Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Pernilla Blomfeldt

Fastighetsmäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang egenskaper du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Jag har jobbat som mäklare sedan 2011 och har stor erfarenhet av förmedling av alla olika typer av bostäder, allt från den lilla ettan som är någons första bostad till villan, fritidshuset eller tomten där drömhuset byggs. Jag har också förmedlat ett stort antal nyproducerade bostäder och då sett områden som Lindbacken, Rosendal och Östra Salabacke växa fram. Jag gör alltid mitt yttersta i varje affär för såväl köpare som säljare, det viktigaste för mig är att du som kund är nöjd. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för ditt bostadsbyte. Kontakta gärna mig om du planerar att byta bostad så berättar jag mer!

Referensbostäder

Finns inga referensbostäder ännu...

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!