Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Beyar Hajo

Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Jag brinner för mäkleriet och ser varje affär som en möjlighet att kunna hjälpa människor. Allt från det första studentboendet till att sälja barndomshemmet som familjen har ägt i åratal. Den svåröverträffade känslan att kunna matcha rätt bostad med rätt köpare är alltid värd det hårda arbetet jag lägger ner i affären. I min profession använder jag mig av mitt ständiga driv, affärsmannaskap och tidigare försäljningserfarenheter till att hjälpa såväl säljare som köpare. Den långsiktiga relationen är mycket viktig för mig och lägger grunden till mitt arbete som fastighetsmäklare. De förtroenden jag skapar hos kunden baseras alltid på ärlighet från första mötet vilket ger den stora affären en trygghet. Känner du igen dig i mitt arbetssätt och vill ha en mäklare som jobbar hårt, ärligt och som går att nå dygnet runt så är du välkommen att höra av dig till mig.
4.8 av 5 i betyg av 84 kunder - hittamaklare.se

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!