Drottningholmsvägen 60, 5tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Drottningholmsvägen 60, 5tr
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

2 rum, 58 kvm, 2 374 kr/mån
Utgångspris: 4 695 000 kr
Slutpris: 5 100 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Centralt läge, inglasad balkong och fönster mot grönska!

Denna lägenhet karakteriseras av ett ytterst funktionellt läge. Från föreningens garage kommer man på några få sekunder ut på Essingeleden/E:4an. Ni finner er i en insynsfri tvåa som är luftig och har en stor inglasad balkong. Den erbjuder väldisponerade kvadratmetrar, har fina materialval och fönster mot grönska. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till känslan av rymd. Utöver det har bostaden väl tilltagna förvaringsmöjligheter och den fantastiska balkongen med sin öppningsbara inglasning blir som ett extra rum där man gärna håller till året runt. Det finns även ett stort badrum med funktionell inredning.
Den här lägenheten har fönster i två väderstreck i helt insynsskyddat läge och dessutom innergårdens grönska precis utanför. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Direkt närhet till Fridhemsplan med all dess service, dagligvaruhandel, restauranger och puls. Kommunikationsmässigt är det den stora knutpunkten på Kungsholmen med tunnelbanans gröna och blå linje samt flertalet stadsbussar. Service och dagligvaruhandel finns i stora utbud med bland annat Västermalmsgallerian som hub. Ni har även närhet till härliga grönområden såsom Kronobergsparken och Rålambshovsparken. Vackra Norr Mälarstrand med dess populära restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet nås inom minuters promenad. För den träningssugne finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det finns ett brett utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium samt flertalet förskolor.

Brf Iskristallen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av 168 bostadsrätter och 10 lokaler. Föreningen har dessutom 101 garageplatser. Föreningen har stabil ekonomi och har en långsiktig 50-årig underhållsplan. Föreningen erbjuder även sina medlemmar bland annat festlokal och gästlägenhet.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information.
0760-52 46 00
[email protected]

Utgångspris:
4 695 000 kr
Bud
5 100 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
58 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 374 kr/mån
Våning
5 av 8 (Hiss finns)

Planritning

Drottningholmsvägen 60, 5tr - Planritning
Drottningholmsvägen 60, 5tr - Planritning
Drottningholmsvägen 60, 5tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

David Garrett

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-52 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Hall

  Välkomnande hall med gott om förvaring. Vita garderobsluckor och mörkgrå klinkers.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som löper i fil och vetter mot grönska. Plats för matbord som tar 6-8 personer, större soffa, bokhylla och TV-bänk.

  Kök

  Maskinellt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, kyl/frys och mikro. Vitvaror från Siemens. Goda arbetsytor och förvaring.

  Sovrum

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng och nattygsbord på vardera sida. Platsbyggd förvaring längs väggen. Utgång till den rymliga, inglasade balkongen.

  Badrum

  Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, dusch, arbetsbänk samt handdukstork. Yta finns för badkar.

 • Bostaden

  Boarea

  58 kvm (Enligt föreningen)

  Månadsavgift

  2374 kr

  Kommentar till avgift

  Inkl. värme och vatten. Obligatorisk avgift om 238 kr för bredband.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 8, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.48073%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Iskristallen 1

  Byggår

  2012

  Renoveringar

  Fastigheten är i mycket bra skick, inga större renoveringar är planerade framöver. Installation pågår av 38 st ladd-platser i garaget 38 st. ladd-platser i garage, beräknas vara klart i maj 2021.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har en gemensamhetslokal och gästlägenhet som kan hyras till självkostnadspris Det finns 3 st Barnvagns- och rullstolsrum. Tre fräscha tvättstugor (1 i varje hus). Miljörum och grovsopor, det finns 4 st. 3 för medlemmarna varav 1 med mindre grovsopor och elektronik utöver ljuskällor/batterier samt 1 för våra hyresgäster.

  Tv & Bredband

  ComHem bredband 250/100 mbits. Obligatorisk avgift på 238 kr/mån tillkommer för bredband och kabel-TV.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2015-10-05

  Energiklass

  C

  Parkering

  Bostadsrättsföreningens medlemmar kan hyra garageplats beläget på plan 2 i fastigheten. Garageinfarter finns från Drottningholmsvägen och Mariebergsgatan. Det finns sammanlagt 101 platser. OBS, förbindelse mellan garagen finns inte. Alla hissar har anslutning till garageplanet. Högsta tillåtna fordonshöjd är 2 meter. Garageplats kostar 2 334 kr/månaden, med årlig höjning på 2 procent. I dagsläget finns det lediga platser (2021-04-27).

 • Föreningen

  Namn

  BRF Iskristallen

  Allmänt om föreningen

  Brf Iskristallen är en äkta och stabil bostadsrättsförening som registrerades 2010. Förningen äger fastigheten Iskristallen 1 samt marken. Föreningen består av 168 bostadsrätter samt 10 lokaler. Den totala bostadsytan uppgår till 12 497 kvm och lokalyta till 1 504 kvm. Garage med 101 platser finns på plan 2 i fastigheten, garageplats kostar 2 244 kr/mån, ledig plats finns. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande godkänns med en lägsta ägarandel på 10%. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa, bostadsrättstillägg ingår till medlemmarna. Den ekonomiska förvaltningen sköts Nabo. Mer information finns på www.brfiskristallen.se

  Ekonomi

  Inga beslutade avgiftsförändringar föreningen sänkte avgiften med 5% i januari 2021.

  Hemsida

  www.brfiskristallen.se

  Gårdsplats/innergård

  Det finns 2 innergårdar mellan husen för gemensamma aktiviteter. Gårdarna och promenadstigen är inhägnad.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

David Garrett

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-52 46 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Drottningholmsvägen 60, 5tr, StockholmBostadsbildDenna lägenhet karakteriseras av ett ytterst funktionellt läge. Från föreningens garage kommer man på några få sekunder ut på Essingeleden/E:4an. Ni finner er i en insynsfri tvåa som är luftig och har en stor inglasad balkong. Den erbjuder väldisponerade kvadratmetrar, har fina materialval och fönster mot grönska. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till känslan av rymd. Utöver det har bostaden väl tilltagna förvaringsmöjligheter och den fantastiska balkongen med sin öppningsbara inglasning blir som ett extra rum där man gärna håller till året runt. Det finns även ett stort badrum med funktionell inredning. Den här lägenheten har fönster i två väderstreck i helt insynsskyddat läge och dessutom innergårdens grönska precis utanför. Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Direkt närhet till Fridhemsplan med all dess service, dagligvaruhandel, restauranger och puls. Kommunikationsmässigt är det den stora knutpunkten på Kungsholmen med tunnelbanans gröna och blå linje samt flertalet stadsbussar. Service och dagligvaruhandel finns i stora utbud med bland annat Västermalmsgallerian som hub. Ni har även närhet till härliga grönområden såsom Kronobergsparken och Rålambshovsparken. Vackra Norr Mälarstrand med dess populära restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet nås inom minuters promenad. För den träningssugne finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det finns ett brett utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium samt flertalet förskolor. Brf Iskristallen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av 168 bostadsrätter och 10 lokaler. Föreningen har dessutom 101 garageplatser. Föreningen har stabil ekonomi och har en långsiktig 50-årig underhållsplan. Föreningen erbjuder även sina medlemmar bland annat festlokal och gästlägenhet. Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information. 0760-52 46 00 [email protected]https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54VBU2HGCIUIT6TG4695000 kr