Tegnérgatan 17 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Tegnérgatan 17 B
Luthagen, Uppsala

1.5 rum, 48 kvm, 2 282 kr/mån
Utgångspris: 1 995 000 kr eller enligt ök
Slutpris: 2 460 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Stor och luftig 1,5:a med balkong i söder mot innergård. Vacker fastighet från 1936 med högt i tak!

Perfekt planerad bostad med ett läge mitt i Luthagen i ett vackert hus från 1936. Härlig känsla av rymd tack vare den väl tilltagna storleken på 48 kvm och höga takhöjden på 2,7 m. Lägenheten håller hög standard och har genomgående ljusa väggar samt välbevarade originalgolv. Lättmöblerat vardagsrum med en praktiskt sovalkov och utgång till en rejäl och nyrenoverad balkong i söderläge mot innergården. Mycket stort och stilrent kök med gott om ljusinsläpp från två stora fönster. Köket har gott om förvaring bakom högblanka, vita skåpluckor samt en trivsam matplats för 4-6 personer. Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar.

Välskött bostadsrättsförening med stora renoveringar genomförda. Mysig innergård med möjlighet att grilla. I källaren finns bl.a. ett litet gym, cykelrum samt en vanlig tvättstuga och en extra drop-intvättstuga. Det finns bra förvaringsutrymmen som disponeras av lägenhetsinnehavaren med ett vindsförråd och två källarförråd.

Mycket bra läge centralt i Luthagen men ändå på en väldigt lugn gata utan mycket trafik. Härifrån har man kort gång- och cykelavstånd till centrum, stationen och t.ex. Ekonomikum. I närområdet finns flera restauranger, butiker och mataffärer.

Utgångspris:
1 995 000 kr eller enligt ök
Bud
2 460 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
2 282 kr/mån
Våning
2 av 4 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 4:2 460 000 kr21 apr 17:56
 • BUDGIVARE 5:2 450 000 kr21 apr 17:49
 • BUDGIVARE 4:2 410 000 kr21 apr 17:41
 • BUDGIVARE 5:2 400 000 kr21 apr 16:49
 • BUDGIVARE 4:2 300 000 kr21 apr 14:32
VISA ALLA BUD

Planritning

Tegnérgatan 17 B - Planritning
Tegnérgatan 17 B - Planritning
Tegnérgatan 17 B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martin Jansson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-50 55 53

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1.5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Hall: Här finns plats för avhängning samt bra förvaring i en inbyggd garderob och en klädkammare. Trägolv och ljusa väggar. -- Vardagsrum: Lättmöblerat rum med väl tilltagen sovalkov (som rymmer en 140-säng) och bra ljusinsläpp från stort fönsterparti. Vackert trägolv och ljusa väggar. Bra förvaring i garderobsvägg med högblanka luckor samt under den platsbyggda sängstommen. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora och nyrenoverade balkong med läge mot söder över innergården. -- Kök: För att vara i en etta är detta kök fantastiskt - stort och med massor av förvaring hela vägen upp till taket! Snygga luckor i högblankt vitt och arbetsytor på bänkskiva i ek. Välutrustat med integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och induktionshäll med fläkt ovanför, micro (som ingår) snyggt placerad i skåp samt en integrerad kyl/frys. Vackert trägolv och ljusa väggar. I köket finns möjlighet till en matplats för många gäster, 5-6 personer ryms utan problem! -- Badrum: Snyggt och fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns duschhörna med vikbara glasväggar, handduksvärmare, handfat med kommod och wc.

 • Bostaden

  Boarea

  48 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2282 kr

  Kommentar till avgift

  värme, vatten, tvättstuga

  Balkong/uteplats

  Balkong i sydostläge mot innergården

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 4, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.535%

  Andel av årsavgift: 2.57%

 • Fastigheten

  Byggår

  1936

  Renoveringar

  1988 - stamrenovering av badrum 1997 - Balkonger, fasad 1999-2000 - fönster 2000 - Målning av trapphus samt byte till säkerhetsdörrar. 2004 - El (byte till 3-fas) 2009 - Omfattande källarrenovering, vatten- och avloppsstammar 2011 - Renovering och målning av fönster och portar. 2012 - Iordningställande av gårdshuset som delas med akademin. 2014 - Balkongrenovering, uppfräschning av gården. OVK utförd. 2015 - OVK åtgärder och godkänt. 2016 - Löpande energibesparande åtgärder 2018 - Energideklaration Planerat: Föreningen har garantiarbeten på balkongerna planerade nu våren/sommaren 2020.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum och motionsrum. Till varje lägenhet hör tre förråd, ett på vinden och två i källaren. Förråden är uppmärkta med lägenhetsnummer. OBS! att det ej är tillåtet att utan styrelsens tillstånd hyra ut eller låna ut förråd om man ej behöver dem själv.

  Tv & Bredband

  Ansluten till Telenor. Den boende tecknar eget abonnemang för tv, bredband och IP-telefoni.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-12-26

  Energiklass

  G

  Parkering

  Föreningen har två p-platser på gården som medlemmar i styrelsen får. Boendeparkering via kommunen tillämpas i området.

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  125 kr/mån

  Totalt

  375 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Alfhild

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 32 bostadsrättslägenheter med adress Tegnérgatan 17 A-B och Wallingatan 9 B. Kontaktperson och ordförande är Anna Eriksson.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Trevlig gårdsmiljö med gemensamma trädgårdsmöbler och grill. Föreningen ser gärna att så många som möjligt deltar i den årliga trädgårdsstäddagen, en gång per vår.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martin Jansson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-50 55 53

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Tegnérgatan 17 B, UppsalaBostadsbildPerfekt planerad bostad med ett läge mitt i Luthagen i ett vackert hus från 1936. Härlig känsla av rymd tack vare den väl tilltagna storleken på 48 kvm och höga takhöjden på 2,7 m. Lägenheten håller hög standard och har genomgående ljusa väggar samt välbevarade originalgolv. Lättmöblerat vardagsrum med en praktiskt sovalkov och utgång till en rejäl och nyrenoverad balkong i söderläge mot innergården. Mycket stort och stilrent kök med gott om ljusinsläpp från två stora fönster. Köket har gott om förvaring bakom högblanka, vita skåpluckor samt en trivsam matplats för 4-6 personer. Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Välskött bostadsrättsförening med stora renoveringar genomförda. Mysig innergård med möjlighet att grilla. I källaren finns bl.a. ett litet gym, cykelrum samt en vanlig tvättstuga och en extra drop-intvättstuga. Det finns bra förvaringsutrymmen som disponeras av lägenhetsinnehavaren med ett vindsförråd och två källarförråd. Mycket bra läge centralt i Luthagen men ändå på en väldigt lugn gata utan mycket trafik. Härifrån har man kort gång- och cykelavstånd till centrum, stationen och t.ex. Ekonomikum. I närområdet finns flera restauranger, butiker och mataffärer. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4LI2E9E6S0SJGNQ01995000 kr