Inredningshjälp med Widerlöv Uppsala
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Inredning

Wow, vad fint ni har det!

Inredning är tjänsten som höjer värdet

Homestyling, eller homestaging, handlar om att framhäva de största fördelarna med din bostad för den målgrupp du vill nå. Det ska vara hemtrevligt, personligt och inbjudande. Det kan handla om allt från ny ljussättning, ommöblering, ommålning och städning till borttagning av överflödiga saker eller inköp av nya. För man får faktiskt bara en chans att göra ett bra första intryck. Därför är det viktigt att den rätta känslan infinner sig redan när de potentiella köparna kliver över tröskeln. Rätt styling leder till att bilderna som våra fotografer tar väcker ännu mer intresse och bidrar till att fler spekulanter besöker visningarna. Stylingen gör att den bästa disponeringen av ytorna syns tydligt och spekulanterna börjar "flytta in mentalt", vilket är starten på en lyckad bostadsaffär. Vi kan hjälpa dig med flera olika sorters inredningstjänster.

Tips och råd inför visning/foto

När du säljer din bostad genom Widerlöv & Co får du möjlighet att träffa duktiga inredare som besöker dig i din bostad. Du får en visningskonsultation, vilket innebär de ger dig tips och goda råd inför din försäljning. Det är varken dyrt eller krångligt, utan du får tips utifrån de saker du redan har. Deras gedigna erfarenhet av inredning och känsla för detaljer hjälper dig att ta fram det allra bästa med just din bostad, inför både fotografering och visningar. Målet är att din bostad ska ge de potentiella köparna ett så bra intryck som möjligt och attrahera så många som möjligt. Det lönar sig!

VI hjälper dig möblera om inför din försäljning

Våra professionella stylister hjälper dig gärna att iordningställa din bostad inför fotografering och visning. Det kan handla om att möblera upp hela bostaden eller att tillföra några genomtänkta detaljer. Om du vill ha hjälp med detta lämnar de gärna en offert. En riktigt bra styling kan vara skillnaden som gör skillnaden och betyda att bilderna på nätet lockar fler besökare till dina visningar, vilket i sin tur ökar dina möjligheter till ett högre slutpris. Den är dessutom avdragsgill i deklarationen. En bra investering, helt enkelt.

Vad är bostaden värd efter inredning?

Homestyling inför försäljning av nyproduktionsbostad

Att sälja nyproduktion, där huset ännu inte är byggt, skiljer sig väldigt mycket från att sälja bostäder som redan finns. Sedan 2008 har Widerlöv & Co hjälpt många byggbolag att förmedla nyproducerade bostäder med stor framgång. Våra stylister har stor erfarenhet av att planera, möblera och inreda visningslägenheter för byggbolagens räkning. Genom att på ett trevligt och inbjudande sätt visa de potentiella köparna hur de framtida lägenheterna kommer att kunna se ut har de hjälpt till att öka försäljningstakten i många byggprojekt. Våra stylister hjälper gärna till med allt från planering, inköp, inredning och möblering. Kontakta dem gärna för mer information och offert.

Inredning i din nya bostad

Om du vill ha hjälp och inspiration när du ska inreda din nya bostad finns våra stylister nära till hands. Det kan vara svårt att veta hur du optimerar rum och inredning i ditt nya hem utifrån de önskemål och behov som du har. Det är något som våra stylister kan hjälpa dig med! Allt från tips om möblering och smarta lösningar till inköp av möbler och fina inredningsdetaljer. Så hör gärna av dig till dem.

Dra av stylingkostnader...

När du räknar fram vinst/förlust i samband med försäljningen av din bostad får du dra av olika utgifter för försäljningen. Inredningstjänster hör till den kategorin. Avdragsrätten för homestyling är beroende av vilka tjänster du köpt.

Normalt är utgifter för att möblera och inreda en privatbostad en privat levnadskostnad. Avser utgiften tillfälliga åtgärder och förändringar av bostaden inför en visning får det dock vanligtvis anses vara en utgift för försäljningen. Förutsättningen är att utgiften inte har något direkt samband med ditt vanliga boende.

...i deklarationen

De utgifter du normalt kan få avdrag för är:

- Konsultation och fotografering
- Ommöblering
- Lån eller hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen
- Tillfällig magasinering av möbler och annat bohag under visningen

Du som säljer din bostad via Widerlöv & Co får hjälp med deklarationen efteråt. Prata med din mäklare om hur det går till!

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad kring det senaste från oss!

Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA