Sälja bostad i Uppsala | Widerlöv fastighetsmäklare Uppsala
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Sälj din bostad med widerlöv uppsala

ETT TEAM TILL DIN TJÄNST

När du säljer din bostad genom oss på Widerlöv får du inte bara tillgång till dedikerade och engagerade mäklare, som alltid görs sitt yttersta för överträffa dina förväntningar, du får även ett helt mäklarteam. Till mäklarens hjälp finns en mäklarassistent, inredare, fotografer och vår marknadsavdelning. Assistenten håller i det administrativa, så mäklaren kan fokusera på själva affären med kundkontakter, visningar, budgivningar etc. På marknadsavdelningen har mäklarna tillgång till både grafisk formgivare, copywriter och digitalstrateg i framtagandet av material och kommunikation. 

BOKA FRI VÄRDERING IDAG

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd? Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på aktuellt marknadsvärde kan du ta hjälp av våra mäklare! Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet.

-- Välj typ av bostad --
BOSTADSRÄTT
VILLA
FRITIDSHUS
TOMT
Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA

INREDNING

När du bestämt dig för att låta oss förmedla din bostad får du besök av en inredare. Om någon har blick för förbättringar och inredning så är det en inredare! Det är varken krångligt eller dyrt. Tvärtom! Vi utgår från det du redan har hemma och tipsar om fina kompletteringsköp om du är intresserad.


FOTOGRAFERING

När bostaden visar sig från sin bästa sida är det dags att välkomna en proffsfotograf till ditt hem. Fotograferna vet allt om vinklar och ljussättning. Att de dessutom är vassa på redigering gör bara saken ännu bättre!

Under tiden som bostaden fotagraferas har mäklarassistenten ordning på alla kontakter med bank, förvaltare, lantmäteri och andra administrativa nödvändigheter. 

MARKNADSFÖRING

Igår var tidningen det första vi läste på morgonen. Idag plockar vi upp mobilen. 


Därför erbjuder vi en annonsering som är anpassad efter hur människor beter sig idag. Olika typer av uppdrag kräver olika slags marknadsföring. Vi har byggt upp Uppsalas bredaste marknadsföring för att kunna förmedla varje bostad på absolut bästa sätt. Alla spekulanter är ju olika, de söker information på olika sätt och tilltalas av olika saker. I vår marknadsföringsstrategi använder vi därför kanaler som fångar intresset hos alla olika sorters spekulanter. Allt för att hitta de rätta köparna i varje unik bostadsförsäljning.

EN BÄTTRE MÄKLARTJÄNST

1995 startade vi med en vision om att erbjuda en bättre mäklartjänst. Naturligtvis utifrån vad du som kund efterfrågar, men hellre genom att överträffa dina förväntningar. Som vi ser det ska bostadsaffären vara trygg, smidig och alltid resultera i bästa möjliga resultat. När du anlitar oss för att sälja din bostad kan du vara säker på att dina potentiella köpare tas väl hand om under hela processen. Våra mäklare utbildas kontinuerligt i försäljning- och förhandlingsstrategi för att kunna ge dig och köparna bästa förutsättningar i affären.

Sedan 2006 är vi Uppsalas mest anlitade mäklarfirma och finns numera även i Västerås och Stockholm.


HELTÄCKANDE SERVICE

Vi har en lång lista när det kommer till heltäckande service. Den innehåller allt från första gången vi träffas hemma hos dig och värderar din bostad till förmedlingen av din bostad, flytthjälp, flyttstäd och deklarationshjälp efter bostadsaffären. 

Är du osäker på något? Kontakta oss och fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite. Vi finns till tjänst för att du ska lyckas i din bostadsaffär och för att hjälpa dig nå din dröm.

Vi ses! 

WIDERLÖVS BOSTADSVÄRDE

Widerlövs Bostadsvärde, ett automatiskt bostadsvärdemejl som uppdaterar värderingen på din bostad.

Mejlet innehåller din ursprungsvärdering och det uppräknade värdet.

Det finns också en lista med slutpriser i ditt område.

Kontakta din mäklare på Widerlöv så hjälper vi dig komma igång!