Danderydsgatan 27, 4tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Danderydsgatan 27, 4tr
Östermalm - Lärkstan, STOCKHOLM

3 rum, 73 kvm, 4 356 kr/mån
Accepterat pris: 8 500 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Välkommen till ett högklassigt och modernt boende i Lärkstaden på Östermalm. Här bor du i internationell stil med bemannad lounge. I byggnaden finns 350 kvm serviceyta med tre restauranger, gästlägenhet, gym och festlokal. Ett luxuöst koncept för de med höga krav.

Lägenheten genomsyras av ljus. Hela lägenheten är målad i färger från Farrow & Ball. Färgsättningen är personligen utformad för lägenheten och dess karaktär och ljusförhållanden av färgexperten Joa Studholme, Color Curator på Farrow & Ball i England. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för förvaring bakom skjutdörrar. Till vänster öppnar sig stort och ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönster släpper in rikligt med ljus. På andra sidan hallen finns två rymliga sovrum med utgång till balkong i soligt västerläge. Stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Stockholm har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Humlegården ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till Stureplan och Stockholms bästa shoppingstråk. Här har du även nära till matbutiker, restauranger, skolor, fina grönområden och bra kommunikationer.

Accepterat pris:
8 500 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 kvm
Rum
3 rum
Avgift
4 356 kr/mån
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Danderydsgatan 27, 4tr - Planritning
Planlösning
Danderydsgatan 27, 4tr - Planritning
Planlösning
Danderydsgatan 27, 4tr - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Linus Wallinder

Assisterande Fastighetsmäklare

072-188 90 00

linus.wallinde[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Entré

  Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar. Säkerhetsdörr och larm från Verisure, som ingår i avgiften.

  Kök

  Stilrent kök från HTH med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljusinsläpp från stora fönster och plats för matplats för 6-8 personer. Köket har ugn, mikro, induktionshäll, dubbla integrerade kyl/frys samt diskmaskin, allt från Siemens.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för stor soffgrupp, tv-möbel och annan önskad interiör.

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med härligt ljus från pardörrar mot balkongen, som ligger i soligt västerläge. Gott om förvaring i inbyggda garderober.

  Sovrum 2

  Ytterligare ett sovrum med utgång till samma balkong, även det med inbyggd garderob.

  Badrum

  Fint och ljust helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme. Här finns wc, badkar, tvättställ med kommod, tvättmaskin och torktumlare från Siemens och överskåp med infälld belysning.

  Balkong

  Fin balkong mot innergården i västerläge.

  Förråd

  Till lägenheten tillhör ett förråd om ca 3 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  73 kvm (Enligt föreningen)

  Månadsavgift

  4356 kr

  Kommentar till avgift

  Inkl. Värme, vatten och Serviceavgift. Obligatorisk avgift tillkommer om 190 kr för bredband 250/250, TV-1 Bas och Telefoni mini. El faktureras varje kvartal som tillägg på månadsavgift.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.0793%

  Andel av årsavgift: 1.08%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Sädesärlan 8

  Byggår

  2014

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns en bemannad lounge, serviceyta, reception, träningslokal, kök, festlokal samt övernattningsrum. Cykelrum.

  Tv & Bredband

  Gruppanslutning med Telenor, medlemmarna har tillgång till följande bastjänster: TV-Paketet TV Bas, Telenor Stream, Telefoni Mini (fast telefon), Bredband 250/250 Mbit. Obligatorisk tillägg om 190 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2017-04-04

  Energiklass

  C

  Parkering

  Båda husen har garage med hiss upp till lägenheterna. Det finns 44 garageplatser och kostnaden är 2100 kr-2700 kr + moms. Separat kö.

 • Föreningen

  Namn

  BRF Sädesärlan 6

  Allmänt om föreningen

  Brf Sädesärlan 6 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som bildades år 2010. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheterna Sädesärlan 7 och Sädesärlan 8 år 2012. Adresserna är Danderydsgatan 23, 25 och 27 samt Uggleviksgatan 8 och 12. Byggår 2012–2014 Föreningen upplåter 77 bostadsrätter och 3 lokaler med hyresrätt. Hyreslokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen. Den totala bostadsytan uppgår till 7330 kvm och lokalytan till 269 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa, bostadsrättstillägget för medlemmarna ingår. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Brf Ekonomen. Servicekonceptet Tänk ett hotell i ditt hem. Till Sädesärlans utsökta våningar adderas en 350 kvadratmeter stor bemannad lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. Loungen ansluter till en 200 kvadratmeter stor terrass. I loungen tas du omhand av Sädesärlans egen värdinna, Anna Folke. Hon ser till att du trivs och kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Anna erbjuder all tänkbar service och mycket ingår redan i avgiften för lägenheten; exempelvis semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, post- och pakethantering. Boende kan via Anna också köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte etc. Loungen gör ditt hem större. Här kan du koppla av, genomföra jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. En del av ditt hem, som du kan ta i anspråk när och på det sätt som passar dig. Mer info finns på föreningens hemsida: www.brfsadesarlan6.se

  Hemsida

  http://brfsadesarlan6.se/index.html

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Linus Wallinder

Assisterande Fastighetsmäklare

072-188 90 00

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Danderydsgatan 27, 4tr, STOCKHOLMBostadsbildVälkommen till ett högklassigt och modernt boende i Lärkstaden på Östermalm. Här bor du i internationell stil med bemannad lounge. I byggnaden finns 350 kvm serviceyta med tre restauranger, gästlägenhet, gym och festlokal. Ett luxuöst koncept för de med höga krav. Lägenheten genomsyras av ljus. Hela lägenheten är målad i färger från Farrow & Ball. Färgsättningen är personligen utformad för lägenheten och dess karaktär och ljusförhållanden av färgexperten Joa Studholme, Color Curator på Farrow & Ball i England. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för förvaring bakom skjutdörrar. Till vänster öppnar sig stort och ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönster släpper in rikligt med ljus. På andra sidan hallen finns två rymliga sovrum med utgång till balkong i soligt västerläge. Stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Stockholm har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Humlegården ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till Stureplan och Stockholms bästa shoppingstråk. Här har du även nära till matbutiker, restauranger, skolor, fina grönområden och bra kommunikationer.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH552334T21108DH178500000 kr