Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Christoffer Stalén Bardaxis

Fastighetsmäklare
I min profession som mäklare är jag tillgänglig och lyhörd. Att arbeta för ett så bra slutpris som möjligt är en självklarhet för mig i alla affärer. Intresset för fastigheter har alltid varit stort och efter jobb inom läkemedelsbranschen och personlig träning bestämde jag mig för att låta mitt största intresse bli mitt yrke. Jag är uppvuxen i Uppsala och bor idag tillsammans med min sambo i en lägenhet som jag låtit renovera och gjort personlig. Just det personliga mötet och teamwork är lika viktigt för mig på jobbet som på padelbanan där jag ofta befinner mig på min fritid. Välkommen att höra av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där jag berättar om vad jag och Widerlöv & Co kan erbjuda just dig!
4.7 av 5 i betyg av 29 kunder - hittamaklare.se

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!