Essinge Brogata 19
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Essinge Brogata 19
Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

2 rum, 42 kvm, 2 570 kr/mån
Accepterat pris: 3 400 000 kr
Bud: 3 300 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Accepterat pris! 4 trappor upp i Lilla Essingens högst belägna fastighet finner ni denna pärla med balkong i soligt sydostläge! Här får ni, utöver milsvid utsikt, en väldisponerad bostad med god rörlighet, härligt ljusinsläpp och gott om förvaring. Stor sovdel som enkelt tar in en 180-säng. Bostaden erbjuder även ett halvrum som smidigt kan användas som exempelvis skrivbordsyta. De stora fönsterpartierna och balkongen ser ni ut över stora delar av Stockholm och Mälaren. Denna bostad är helt fri från insyn och är belägen på lugnt och tryggt läge. Detta boende har de viktiga grunderna: högt upp i huset med hiss, , luftig takhöjd om 2,70 m, balkong i solläge, bra planlösning. Utöver det finns ytterligare renoveringspotential. Du har möjlighet att sätta din egen prägel på en bostad som redan har allt det viktiga.

På Lilla Essingen bor man med närhet till såväl innerstan som naturen. Bostaden är belägen mitt på denna charmiga lilla ö med fantastisk natur och närhet till vatten åt alla håll. Enstaka minuters promenad tar er ner till Luxparken och de härliga miljöerna med park, bryggor och småbåtshamn.

Buss 1 tar er snabbt och smidigt till Fridhemsplan (och vidare in till centrum), var man har tillgång till blå bussarna 3 och 4 samt tunnelbanans gröna och blå linjer, och vidare till Hötorget, Kungsgatan och Stureplan. Förutom buss tar du dig lätt in till stan genom att cykla eller promenera. Från närbelägna Stora Essingen går tvärbanan som trafikerar sträckan Alvik - Hammarby Sjöstad. Med detta boende bor du centralt på Lilla Essingen med närhet till restauranger, butiker, parker och bad. Lilla Essingen är med sitt läge omgiven av Mälarens vatten och runt ön går en vacker strandpromenad. Här erbjuds unika möjligheter till bad från olika badbryggor och picknickchanser i Luxparken och Primusparken.

Stabil Brf bestående av 35 lägenheter varav 4 är hyresrätter. I kassan har föreningen över 3 400 000 kr. Stambyte genomfördes 2008.
Föreningen äger marken och klassificeras som äkta.

Varmt välkomna till en bostad med enorm potential!

Accepterat pris:
3 400 000 kr
Bud
3 300 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
42 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 570 kr/mån
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Essinge Brogata 19 - Planritning
Planlösning
Essinge Brogata 19 - Planritning
Planlösning
Essinge Brogata 19 - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

David Garrett

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-52 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

 • Bostaden

  Boarea

  42 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.)

  Månadsavgift

  2570 kr

  Kommentar till avgift

  Inkl. värme och vatten. Obligatorisk avgift om 170 kr för internet.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.457%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Rensnålen 4

  Byggår

  1938

  Renoveringar

  2020 Taköversyn och förstärkning av taksäkerheten 2019 Byte av dörrautomatik i porten 2019 Byte av undercentral och temperaturgivare 2019 OVK 2018 Installation av fiber 2017 Renovering och tätning av fönster samt balkongdörrar 2011 Renovering/målning trapphus 2010 OVK 2010 Energideklaration 2009 Modernisering hiss 2008 Stambyte 2002 Tak tätskikt Kommande renovering: Fasadrenovering mot gatan kommer att ske i vår, den andra sidan mot gården om 1-2 år.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga med 2 tvättmaskiner och 2 torktumlare från Miele, samt ett torkskåp och en mangel. Cykelförråd.

  Tv & Bredband

  TV: Comhem (Basutbud ingår i avgiften) Internet/Bredband via fiber 100/100: A3. (Obligatorisk avgift om 170 kr/månad som läggs på månadsavgiften)

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-11-24

  Energiklass

  E

 • Föreningen

  Namn

  Brf Rensnålen 4

  Allmänt om föreningen

  Brf Rensnålen 4 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som registrerades 2007. Föreningen äger marken. Byggnaden uppfördes 1938 Adresserna är Essinge Brogata 19 och Strålgatan 6. Föreningen upplåter 31 lägenheter med bostadsrätt och 4 med hyresrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Total bostadsyta är ca 1 387 och lokalyta ca 50 kvm. Den ekonomiska förvaltningen sköts av P.OS Fastighetsvård AB/ Mediator AB.

  Hemsida

  /www.brfrensnalen4.se

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

David Garrett

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-52 46 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Essinge Brogata 19, StockholmBostadsbildAccepterat pris! 4 trappor upp i Lilla Essingens högst belägna fastighet finner ni denna pärla med balkong i soligt sydostläge! Här får ni, utöver milsvid utsikt, en väldisponerad bostad med god rörlighet, härligt ljusinsläpp och gott om förvaring. Stor sovdel som enkelt tar in en 180-säng. Bostaden erbjuder även ett halvrum som smidigt kan användas som exempelvis skrivbordsyta. De stora fönsterpartierna och balkongen ser ni ut över stora delar av Stockholm och Mälaren. Denna bostad är helt fri från insyn och är belägen på lugnt och tryggt läge. Detta boende har de viktiga grunderna: högt upp i huset med hiss, , luftig takhöjd om 2,70 m, balkong i solläge, bra planlösning. Utöver det finns ytterligare renoveringspotential. Du har möjlighet att sätta din egen prägel på en bostad som redan har allt det viktiga. På Lilla Essingen bor man med närhet till såväl innerstan som naturen. Bostaden är belägen mitt på denna charmiga lilla ö med fantastisk natur och närhet till vatten åt alla håll. Enstaka minuters promenad tar er ner till Luxparken och de härliga miljöerna med park, bryggor och småbåtshamn. Buss 1 tar er snabbt och smidigt till Fridhemsplan (och vidare in till centrum), var man har tillgång till blå bussarna 3 och 4 samt tunnelbanans gröna och blå linjer, och vidare till Hötorget, Kungsgatan och Stureplan. Förutom buss tar du dig lätt in till stan genom att cykla eller promenera. Från närbelägna Stora Essingen går tvärbanan som trafikerar sträckan Alvik - Hammarby Sjöstad. Med detta boende bor du centralt på Lilla Essingen med närhet till restauranger, butiker, parker och bad. Lilla Essingen är med sitt läge omgiven av Mälarens vatten och runt ön går en vacker strandpromenad. Här erbjuds unika möjligheter till bad från olika badbryggor och picknickchanser i Luxparken och Primusparken. Stabil Brf bestående av 35 lägenheter varav 4 är hyresrätter. I kassan har föreningen över 3 400 000 kr. Stambyte genomfördes 2008. Föreningen äger marken och klassificeras som äkta. Varmt välkomna till en bostad med enorm potential!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54SQ723M9QS7LP9U3400000 kr