Palmbladsvägen 2, våning 4
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Palmbladsvägen 2, våning 4
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

1 rum, 26.7 kvm, 1 695 kr/mån
Utgångspris: 2 350 000 kr
Budgivning pågår
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Högt upp med stor balkong i soligt västläge!

Högt upp i huset med stor balkong i soligt västläge! Via hiss eller trappor når ni denna charmiga 30-talsbostad som erbjuder en fantastisk utsikt över natur och grönska. Denna ljuvliga etta erbjuder allt man kan önska sig och är väldigt väldisponerad och lättmöblerad. Stora fönsterpartier kombinerat med en rejäl takhöjd medför ett härligt ljusinsläpp och rymlig känsla. Fiskbensparketten är i gott skick och bidrar till bostadens charm. Rymligt och helkaklat badrum med badkar och handdukstork. Köket har gott om förvaring och är utrustat med kyl/frys samt gashäll. God förvaring i form av två djupa garderober i original med överskåp. Denna bostad passar utmärkt som övernattningslägenhet, studentboende eller helt enkelt för den som vill bo på en adress omgiven av grönska och samtidigt ha närhet till city. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

Föreningen är väldigt stabil och välkött bostadsrättsförening. Den klassificeras som äkta och äger marken. Den har över 1,7 miljoner kr i kassa (enligt ÅR 2020). Föreningen erbjuder även till sina medlemmar en härlig takterrass. Föreningen har många stora renoveringar bakom sig och har i våras genomgått en fasadrenovering. Stambyte genomfört 2004-2006.

Lugnt toppläge på Kungsholmen i populära Fredhäll med närhet till shopping, vatten och grönska. Idylliskt belägen fastighet med innerstadens puls runt hörnet. Här bor du granne med härliga grönområden såsom Fredhällsparken och Kristinebergsparken. Närhet till mysiga badklippor och Mälarens glittrande vatten. I Marieberg finns all upptänklig service så som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv finns på kort gångavstånd.
Även Fridhemsplan och Västermalmsgallerian shopping finns inom räckhåll. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana, både Thorildsplan och Kristinebergs T-bana finns på kort gångavstånd. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten såsom Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet samt Fredhälls underbara badklippor.

Varmt välkomna!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info:
0760-52 46 00
[email protected]

Utgångspris:
2 350 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
26.7 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
1 695 kr/mån
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

David Garrett

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-52 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

 • Bostaden

  Boarea

  26.7 kvm (Enligt lägenhetsförteckning.)

  Månadsavgift

  1695 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår vatten och värme. Obligatorisk avgift för bredband om 181 kr tillkommer.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.5164%

 • Fastigheten

  Byggår

  1935

  Renoveringar

  2004/2006, stambyte (VA/stammar), spolning av avloppsledningar 2009 2004/2006, byte av el (elstigar, fram till elskåp i lgh) 2007/2008 renovering av tvättstuga 2008 renovering av trapphus 2008 installation av säkerhetsdörrar 2009 energideklaration 2010 omläggning av tak, färdigställande av en gemensam takterrass 2014 slutgodkänd OVK-besiktning (obligatorisk ventilationskontroll) avseende samtliga lägenheter och lokalen 2015 dränering av husgrund genomförd. 2019 målning utvändigt av fönster 2020 Fasadrenovering / Balkongrenovering

 • Driftskostnad

  El

  150 kr/mån

  Övrigt

  100 kr/mån

  Totalt

  250 kr/mån

  Kommentar

  Övrigt = gaskostnader. Driftkostnader enligt uppskattning.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Nattvardsbarnen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen är en sk äkta bostadsrättsförening som äger marken. Det finns 40 lägenheter i föreningen och alla är upplåtna med bostadsrätt. Det finns även 1 st lokal i form av restaurangverksamhet.

  Hemsida

  https://nattvardsbarnen.se

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

David Garrett

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-52 46 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Palmbladsvägen 2, våning 4, StockholmBostadsbildHögt upp i huset med stor balkong i soligt västläge! Via hiss eller trappor når ni denna charmiga 30-talsbostad som erbjuder en fantastisk utsikt över natur och grönska. Denna ljuvliga etta erbjuder allt man kan önska sig och är väldigt väldisponerad och lättmöblerad. Stora fönsterpartier kombinerat med en rejäl takhöjd medför ett härligt ljusinsläpp och rymlig känsla. Fiskbensparketten är i gott skick och bidrar till bostadens charm. Rymligt och helkaklat badrum med badkar och handdukstork. Köket har gott om förvaring och är utrustat med kyl/frys samt gashäll. God förvaring i form av två djupa garderober i original med överskåp. Denna bostad passar utmärkt som övernattningslägenhet, studentboende eller helt enkelt för den som vill bo på en adress omgiven av grönska och samtidigt ha närhet till city. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd. Föreningen är väldigt stabil och välkött bostadsrättsförening. Den klassificeras som äkta och äger marken. Den har över 1,7 miljoner kr i kassa (enligt ÅR 2020). Föreningen erbjuder även till sina medlemmar en härlig takterrass. Föreningen har många stora renoveringar bakom sig och har i våras genomgått en fasadrenovering. Stambyte genomfört 2004-2006. Lugnt toppläge på Kungsholmen i populära Fredhäll med närhet till shopping, vatten och grönska. Idylliskt belägen fastighet med innerstadens puls runt hörnet. Här bor du granne med härliga grönområden såsom Fredhällsparken och Kristinebergsparken. Närhet till mysiga badklippor och Mälarens glittrande vatten. I Marieberg finns all upptänklig service så som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv finns på kort gångavstånd. Även Fridhemsplan och Västermalmsgallerian shopping finns inom räckhåll. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana, både Thorildsplan och Kristinebergs T-bana finns på kort gångavstånd. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten såsom Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet samt Fredhälls underbara badklippor. Varmt välkomna! Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info: 0760-52 46 00 [email protected]https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54SIDPILQJU9JMR22350000 kr