Tiundagatan 54 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Tiundagatan 54 A
Luthagen/Stabby, Uppsala

2 rum, 60.4 kvm, 2 891 kr/mån
Utgångspris: 2 095 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fin och välplanerad tvårummare i trivsamt läge med bra förening

Välkommen till denna välplanerade tvårummare med hemtrevligt kök, badrum med dusch och balkong i soligt västerläge! Här bor du i stadsnära läge med endast ett stenkast till service vid Mimmi Ekholms plats. Dessutom är detta ett naturnära läge med elljusspår i Stabbyskogen, promenadstråk på Stabby gärde och skog och mark att ströva i för dig som vill njuta av frisk luft.

Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt med en trivsam planlösning som erbjuder ett renoverat kök i anslutning matplats och vardagsrummet med balkong i fritt västerläge, ett rymligt sovrum samt ett badrum med dusch. Föreningen är välskött med god ekonomi och i källaren finner du tvättstuga, cykelförråd och torkrum.

För dig som vill bo med närhet till allt som staden har att erbjuda med både cykelavstånd och goda busskommunikationer samtidigt som naturen ligger runt knuten är detta hem verkligen en pärla värd att se.
Varmt välkommen till visning.

Utgångspris:
2 095 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
60.4 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 891 kr/mån
Våning
2 av 4 (Ej hiss)

Planritning

Tiundagatan 54 A - Planritning
Planlösning Tiundagatan 54 A
Tiundagatan 54 A - Planritning
Planlösning Tiundagatan 54 A
Tiundagatan 54 A - Planritning
Planlösning Tiundagatan 54 A

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall med mörkt golv och vita målade väggar. Plats för ytterkläder och skor samt fyra garderober. Kök med mörkt golv och ljusa målade väggar. Svart inredning, kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och inbyggd ugn och mikro. Vardagsrum med mörktbrunt, mönstrat golv och ljusa målade väggar, plats för både matbord och soffa. Utgång till balkong i soligt västerläge. Sovrum med laminatgolv och ljusa målade väggar, ingång till klädkammare. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, handfat med kommod, spegel, wc och dusch. Förråd i källaren nyttjas av bostadsrättsinnehavaren.

 • Bostaden

  Boarea

  60.4 kvm

  Månadsavgift

  2891 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 4, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.558%

  Andel av årsavgift: 0.558%

 • Fastigheten

  Byggår

  1952-1954

  Renoveringar

  1984 Fasad 1997 Balkonger, tak 2001-02 El, vatten- och avloppsstammar 2005 Renovering av källare och tvättstuga (målningsarbeten, klart 2006), Tak (låghusen) 2009 OVK, fönsterrenovering, energideklaration. 2010 Portar till garagelängan. 2012 Nytt system för värmereglering. 2013 Byte av entréportar. 2014 Ny underhållsplan upprättad. 2015 Stamspolning, se över värmen i alla lägenheter. Byte till säkerhetsdörrar. Byte fönster i källare och garage. 2016 Avslutat installation säk.dörrar + fönster källare / garage. Stamspolning resterande lägenheter. 2018 nya uttag i lägenheterna för föreningens eget LAN, dränering, byte av dag- och spillvattenledningar vid behov, renovering av husens socklar, renovering av källartrappor, byte av fasadens dilationsfogar (fogar mellan husens ytskiktsplattor, byte av asfalt vid infarter, garage och gångsttråk, byte av garageportar i punkthus, tre nya grillplatser vid punkthusen, fler armaturer vid innergårdarnas parkering, fler parkeringsplatser, lägre lutning på källartrappen i hörnet T54-56 2019 Återställning av parkering. Kommande renoveringar: Info från hemsidan 2020: Tvättstugorna ska renoveras med start under året, och i anslutning till detta skall även stammarna i källarna renoveras åtminstone i tvättstugorna. Övriga åtgärder vi planerar under de närmaste åren är att sätta tak över entréportarna vid låghusen, byte av undercentral till vår fjärrvärmeanläggning, rengöring och mindre åtgärder av tak (och takfönster) samt besikta radiatorstammar mm. Inom kort kommer vi också att få en fullständig energikartläggning klar, och så fort den är på plats kommer vi sammanställa samtliga planerade underhållsåtgärder på vår hemsida. 2021-2023: Balkongrenoveringen är det i särklass största projektet i närtid med avsikten att bli slutfört senast 2025. Vi har nu fått en förstudie klar som visar att det är möjligt att förstora balkongerna med ca 40-50% med befintliga infästningar. Vi skall nu gå vidare med bygglovsansökan för att få besked om en förstoring också godkänns. I underlaget är det även med option på att den som vill skall kunna glasa in sin balkong, på egen bekostnad.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum och pingisrum/träningslokal/motionsrum med redskap.

  Tv & Bredband

  Föreningen har gruppavtal för TV med ComHem (digital TV-Bas ingår i avgiften) och man kan om man vill (ingår inte i avgiften) teckna bredbandsavtal antingen direkt med ComHem ("tre hål i väggen") eller via föreningens eget Lan där IP-Only är leverantör.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2009-05-06

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen har idag 54 parkeringsplatser utan el-plint, först-till-kvarn-principen tillämpas. Föreningen hyr ut 2 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 300 kr/mån, 53 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 300 kr/mån. Kösystem tillämpas och det är samma kö till p-plats som till varmgarage. Kötiden är ca 4 år.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  190 kr/mån

  Totalt

  490 kr/mån

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Kurvan

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 138 bostadsrättslägenheter med adress Tiundagatan 51-63, 50 A-56 B. Kontaktperson och ordförande är Per Lydänge. Föreningens hemsidesadress är www.brfkurvan.se.

  Ekonomi

  Balkongprojektet kommer innebära avgiftshöjning, sannolikt med minst 7%. Det är inte beslutat eller planerat när detta ska ske.

  Hemsida

  www.brfkurvan.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Tiundagatan 54 A, UppsalaBostadsbildVälkommen till denna välplanerade tvårummare med hemtrevligt kök, badrum med dusch och balkong i soligt västerläge! Här bor du i stadsnära läge med endast ett stenkast till service vid Mimmi Ekholms plats. Dessutom är detta ett naturnära läge med elljusspår i Stabbyskogen, promenadstråk på Stabby gärde och skog och mark att ströva i för dig som vill njuta av frisk luft. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt med en trivsam planlösning som erbjuder ett renoverat kök i anslutning matplats och vardagsrummet med balkong i fritt västerläge, ett rymligt sovrum samt ett badrum med dusch. Föreningen är välskött med god ekonomi och i källaren finner du tvättstuga, cykelförråd och torkrum. För dig som vill bo med närhet till allt som staden har att erbjuda med både cykelavstånd och goda busskommunikationer samtidigt som naturen ligger runt knuten är detta hem verkligen en pärla värd att se. Varmt välkommen till visning.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4OJ26TEHA6C1BJQG2095000 kr