Mistelgatan 3 H
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Mistelgatan 3 H
Johannesbäck, Uppsala

6 rum, boarea 74 kvm, biarea 8.75 kvm, 3 200 kr/mån
Utgångspris: 4 495 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fint gavelradhus med bra planlösning och härlig trädgård i familjevänliga Johannesbäck!

Radhuset, som är byggt på mitten av 50-talet har en total golvyta om ca 129 kvm (se kommentar area) är mycket väl omhändertaget och det finns balans mellan gamla bevarade originaldetaljer och moderna inslag. Planlösningen är flexibel, men möjlighet till att skapa både fler och färre rum för dig som behöver. Rummen är mycket inbjudande och ljusa – t.ex. har flera extra fönster har satts in och det finns en fungerande öppen spis i vardagsrummet. Genomgående mycket bra förvaring i huset och i externa förråd. Trädgården på baksidan är fantastisk, lummig och härlig att vara i! Här växer bl.a. Ingrid Marie-äpplen, syrén, smultron, hallon och pioner. Husets baksida vetter i västerläge och skänker många soltimmar under dagen och på kvällen.

Här blir din boendekostnad billig med mycket låg avgift, i en välskött och trevlig bostadsrättsförening med en belåningsgrad om endast 743 kr/kvm. Extra bekvämligheter för dig som flyttar hit är garageplats under huset och att fiber finns.

Du som vill bo i ett familjärt område med nära till flera skolor och skyddat från störande trafik, men samtidigt spontant ha nära ner på stan skulle trivas här. Enkelt för dig som bilpendlar då du enkelt tar dig härifrån till E4:ans påfart. Resecentrum når du på fem min med cykel. Slottet och Domkyrkan syns från flera fönster i radhuset och från altanen.

Bostäder i föreningen saluförs sällan. Ta chansen att komma på visning. Välkommen!

Utgångspris:
4 495 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
74 kvm
Biarea
8.75 kvm
Rum
6 rum och kök
Avgift
3 200 kr/mån

Planritning, bild 1 av 3

Mistelgatan 3 H - Planritning
Mistelgatan 3 H - Planritning
Mistelgatan 3 H - Planritning
Mistelgatan 3 H - Planritning
Mistelgatan 3 H - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  6 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Entré till hall med klinkergolv och målade väggar. En hatthylla. Ljust och fint kök med vita luckor och bänkskivor i laminat/valnötsimitation, turkos mosaik ovan arbetsytorna. Köket har gott om förvaring och är öppet mot matsalen intill. Parkettgolv och vitmålade väggar. I köket finns ugn, mikro, häll, fläkt, kylskåp, integrerad frys och diskmaskin. Stort och härligt vardagsrum med burspråk och öppen spis! Rummet har en vacker ekparkett från när huset byggdes och väggarna är vita. Från vardagsrummet når du den härliga altanen och trädgården på baksidan. Västerläget ger dig många soltimmar, till sent på kvällen. Master bedroom är mycket rymligt med parkettgolv, vitmålade väggar och en fondtapet. Bra förvaring i garderoben. Även härifrån finns en dörr till altanen och bredvid det ett burspråk. Fint badrum (2006) med klinkergolv och kaklade väggar. Elburen golvvärme. Här finns dusch, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring, vattenburen handdukstork och toalettstol. Rum med vacker originalekparkett och vita väggar samt en mönstrad fondvägg från William Morris. Förvaring i garderober samt i trappen upp till vindsplan. Vindsplan: Här finns två rum, avdelade med en halvvägg. På vindsplan ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade. Vinden var inte inredd när huset byggdes, endast några radhus i föreningen har inredd vind. Under renoveringen av vinden sattes två takfönster samt ett extra fönster på gaveln in. Det gör rummen mycket ljusa och användbara. Från gavelfönstret kan du se både slottet och Domkyrkan. I den nuvarande sovalkoven har det tidigare funnits en WC. Kontakta mäklare för den förra planlösningen. Källarplan: WC med toalettstol, handfat och tvättmaskin. Det går att sätta in en dusch här (har funnits tidigare). Klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Rum med klinkergolv, vitmålade väggar och en mönstrad fondvägg. Bra förvaring i garderober. Hall med snyggt laminatgolv och vita väggar. En klädkammare och förråd under trappen. Ytterdörr som går till källargång där lägenhetens förråd (ca 10 kvm), garage, cykelförråd och gemensam tvättstuga ligger. I föreningens register är bostaden registrerad som både 5 rok och som 3 rok med hobbyrum, planlösningen är idag förändrad från hur huset byggdes 1956.

 • Bostaden

  Boarea

  74 kvm (Areauppgifter enl. bostadsrättsföreningen, golvyta plan för plan (26+74+29) uppmätt av förra ägaren.)

  Månadsavgift

  3200 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv och internet, samt bostadsrättstillägg. Obligatorisk avgift för garage tillkommer om 300 kr/mån.

  Biarea

  8.75 kvm

  Andelstal

  Andel i föreningen: 6.25%

  Andel av årsavgift: 6.25%

 • Fastigheten

  Byggår

  1956

  Renoveringar

  1973 Fjärrvärme 1977 Fasadbytet 1985 Takunderhåll 1988 Staket, dränering av grund 1992 Varm- och kallvattenledningar 2002 Garagenedfarter och p-platser 2003/04 Stamrenovering 2005/06 Fasadmålning 2016 Muren, uppställningsplatsen och parkeringen mot 1A har iordningställts. 2017 Bytt ut staket och asfalterat mot gatan 2019 Energideklaration Planerat: Entrétrappor, radonsanering.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga, torkrum, cykel- och barnvagnsförråd, hobbyrum, samlingslokal.

  Tv & Bredband

  Kabel-tv via Comhem, obs! endast basutbud. Det är inkluderat i månadsavgiften. Bredband - Fiber är framdraget till resp. lägenhet men föreningen har inget abonnemang. Anslutning/uppkoppling och router etc. får lägenhetsinnehavaren anskaffa själv genom att teckna abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-05-07

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen hyr ut 13 st p-platser, kostnad 200kr/mån. (1 person i kö, 2020-03-04). En garageplats/lägenhet ingår för en obligatorisk avgift på 300 kr/mån.

 • Driftskostnad

  El

  524 kr/mån

  Försäkring

  219 kr/mån

  Totalt

  743 kr/mån

  Kostnaden avser 7 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Jobäck

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 16 bostadsrättslägenheter med adress Mistelgatan 1-3. Kontaktperson är Anders Olason.

  Ekonomi

  Kanske: Enligt styrelsen kommer de på årsmötet i slutet av mars att föreslå en höjning om 300 kr i månaden med tanke på de renoveringar som ska ske framåt. OBS! Det är en beräkning och inte ett taget beslut. Avgiften har tidigare varit oförändrad under många år och föreningen har en god ekonomi med mycket låg belåning.

  Gårdsplats/innergård

  Varje lägenhet har en egen yta att ställa möbler eller vad man önskar på.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Mistelgatan 3 H, UppsalaBostadsbildRadhuset, som är byggt på mitten av 50-talet har en total golvyta om ca 129 kvm (se kommentar area) är mycket väl omhändertaget och det finns balans mellan gamla bevarade originaldetaljer och moderna inslag. Planlösningen är flexibel, men möjlighet till att skapa både fler och färre rum för dig som behöver. Rummen är mycket inbjudande och ljusa – t.ex. har flera extra fönster har satts in och det finns en fungerande öppen spis i vardagsrummet. Genomgående mycket bra förvaring i huset och i externa förråd. Trädgården på baksidan är fantastisk, lummig och härlig att vara i! Här växer bl.a. Ingrid Marie-äpplen, syrén, smultron, hallon och pioner. Husets baksida vetter i västerläge och skänker många soltimmar under dagen och på kvällen. Här blir din boendekostnad billig med mycket låg avgift, i en välskött och trevlig bostadsrättsförening med en belåningsgrad om endast 743 kr/kvm. Extra bekvämligheter för dig som flyttar hit är garageplats under huset och att fiber finns. Du som vill bo i ett familjärt område med nära till flera skolor och skyddat från störande trafik, men samtidigt spontant ha nära ner på stan skulle trivas här. Enkelt för dig som bilpendlar då du enkelt tar dig härifrån till E4:ans påfart. Resecentrum når du på fem min med cykel. Slottet och Domkyrkan syns från flera fönster i radhuset och från altanen. Bostäder i föreningen saluförs sällan. Ta chansen att komma på visning. Välkommen!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4HC3AHGU7MQFO5UD4495000 kr