Norrtäljegatan 18 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Norrtäljegatan 18 A
Fålhagen, Uppsala

3 rum, 72.6 kvm, 3 997 kr/mån
Utgångspris: 3 095 000 kr eller enligt ök
Bud: 3 095 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

VÄLPLANERAD 3:A MED ÖPPEN SPIS & TVÅ INGÅNGAR.


Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet med tidstypisk 40-talscharm och ypperligt läge i hjärtat av Fålhagen. Utmärkt bostad för den som önskar en lägenhet med två ingångar. Gott om förvaring i matkällarförråd, källarförråd och vindsförråd!

Planlösningen erbjuder modernt renoverat kök med matplats för ca 4 personer, två sovrum, badrum med dusch, gäst-toalett, stort vardagsrum med öppen spis och balkong i sydväst. Perfekt för eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad för att bibehålla de charmiga och tidstypiska detaljerna så som vackra trägolv.

Fina gemensamma utrymmen inom föreningen såsom fräsch bastu- och relax-avdelning. Även fina gårdar omgärdar fastigheten med flertalet sittgrupper och grillmöjligheter. På Norrtäljegatan 18 A bor du i lugna kvarter med utmärkt pendlarläge, nära till allmänna kommunikationer, resecentrum samt med handel, skolor och service på gångavstånd. Endast ett stenkast till lummiga S:t Göransparken.

Varmt välkomna till visning!

Utgångspris:
3 095 000 kr eller enligt ök
Bud
3 095 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
72.6 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
3 997 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Norrtäljegatan 18 A - Planritning
Norrtäljegatan 18 A - Planritning
Norrtäljegatan 18 A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  HALL

  Välkomnande hall med stilrent målade väggar och ett vackert trägolv.

  BADRUM

  Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns tvättmaskin, handdukstork, dusch, toalett och badrumsskåp med spegel.

  SOVRUM

  Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng. Här finns ljusa väggar och ett fint golv.

  KÖK MED MATPLATS

  Utmärkt renoverat kök med matplats för ca 4-6 personer. Här finns gott om förvaring i den vita skåpinredningen, kakel ovanför diskbänk och ljusa väggar. Köket är utrustat med följande: -Diskmaskin -Ugn -Spis -Spisfläkt -Kyl/frys

  VARDAGSRUM MED ÖPPEN SPIS

  Härligt vardagsrum med utgång till en balkong i sydväst läge. Här finns plats för en större soffgrupp intill en öppen spis. Vackert trägolv och ljusa väggar.

  SEPARAT INGÅNG

  GÄST TOALETT Utmärkt gäst-wc och handfat med kommod. Här finns kaklade väggar och badrumsskåp med belysning. SOVRUM Sovrum med plats för en säng och nattduksbord. Här finns en fransk balkong, vackert trägolv vitmålade väggar och tapetserad fondvägg.

 • Bostaden

  Boarea

  72.6 kvm

  Månadsavgift

  3997 kr

  Balkong/uteplats

  Balkong, läge sydväst. Fransk balkong, läge sydväst.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.5356%

 • Fastigheten

  Byggår

  1945

  Renoveringar

  1990 Balkonger 1995 Tak 1996 Fasad 2001 Fönster (omlistning/målning), tvättstuga (inköp av torkskåp), el, vatten- och avloppsstammar 2005 Nya entrédörrar 2006 Ny säkerhetsdörrar har satts in samt postboxar i entréerna 2009 Energideklaration 2010 Treglasfönster monterade, putsning fasaden. 2012 OVK 2013 Nytt tak samt plåtarbete vid skorsten, Källartrapporna har gjutits om 2014 Åtgärdat vattenskada i lägenhet 5 Norrtäljegat.18, arbete med utemiljön. 2015 Stamspolning avlopp. 2016 Förlängning av skorstenen, reståtgärder sedan takrenoveringen utfört, radonmätning 2017 Fönsterbesiktning 2018 Målning av balkonger, även installera rörelsestyrd belysning i trapphus, källare och cykelrum, fönsterbesiktning, OVK 2019 Energideklaration

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cyckelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu, tvättstuga och torkrum. Alla lägenheter har förråd, antingen i källaren eller på vinden.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband, 100/10 Mbit/s ingår i avgiften (Vill man utöka tecknas eget avtal till delvis rabatterat pris).

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-02-10

  Energiförbrukning

  135 kWh/m² år

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 20 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 300 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget är det 1 person i kö (2020-07-30).

 • Driftskostnad

  El

  425 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  575 kr/mån

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Täljegården

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 39 bostadsrättslägenheter med adress Norrtäljegatan 18 A-B, Hjalmar Brantingsgatan 9 A-B. Föreningen har egen hemsida; http://brftaljegarden.se. Kontaktperson är Nina Svensson, ordförande.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://brftaljegarden.se/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och utegrill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Norrtäljegatan 18 A, UppsalaBostadsbild Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet med tidstypisk 40-talscharm och ypperligt läge i hjärtat av Fålhagen. Utmärkt bostad för den som önskar en lägenhet med två ingångar. Gott om förvaring i matkällarförråd, källarförråd och vindsförråd! Planlösningen erbjuder modernt renoverat kök med matplats för ca 4 personer, två sovrum, badrum med dusch, gäst-toalett, stort vardagsrum med öppen spis och balkong i sydväst. Perfekt för eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad för att bibehålla de charmiga och tidstypiska detaljerna så som vackra trägolv. Fina gemensamma utrymmen inom föreningen såsom fräsch bastu- och relax-avdelning. Även fina gårdar omgärdar fastigheten med flertalet sittgrupper och grillmöjligheter. På Norrtäljegatan 18 A bor du i lugna kvarter med utmärkt pendlarläge, nära till allmänna kommunikationer, resecentrum samt med handel, skolor och service på gångavstånd. Endast ett stenkast till lummiga S:t Göransparken. Varmt välkomna till visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4OTBK272L0FQAH6H3095000 kr