Lindsbergsgatan 8 C
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Lindsbergsgatan 8 C
Sommarro, Uppsala

1 rum, 41 kvm, 2 095 kr/mån
Utgångspris: 1 695 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Bekvämt belägen 1/2 trappa upp i fastigheten!

Nu finns möjligheten att förvärva en trivsam etta i populära Sommarro. Lägenheten är bekvämt belägen en halv trappa upp i fastigheten som under 2002 genomgick en stamrenovering. I området bor du med närhet till restauranger, grönområden, servicebutiker och närhet in till stadskärnan.

Lägenheten är genomgående fräsch med ljusa ytskikt och fina golv. Här välkomnas du av en hall med plats för avhängning och förvaring i inbyggd garderob. Välutrustat ljust kök med matplats som nyligen genomgått en uppfräschning av ytskikt samt ett rymligt vardagsrum med fransk balkong samt förvaring i ännu en inbyggd garderob. I vardagsrummet finns utrymme för både soffgrupp och säng. Här finns även ett badrum med kakel och klinker utrustat med badkar, wc och handdukstork.

Utöver detta finns även 2 stycken förråd som hör till lägenheten, ett källarförråd om ca 2 kvm och ett vindsförråd om ca 8 kvm.

Varmt välkomna på visning!

Utgångspris:
1 695 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 095 kr/mån
Våning
1 (Ej hiss)

Planritning

Lindsbergsgatan 8 C - Planritning
Lindsbergsgatan 8 C - Planritning
Lindsbergsgatan 8 C - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 14 mar

12:30-13:00

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

måndag, 15 mar

18:00-18:30

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall/entré - Ljusa väggar och trägolv. Plats för avhängning samt förvaring i inbyggd garderob. Kök - Ordentlig matplats, kyl/frys, spis med ugn, kakel ovan köksbänk i trä. Badrum - Kakel och klinker, badkar, WC, handdukstork samt handfat. Vardagsrum/allrum - Vitmålade väggar och trägolv. Utrymme för säng samt ordentlig soffgrupp. Här finns även en trevlig fransk balkong och en inbyggd garderob.

 • Bostaden

  Boarea

  41 kvm

  Månadsavgift

  2095 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten och kabel-tv. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer med 165 kr/mån.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 0, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.1086%

 • Fastigheten

  Byggår

  1946

  Renoveringar

  1988 Balkonger 1994 El 2002 Balkonger, fönster, tvättstuga, tak och fasad 2009 Byte till säkerhetsdörrar 2010 Tätning i fönster 2014 Lagning av sprickor i elva balkonger. Ventilationsåtgärder i lägenheterna 67:an, OVK. Ny tvättmaskin. Målningsarbeten. 2015 Ventilationsåtgärder ( efter utförd OVK) i 69:an och 8:an, dränering av källarvägg i 69:an. 2019 Renovering garagelänga, stamspolning i kök och badrum i fastigheten, ny tvättmaskin och torktumlare i 69:an. Installation av solceller och gemensam el kommer att ske inom de närmsta åren.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd, två tvättstugor med torkrum samt mangelrum. Till samtliga lägenheten hör två förråd varav ett är en liten så kallad matkällare.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Telenor, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor (fiber). Gruppanslutning av bredband för 165 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-04-30

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 15 parkeringsplatser med och utan el-plint. Kostnad 210 kr/mån med el och 110 kr/mån utan el. Det finns även 16 garageplatser, kostnad 350 kr/mån. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det 3-4 st i kö till parkeringsplats och 2 st i kö till garage (2021-03-02).

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  100 kr/mån

  Totalt

  350 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Eriksberg

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 54 bostadsrättslägenheter med adress Norbyvägen 67, 69 och Lindsbergsgatan 8. Kontaktperson är vicevärd, Lennart Bergstöm.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 14 mar

12:30-13:00

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

måndag, 15 mar

18:00-18:30

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Lindsbergsgatan 8 C, UppsalaBostadsbildNu finns möjligheten att förvärva en trivsam etta i populära Sommarro. Lägenheten är bekvämt belägen en halv trappa upp i fastigheten som under 2002 genomgick en stamrenovering. I området bor du med närhet till restauranger, grönområden, servicebutiker och närhet in till stadskärnan. Lägenheten är genomgående fräsch med ljusa ytskikt och fina golv. Här välkomnas du av en hall med plats för avhängning och förvaring i inbyggd garderob. Välutrustat ljust kök med matplats som nyligen genomgått en uppfräschning av ytskikt samt ett rymligt vardagsrum med fransk balkong samt förvaring i ännu en inbyggd garderob. I vardagsrummet finns utrymme för både soffgrupp och säng. Här finns även ett badrum med kakel och klinker utrustat med badkar, wc och handdukstork. Utöver detta finns även 2 stycken förråd som hör till lägenheten, ett källarförråd om ca 2 kvm och ett vindsförråd om ca 8 kvm. Varmt välkomna på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4LKS1MP0P9BK8BBH1695000 kr