Om oss – Uppsalas mest anlitade mäklarfirma | Widerlöv
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Om oss – Widerlöv i Uppsala

Uppsalas mest anlitade mäklarfirma

Det man gör ofta blir man bra på. Som vi ser det ska bostadsaffären vara trygg, smidig och alltid resultera i bästa möjliga försäljningsresultat. Därför utvecklar vi hela tiden våra mäklartjänster. Naturligtvis utifrån vad våra kunder efterfrågar, men hellre genom att överträffa deras förväntningar. Du som säljer med oss kan räkna med lite mer kunskap, erfarenhet och kontakter. En lite bättre bostadsaffär helt enkelt. 

Viljan att hitta nya lösningar, bryta traditionella branschmönster och att underlätta och förbättra försäljningsprocessen har genom åren resulterat i en rad nya idéer och koncept inom fastighetsmäkleriet, till exempel Säkra Bud, budgivning på nätet, Visningsgaranti, Stora Visningsdagen med flera. Widerlöv anlitar de bästa stylisterna och fotograferna, allt för att skapa bästa möjliga försäljningsresultat.

2003 lanserade Widerlöv sitt webbaserade spekulantregister, Intressebanken, genom vilket vi genom åren sålt tusentals bostäder. 

2004 fick Widerlöv Dagens Industris gasellpris för sin snabba och starka tillväxt. Idag är Widerlöv Sveriges näst största privatägda fastighetsmäklare med kontor också i Stockholm och Västerås. Företaget består av ett 70-tal hängivna medarbetare som ständigt vill utvecklas och bli ännu bättre. 

2005 introducerade Widerlöv Accepterat pris, som därefter blivit en standard i branschen. 

2007 utökade Widerlöv sin mäklartjänst genom att anställa egna fotografer och stylister. 

2014 blev Widerlöv först i Sverige med att erbjuda virtuella bostadsvisningar med hjälp av VR-glasögon som gör det möjligt att vandra runt i en bostad innan den byggts. 

2018 lanserade Widerlöv sin nya tjänst Flyttkoordinator som innebär att man som kund kan få hjälp med allt det praktiska kring sin flytt. 

Det var lite av historien om Widerlövs första år. Nu väntar framtiden och nya utmaningar, att fortsätta utveckla företaget och branschen. Drivet finns där liksom den aldrig sinande serviceviljan. Mycket återstår fortfarande att göra och det är något vi verkligen ser fram emot!

Välkommen till Uppsalas mest anlitade fastighetsmäklare och upplev skillnaden, du också!