Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Josefin Burell

Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Föräldraledig
Jag har sedan 2013 arbetat i den roligaste bransch jag kan tänka mig, med försäljning i fastighetsbranschen. Jag trivs med konkurrens, gillar att förhandla och målsättningen är alltid att du som är min kund ska känna att jag är det självklara valet som mäklare varje gång du ska byta bostad, både genom att ge mig förtroendet att ta hand om din försäljning och när du står inför beslut att köpa. Genom tydlighet, transparent kommunikation, snabb återkoppling och för att jag älskar att jobba med försäljning har jag många återkommande kunder och ständigt nya kontakter. Jag förmedlar bostadsrätter, villor och tomter i Uppsala med omnejd samt har fått äran att sälja flera nyproduktionsprojekt i Uppsala. Därför har jag god marknadskunskap och många kunder. Kontakta mig gärna för ett första möte!

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!