Åsgränd 4 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Åsgränd 4 A
Öfre Slotts, Uppsala

3 rum, 91 kvm, 3 759 kr/mån
Utgångspris: 3 890 000 kr eller enligt ök
Slutpris: 4 540 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Vindsvåning på våning 5/5 med balkong och hiss. Belägen i Pelle Svanslös kvarter på Öfre Slotts.


Här bor du centralt men ändå lugnt och rofyllt i Uppsalas mest historiska omgivningar, granne med Universitetsaulan och Domkyrkan. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett kvarter med fantastisk arkitektur och prunkande grönområde - Engelska parken med Pelle Svanslös lekplats.

Denna generöst tilltagna trerummare ligger på femte våningen med hiss från markplan. Från vardagsrummet når du bostadens stora balkong som ligger i sydostläge. Från den kan du se delar av både slottet och domkyrkan. Utöver detta finns två sovrum med delvis snedtak samt ett rymligt kök med bra ljusinsläpp. Även vardagsrummet är väldisponerat och rymmer både plats för matsalsbord samt soffgrupp. Badrummet är utrustat med dusch och wc samt är förberett för tvättmaskin.

I trapphuset finns mindre balkonger mot innergården med möjligheter till middagar i kvällssolen. Stabil förening med väldigt bra ekonomi.

Övre Slotts består av delvis kullerstensbelagda gator och trevliga kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda. Härifrån är det promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter, de mest uppskattade restaurangerna, saluhall och stadens kulturliv.

Välkommen till Uppsalas bästa läge!

Utgångspris:
3 890 000 kr eller enligt ök
Bud
4 540 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
91 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
3 759 kr/mån
Våning
5 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:4 540 000 kr18 maj 13:50
 • BUDGIVARE 1:4 500 000 kr18 maj 13:43
 • BUDGIVARE 3:4 450 000 kr18 maj 13:33
 • BUDGIVARE 1:4 400 000 kr18 maj 13:25
 • BUDGIVARE 3:4 350 000 kr18 maj 13:21
VISA ALLA BUD

Planritning

Åsgränd 4 A - Planritning
Åsgränd 4 A - Planritning
Åsgränd 4 A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnade hall med parkettgolv och ljusa väggar. God plats för avhängning av ytterkläder. Ingång till klädkammare. -- Ljust rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för både soffgrupp och matplats. Utgång till stor balkong i sydostläge med härlig utsikt. -- Kök med fönster i två väderstreck. Här finns plats för ca 4-6 personer. Köket är utrustat med dubbel kyl/frys, diskmaskin, hällspis och fläkt. -- Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med tvättställ, wc, dusch och badrumsskåp. Förberett med avlopp för tvättmaskin. -- Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Fönster in mot den lugna innergården. Plats för både dubbelsäng och arbetsplats. -- Sovrum med plats för säng och övrig förvaring.

 • Bostaden

  Boarea

  91 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  3759 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV och tvättstuga

  Balkong/uteplats

  Balkong, läge sydost.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.601%

  Andel av årsavgift: 2.601%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Fjärdingen 18:2

  Byggår

  1931

  Renoveringar

  1984 Tak 1994 El 2002 Fasad 2011 montering av värmeslingor i takrännor 2013 OVK, sotning 2014 löpande underhåll 2016 fasadrenovering mot gården 2017 Fasadrenovering 2018 energideklaration, garagetaket är tätat, stamspolning 2019 Installation av gemensam el med individuell mätning, innergården förskönad med golv, växter, nya möbler mm, automatisk garagedörr.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd.

  Tv & Bredband

  Föreningen är ansluten till ComHem och har ett gruppavtal för internet. Internet och basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften.

  Energiförbrukning

  161 kWh/m² år

  Parkering

  Föreningen hyr ut 13 platser i varmgarage för 498 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Det är för närvarande kö. (2020-03-03)

 • Driftskostnad

  El

  208 kr/mån

  Försäkring

  118 kr/mån

  Totalt

  326 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Kornhuset

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 29 bostadsrättslägenheter med adress Övre Slottsgatan 10, Åsgränd 4 A-B. Kontaktperson är Björn Lothigius.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  kornhuset.bostadsratterna.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Åsgränd 4 A, UppsalaBostadsbild Här bor du centralt men ändå lugnt och rofyllt i Uppsalas mest historiska omgivningar, granne med Universitetsaulan och Domkyrkan. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett kvarter med fantastisk arkitektur och prunkande grönområde - Engelska parken med Pelle Svanslös lekplats. Denna generöst tilltagna trerummare ligger på femte våningen med hiss från markplan. Från vardagsrummet når du bostadens stora balkong som ligger i sydostläge. Från den kan du se delar av både slottet och domkyrkan. Utöver detta finns två sovrum med delvis snedtak samt ett rymligt kök med bra ljusinsläpp. Även vardagsrummet är väldisponerat och rymmer både plats för matsalsbord samt soffgrupp. Badrummet är utrustat med dusch och wc samt är förberett för tvättmaskin. I trapphuset finns mindre balkonger mot innergården med möjligheter till middagar i kvällssolen. Stabil förening med väldigt bra ekonomi. Övre Slotts består av delvis kullerstensbelagda gator och trevliga kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda. Härifrån är det promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter, de mest uppskattade restaurangerna, saluhall och stadens kulturliv. Välkommen till Uppsalas bästa läge! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4KFQPGK2JT72A3CG3890000 kr