I dagsläget finns det lediga parkeringsplatser. Avgiftssänkning planerad till 2021.

I Herrhagen bor ni i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I närområdet finns skolor, förskolor, bibliotek och vårdcentral, gott om serviceutbud så som livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via goda bussförbindelser som går strax utanför huset eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter.

Välkomna på visning! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

Utgångspris:
1 350 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
52 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 814 kr/mån
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Herrhagsvägen 403 - Planritning
Herrhagsvägen 403 - Planritning
Herrhagsvägen 403 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

13:00-13:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 10 aug

17:30-18:00

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Entré till lägenheten nås genom loftgång som rymmer plats för mindre cafébord, riktad mot öster. Välkomnande HALL med klinker och delvis kaklade/målade väggar. Gott om plats för avhängning och förvaringsmöbel. Fönsterparti mot köket för ljusinsläpp. Ljust och fräscht KÖK från 2018. Gott om förvaring bakom vita luckor, vitt kakel ovanför bänkskiva i laminat. Kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn och diskmaskin. Laminatgolv och målade väggar. Rymligt VARDAGSRUM med plats för stor soffgrupp och annan önskad möbel. Parkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till lägenhetens balkong i västerläge. SOVRUM med plats för stor säng. Laminatgolv och tapetserade väggar. Förvaring i rymlig klädkammare. Helkaklat BADRUM från 2017. WC, handfat med kommod, duschhörna, handdukstork, tvättmaskin och golvvärme. Till lägenheten finns ett förråd att nyttja.

 • Bostaden

  Boarea

  52 kvm

  Månadsavgift

  3814 kr

  Kommentar till avgift

  värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, ip-telefoni (samtalskostnad tillkommer) och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.3192%

  Andel av årsavgift: 2.32%

 • Fastigheten

  Byggår

  1994

  Renoveringar

  2013 VVC-pump utbytt i undercentralen, monterat plåthörn i trapphus, målning / upprustning carports och förråd. Byte av trasig oljepump hiss 403. 2014 Löpande underhåll, lite målning trapphus och liknande. OVK. 2016 Uppfräschning och målning av fasaden samt byte av vindskivor, nytt staket, underhåll av alla element, byte av utomhusbelysning mot energisnålare alternativ. 2017 Låsbyte 2019 Ventilationskanaler rengjorda. OVK genomförd. Byte av radiatorernas termostater planerat. Fönstrens och balkongdörrrarnas utsidor målade. 2020 Målning av entré 2020 Byte av golv trapphus Planerat: 2020 Inga större renoveringar är planerade för de närmaste åren men det bli kan aktuellt med en del åtgärder på ytskikten i trapphusen samt uppförande av nya staket vid uteplatserna in mot gården. 2020 Målning av dörrar loftgångar och entré 2020 Arbete i UC i gemensamhetsanläggning med grannförening Skogsviolen 2020 Målning av P-platser 2021 Fiberindragning

  Övriga byggnader/utrymmen

  Samlingslokalen kostar 50 kr/dygn att hyra. Depositionsavgift 300 kr. Samlingslokalen har kök, bord och stolar. För intresserade finns det möjlighet att nyttja en odlingslott till en avgift om 100 kr per år. I bostadsrätten ingår ett mindre utomhusförråd i bostadsrätten, lika stora oberoende av lägenhetsstorlek. Dessutom ingår matkällare/förråd i källaren under kvarterslokalen. Det finns två tvättstugor.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Comhem. Tv, bredband (100/10 Mbit/s) och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-12-08

  Energiklass

  F

  Parkering

  Det finns 28 p-platser med elplint för 150 kr/mån och 8 parkeringsplatser i carport, kostnad 300 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Det finns lediga p-platser i dagläget (2020-05-20). Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser. I övrigt gäller ett generellt parkeringsförbud inom området. Ett parkeringsbolag övervakar parkeringen och tar ut en kontrollavgift av dem som parkerar i strid med bestämmelserna. För frågor angående parkering och köplats kan medlem kontakta parkeringsansvarig Axel Östlund via telefon tel 0730 331528, kvällstid.

 • Driftskostnad

  El

  350 kr/mån

  Försäkring

  38 kr/mån

  Totalt

  388 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Ängsviolen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 36 bostadsrättslägenheter med adress Herrhagsvägen 401-403. Kontaktperson är Beyar Hajo.

  Ekonomi

  2021: Avgiftssänkning i samband med fiberindragning. Internet ingår då inte längre i avgiften utan bostadsrättsinnehavaren tecknar eget avtal.

  Hemsida

  http://www.angsviolen.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

13:00-13:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 10 aug

17:30-18:00

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Herrhagsvägen 403, UppsalaBostadsbildNu ges tillfället att förvärva en trevlig och välplanerad tvåa i genomgående fint och upprustat skick, belägen högt upp i huset i ett familjevänligt område. Denna lägenhet ger er rymliga och öppna ytor i form av ett kök renoverat 2018 med plats för stor matgrupp intill fönster, ett vardagsrum som rymmer både större soffgrupp och arbetsplats och med utgång till balkong i västerläge, ett sovrum samt en rymlig klädkammare och mycket fräscht helkaklat WC/dusch renoverat 2017 med tvättmaskin. I dagsläget finns det lediga parkeringsplatser. Avgiftssänkning planerad till 2021. I Herrhagen bor ni i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I närområdet finns skolor, förskolor, bibliotek och vårdcentral, gott om serviceutbud så som livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via goda bussförbindelser som går strax utanför huset eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter. Välkomna på visning! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4P5QUQU1G6RCBD4S1350000 kr