Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Mattias Forsberg

Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Jag är brandmannen som sadlade om till fastighetsmäklare för drygt 20 år sedan. Som tidigare bandyspelare på högsta nivå så har jag under hela mitt liv levt i en sund och tydlig prestationsmiljö. Det var naturligt att även ta med sig till mäklaryrket. Jag är extremt noga med att vara väl förberedd till varje kundmöte och påläst till varje bostadsvisning. Det upplever jag skapar ett förtroende och trygghet hos den person jag möter, såväl säljare som köpare. Jag brinner för att både du som säljare och din/er köpare känner att ni har gjort ert livs bästa affär. Jag hoppas innerligt att jag får bli din mäklare. Jag bor i en villa i Bärby Hage tillsammans med min fru Jessica och våra två barn. Mina stora passioner i livet är flugfiske, golf och alpin skidåkning. Jag är även bandytränare för min son i IK Sirius och min dotter i Uppsala BoIS.
5 av 5 i betyg av 19 kunder - hittamaklare.se

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!