Syréngatan 6
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Syréngatan 6
Fålhagen, Uppsala

4.5 rum, 159 kvm, 7 453 kr/mån
Utgångspris: 5 490 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Tillfälle att köpa en mycket representativ bostad i etage! Garageplats ingår i avgiften!

Nu ges möjlighet att köpa en smakfullt renoverad etagelägenhet om cirka 159 kvm i attraktiva Fålhagen. Här bor ni i två plan med öppen luftig planlösning med representativa ytor och en stor balkong mot den fantastiska trädgården där man disponerar sin egen uteplats intill fastighetens carport. På entréplan finns påkostat kök med möjlighet till stort matsalsbord intill. Ett vardagsrum med mycket rymd och ett imponerade ljus tack vare stora fönsterpartier. Här finnas också ett badrum dusch och ett mindre sovrum/kontor. En våning upp ligger ett väl tilltaget sovrum med direkt access till lyxigt påkostat badrum med tvättmöjligheter. Allrum perfekt som extra vardagsrum och möjlighet till ett tredje sovrum som idag disponeras som kontor.

Detta är en bostad utöver det vanliga som behöver upplevas på plats!
Juridisk person är möjlig som köpare av denna bostad. Garageplats ingår i avgiften.

Här bor ni med ett centralt läge nära centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Utgångspris:
5 490 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
159 kvm
Rum
4.5 rum och kök
Avgift
7 453 kr/mån

Planritning, bild 1 av 2

Syréngatan 6 - Planritning
Syréngatan 6 - Planritning
Syréngatan 6 - Planritning
Syréngatan 6 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4.5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnade hall med två garderober. -- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljust trägolv och ljusa väggar. Fönster i tre väderstreck och kamin skapar en mycket trivsam atmosfär till bostaden. Fint kök från Haga med lyxiga vitvaror från Miele. Diskmakin, spishäll, spisfläkt, kyl/frys samt ångugn/ugn. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som är belägen mot trädgården. -- Fint renoverat badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Vägghängd wc, handfat med kommod och duschhörna. Spotlights i taket. -- Sovrum/gästrum med skjutdörrar. Perfekt som barnrum eller kontor. En trappa upp: -- Charmig övervåning med takbjälkar och snedtak. Här finns stort sovrum, allrum och möjlighet till ett extra sovrum. -- Badrum med snedtak och fönster. Klinkergolv och läcker betongimitation från Deco. Takdusch, tvättmaskin/torktumlare med arbetbänk över. Wc, handfat med kommod och spotlight i taket.

 • Bostaden

  Boarea

  159 kvm

  Månadsavgift

  7453 kr

  Andelstal

  Andel i föreningen: 51.29%

  Andel av årsavgift: 51.29%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2011-2014 totalrenovering av fastigheten. Samtliga stammar (vatten och el) i lägenheterna har bytts ut. Nytt tak samt ny putsad fasad. Renoveringen inkluderade även garagebyggnaden. Planerade renoveringar: Inga planerade renoveringar.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns ingen gemensam tvättstuga. Varje lägenhet har egen tvättmaskin.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Comhem. Den boende tecknar eget avtal för bredband och ip-telefoni.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiklass

  D

  Parkering

  Ett garage hör till varje lägenhet, kostnad 500 kr/mån. Kostnaden är obligatorisk.

 • Föreningen

  Namn

  Fålhagen 43:7

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 3 bostadsrättslägenheter med adress Syréngatan 6. Kontaktperson är Tomas Sweijer.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Gårdsplats/innergård

  Trivsam innergård med gemensamma trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Syréngatan 6, UppsalaBostadsbildNu ges möjlighet att köpa en smakfullt renoverad etagelägenhet om cirka 159 kvm i attraktiva Fålhagen. Här bor ni i två plan med öppen luftig planlösning med representativa ytor och en stor balkong mot den fantastiska trädgården där man disponerar sin egen uteplats intill fastighetens carport. På entréplan finns påkostat kök med möjlighet till stort matsalsbord intill. Ett vardagsrum med mycket rymd och ett imponerade ljus tack vare stora fönsterpartier. Här finnas också ett badrum dusch och ett mindre sovrum/kontor. En våning upp ligger ett väl tilltaget sovrum med direkt access till lyxigt påkostat badrum med tvättmöjligheter. Allrum perfekt som extra vardagsrum och möjlighet till ett tredje sovrum som idag disponeras som kontor. Detta är en bostad utöver det vanliga som behöver upplevas på plats! Juridisk person är möjlig som köpare av denna bostad. Garageplats ingår i avgiften. Här bor ni med ett centralt läge nära centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4MRJEVGAF2EOGBRN5490000 kr