Orrbrinken 9
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Orrbrinken 9
Älvsjö - Långsjö, Älvsjö

5 rum, boarea 69 kvm, biarea 69 kvm
Accepterat pris: 7 200 000 kr
Slutpris: 7 200 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Totalrenoverad villa i toppskick om 69+69 kvm. Stor insynsskyddad altan i soligt söderläge!

Här välkomnas ni till ett insynsskyddat hus med en luftig hall med stilrena materialval med väggar som går i en sobert grå ton samt snyggt stengolv. Bostadens generösa vardagsrum erbjuder fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck och gott om plats för en stor soffgrupp. Den öppna spisen sprider värme åt hela rummet. Det eleganta köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Vidare disponerar huset 2-4 sovrum, två fräscha badrum varav det ena är utrustad med en bastu, huset har även en stor separat tvättstuga.

Både el och VA finns förberett för att bygga till en övre våning.

Från bostaden är det gångavstånd till Långsjön där ni kan njuta av lugnet, härliga promenadstigar och på sommaren njuta av ett dopp. I närhet till bostaden finns både förskolor och skolor. Det är även goda kommunikationer i området till tunnelbanor och pendeltåg. Det finns också väldigt bra restauranger som Långbro Värdshus, mysigt beläget i Långbro park, drivs av den välmeriterade krögaren Fredrik Eriksson och restaurang Aloë får inte missas som har en Michelinstjärna.

Ring mäklaren för privat visning!

Accepterat pris:
7 200 000 kr
Bud
7 200 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
5 rum
Boarea
69 kvm
Biarea
69 kvm
Tomtarea
636 kvm
Byggår
1952

Budhistorik

 • BUDGIVARE 6:7 200 000 kr27 apr 18:38
 • BUDGIVARE 5:7 100 000 kr16 apr 10:52
 • BUDGIVARE 4:6 970 000 kr04 apr 14:10
 • BUDGIVARE 3:6 940 000 kr04 apr 13:52
 • BUDGIVARE 4:6 920 000 kr04 apr 10:16
VISA ALLA BUD

Planritning, bild 1 av 3

Orrbrinken 9 - Planritning
Alternativ planlösning
Orrbrinken 9 - Planritning
Planlösning entréplan
Orrbrinken 9 - Planritning
Planlösning nedre plan
Orrbrinken 9 - Planritning
Alternativ planlösning
Orrbrinken 9 - Planritning
Planlösning entréplan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Sovrum 2

  Perfekt rum som kan användas som arbetsrum, gästrum eller gym. Plats för dubbelsäng eller skrivbord. Grå väggar och svart gymmatta på golvet.

  Badrum, nedre plan

  Generöst helkaklat badrum med sandfärgade väggar och golv. Golvvärme. Falldusch med tonad skyddsvägg av glas och separat badkar med dusch. Genomgående Tapwellblandare i borstad koppar och specialdesignat handdukstork. Bastu. Dubbla handfat av porslin med kommod nedanför och stort skåp med spegeldörrar ovanför. Vägghängt skåp för förvaring. Infällda spotlights.

  Entré

  Luftig hall med avhängning i dubbelgarderob med spegeldörrar intill ytterdörren. Trappa som leder ner till nedervåningen. Väggarna är målade i sober grå ton och på golvet ligger snyggt stengolv. Inbyggda spotlights i taket.

  Badrum

  Fräscht helkaklat badrum med vita väggar och marockansk klinker i olivgrönt och vitt på golvet. Golvvärme. Falldusch med vikbar skyddsvägg av glas. Handfat av porslin med kommod nedanför och skåp med spegeldörrar ovanför. Vädringsfönster. Infällda spotlights i taket.

  Hall, nedre plan

  Mycket snygg nedre hall som är navet vidare till samtliga rum. Flertalet garderober med skjutdörrar av glas ger mycket bra förvaring. Även här är väggarna gråmålade och på golvet vitlaserad parkett. Infällda spotlights i taket.

  Vardagsrum

  Lättmöblerat och hemtrevligt vardagsrum med tre stora fönsterpartier och glasad altandörr som ger rummet fin ljussättning från två väderstreck. Här ryms större soffgrupp och matgrupp för flera. Öppen spis som kan ge härlig stämning och känsla. Rummet övergår i öppen planlösning med köket. Väggarna är målade i samma grå ton som i hallen och på golvet ligger vitlaserad parkett.

  Kök

  Elegant kök med utmärkt förvaring bakom stilrena svarta fronter. Generös arbetsbänk av Carrerramarmor som sträcker sig vidare upp ovanför bänken. Tapwellkran modell Grottesco. Praktisk bardel. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullängd, spishäll med fläkt, induktionsugn och micro samt integrerad diskmaskin. Vackert marockanskt kakel på golvet. Infällda spotlights i taket. Matplats för 8 personer intill fönster och altandörr.

  Allrum/sovrum 3, nedre plan

  Stort trivsamt rum som med fördel kan användas som eget kryp-in för familjens tonåring. Här får man plats med större soffa och studiehörna. Genom praktisk alkov får man en avskild sovavdelning. Egen ingång! Målade väggar och parkett på golvet. Genomtänkt infälld belysning.

  Master bedroom

  Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Stort fönster ger rummet behagligt ljus. Målade väggar i grått och vitlaserad parkett. infällda spotlights i taket.

  Tvättstuga, nedre plan

  Fräsch helkaklad tvättstuga med vita väggar och grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med praktisk arbetsbänk ovanför. Dubbeldiskho med hög blandare. Infällda spotlights i taket.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Borgarrådet 3

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1952

  Byggnadstyp

  1 plan med källare

  Renoveringar

  Totalrenoverad invändigt och utvändigt. Invändigt; 2020 Bastupanel och bastuaggregat nytt. 2018 Helt nya badrum både uppe och nere. 2018 Ny tvättstuga. 2018 Nytt kök. 2017 All el i hela huset är bytt, nya kanaler, nya ledningar och ny central. 2017 Alla rör, vatten och avlopp är helt nya i hela huset och även två meter utanför huset. 2017 Ny vattenvärmepump installerad. Nibe VVM310 luft/vatten Nibe F2120 Utvändigt; 2020 Tak tvättat. 2019/2020 Nya hängrännor och nymålade vindskivor. 2018 Anlagd gräsmatta. 2018 Trappa samt gång runt huset lagt. 2018 Ny altan. 2017 Dränering 2010 Nytt tak. 2010 Vatten och avlopp drogs nytt från gatan upp till huset. 2010 Renoverad fasad.

  Uppvärmning

  El - vattenburen värme

  Grund

  Betong

  Fasad

  Puts

  Tak

  Betongpannor

  Fönster

  2-glasfönster

  Övrigt

  Förberett för bergvärme

  Storlek

  Boarea

  69 kvm

  Antal rum

  5 rum, varav 3 sovrum

  Tomtarea

  636 kvm

  Biarea

  69 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  Bredband

  Fiber

  Energi

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Tomt

  Tomtarea

  636 kvm

  Övrigt tomt

  Tomträtt

  Uteplats

  Uteplats i söderläge Altanen är förstärkt för att kunna bära en jacuzzi

  Parkering

  P-plats för två bilar vid infarten

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  24821 kr/år

  Vatten och avlopp

  9821 kr/år

  Totalt

  34642 kr/år

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

  Kommentar

  Försäkring tillkommer

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  4 267 000 kr

  Byggnadsvärde

  823 000 kr

  Markvärde

  3 444 000 kr

  Värdeår

  1952

  Tomträttsavgäld

  19 500 kr/år

  Pantbrev

  Det finns 14 uttagna pantbrev om sammanlagt 5 585 750 kr

  Servitut

  Planbestämmelser

  Stadsplan Stadsplan Tomtindelning

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Stor härlig altan i soligt söderläge

Stor härlig altan i soligt söderläge

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Orrbrinken 9, ÄlvsjöBostadsbildHär välkomnas ni till ett insynsskyddat hus med en luftig hall med stilrena materialval med väggar som går i en sobert grå ton samt snyggt stengolv. Bostadens generösa vardagsrum erbjuder fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck och gott om plats för en stor soffgrupp. Den öppna spisen sprider värme åt hela rummet. Det eleganta köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Vidare disponerar huset 2-4 sovrum, två fräscha badrum varav det ena är utrustad med en bastu, huset har även en stor separat tvättstuga. Både el och VA finns förberett för att bygga till en övre våning. Från bostaden är det gångavstånd till Långsjön där ni kan njuta av lugnet, härliga promenadstigar och på sommaren njuta av ett dopp. I närhet till bostaden finns både förskolor och skolor. Det är även goda kommunikationer i området till tunnelbanor och pendeltåg. Det finns också väldigt bra restauranger som Långbro Värdshus, mysigt beläget i Långbro park, drivs av den välmeriterade krögaren Fredrik Eriksson och restaurang Aloë får inte missas som har en Michelinstjärna. Ring mäklaren för privat visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA50QBQL0JJLK9UHEV7200000 kr