Stagneliusgatan 13
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Stagneliusgatan 13
Heidenstam, Uppsala

2.5 rum, 65.5 kvm, 3 486 kr/mån
Utgångspris: 1 795 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Stilren lägenhet med nytt kök från 2018

Snyggt renoverad lägenhet i grönt och stadsnära område. Kök, vardagsrum och hall totalrenoverades år 2018 och samtidigt öppnades planlösningen upp i denna del av lägenheten, vilket gör den unik i sin utformning. Planlösningen är flexibel och går även att bygga om till 3 rok. Materialvalen är både medvetna och stilrena. Lägenhetens balkong har ingång från kök och vardagsrum och vetter mot den grönskande innergården. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum och ett funktionellt badrum som planeras stamrenoveras av föreningen. Här har du möjlighet att själv välja hur det nya badrummet ska se ut! Se mer information längre ner. Läget är optimalt då alla fönster är mot grönområden på vardera sida om huset.

Familjevänligt område med närhet till grönområden, service vid Heidenstams torg och bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna samt Gränby köpstad. Goda kommunikationer i med buss i flera riktningar.

Föreningen tillhandahåller stora och fina innergårdar för sina medlemmar med trädgårdsmöbler och lekplatser. Tennisbana, boulebana och gym finns för dig som vill vara aktiv. Hobbyrum, bastu och cykelförråd är några ytterligare fördelar för boende här. Gemensamt elavtal som ger en otroligt låg elkostnad/månad. Föreningen är i planeringsstadiet för kommande stamrenovering i badrum, som i nuläget tänks påbörjas Q1 2021 och därefter pågå i etapper. Det ger dig som köper möjlighet att inom föreningens ramar bestämma hur ditt nya badrum ska se ut. Kontakta mäklaren för mer information.

Tillträde i ö.k. med säljaren. Varmt välkommen!

Utgångspris:
1 795 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
65.5 kvm
Rum
2.5 rum och kök
Avgift
3 486 kr/mån
Våning
1 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Stagneliusgatan 13 - Planritning
Stagneliusgatan 13 - Planritning
Stagneliusgatan 13 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

11:00-11:30

Visning - Kom ihåg att anmäla dig till visningen.

MÄKLARE

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2.5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall med snyggt, enstavigt laminatgolv i en kall, snygg ton. Samma golv finns i vardagsrum, vid matplatsen och kök. Vitmålade väggar. Vardagsrum och kök i halvöppen planlösning som avdelas med matplatsen i mitten. Här finns plats för många att umgås! Vitmålade väggar. Väl tilltagen balkong mot gården. Kök (2018) med snygga, svarta luckor. Ovan arbetsytorna sitter ett rostfritt stänkskydd. Köket känns öppet och modernt tack vare att förvaringen är koncentrerad till underskåp. Vitvaror i form av inbyggd ugn, häll, fläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Väggar i grå/beige kulör. Stort sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar, varav en mönstrad fondtapet. Fönster mot lugn trädgård. Sovrummet är ursprungligen lägenhetens vardagsrum, vilket gör det mycket rymligt och plats för flera funktioner, där bara din fantasi sätter gränserna. Badrum med våtrumsmatta på golv och vägg, del av vägg är vitmålad. Toalett, två handfat, spegel med belysning och duschhörna. Stamrenovering planeras. Ett externt förråd finns. I föreningens register är lägenheten registrerad som 2 rok.

 • Bostaden

  Boarea

  65.5 kvm

  Månadsavgift

  3486 kr

  Kommentar till avgift

  värme, kallvatten, varmvatten, kabel-tv, internet

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.2875%

  Andel av årsavgift: 0.28667%

 • Fastigheten

  Byggår

  1967

  Renoveringar

  1993 Tak 1998 Byte av vattenstammar utvändigt, ej i lägenheterna. 2003 Balkonger 2004 Tvättstuga 2004-05 Trapphus 2006 Garageportar 2006 Varmvattenspolat alla ledningar 2006 Tvätt av plåtfasader 2007 Fläktsystem, Styr- och reglersystem 2009 Nya ytterdörrar, säkerhetsdörrar har installerats, postfack nere vid entrén, energideklaration 2010 Installerat nya ventiler i lägenheterna samt på taken 2012 Påbörjat relining av avloppsstammarna. 2013 Liten fotbollsplan m sarg runt och en boulebana gjordes i ordning 2014 Relining avslutad, löpande underhåll i övrigt. 2015 Taken klara under hösten. Normalt underhåll. 2018 En ny armatur med LED belysning vid varje entré och i trapphus. Målning av stenskivor under takfot. Nya fläktar till garagen.Även ny belysning av LCD-typ kommer att monteras vid garagen utefter Stagneliusgatan. 2019 Underhåll: tvättstugor, ytterbelysning, säkerhetsventiler, målning takfot/ stenskivor, markytor. Planerade renoveringar: Byte av vatten- och värmerörstammar samt våtrum. Det är under projektering och kommer preliminärt att påbörjas första kvartalet 2021. Hela projektet beräknas ta 2-3 år. Läs mer på www.uppsalahus14stambyte.se/. Förbättring av cykelställ och ny asfalt utanför garagelängan är framflyttat med anledning av kommande arbeten med vattenstammar.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum, gym med nyinköpta träningsredskap, tennisbana, boulebana, lekredskap, liten fotbollsplan och bastu. Till lägenheten hör ett förråd. Ettor och tvåor har ett förråd i källaren, treor och fyror har ett förråd i lägenheten. Det finns även däckförråd samt en kompressordriven cykelpump.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband via Ownit, ingår i månadsavgiften. Den signal som kommer ut ur uttaget ligger på 500-1000 Mbit/s överföringshastighet till varje hushåll. IP-telefoni via Ownit eller Comhem, den boende skapar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-04-29

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 62 parkeringsplatser med el-plint för 160 kr/mån, 100 parkeringsplatser utan elplint för 75 kr/mån samt 109 parkeringsplatser i varmgarage för 375 kr/mån. Kösystem tillämpas. Kötiden för p-plats varierar och är helt beroende av hur många avflyttningar som sker under året. I dagläget är det ca 10 st i p-platskö och något färre för garage. (2020-06-02)

 • Föreningen

  Namn

  Riksbyggen Uppsalahus nr 14

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 303 bostadsrättslägenheter med adress Heidenstamsgatan 1-63 och Stagneliusgatan 11-31. Föreningen har en hemsida: http://uppsalahus14.se/.

  Ekonomi

  I dagsläget finns ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  www.uppsalahus14.se

  Gårdsplats/innergård

  Trevliga innergårdar med gemensamma trädgårdsmöbler och grill. Lekpark finns i föreningen.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

11:00-11:30

Visning - Kom ihåg att anmäla dig till visningen.

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Stagneliusgatan 13, UppsalaBostadsbildSnyggt renoverad lägenhet i grönt och stadsnära område. Kök, vardagsrum och hall totalrenoverades år 2018 och samtidigt öppnades planlösningen upp i denna del av lägenheten, vilket gör den unik i sin utformning. Planlösningen är flexibel och går även att bygga om till 3 rok. Materialvalen är både medvetna och stilrena. Lägenhetens balkong har ingång från kök och vardagsrum och vetter mot den grönskande innergården. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum och ett funktionellt badrum som planeras stamrenoveras av föreningen. Här har du möjlighet att själv välja hur det nya badrummet ska se ut! Se mer information längre ner. Läget är optimalt då alla fönster är mot grönområden på vardera sida om huset. Familjevänligt område med närhet till grönområden, service vid Heidenstams torg och bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna samt Gränby köpstad. Goda kommunikationer i med buss i flera riktningar. Föreningen tillhandahåller stora och fina innergårdar för sina medlemmar med trädgårdsmöbler och lekplatser. Tennisbana, boulebana och gym finns för dig som vill vara aktiv. Hobbyrum, bastu och cykelförråd är några ytterligare fördelar för boende här. Gemensamt elavtal som ger en otroligt låg elkostnad/månad. Föreningen är i planeringsstadiet för kommande stamrenovering i badrum, som i nuläget tänks påbörjas Q1 2021 och därefter pågå i etapper. Det ger dig som köper möjlighet att inom föreningens ramar bestämma hur ditt nya badrum ska se ut. Kontakta mäklaren för mer information. Tillträde i ö.k. med säljaren. Varmt välkommen!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4N0BBBFNGDMSLO9A1795000 kr