Svarvargatan 10
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Svarvargatan 10
Kungsholmen, STOCKHOLM

2 rum, 51 kvm, 2 457 kr/mån
Utgångspris: 4 250 000 kr
Slutpris: 4 800 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Perfekt planerad 2:a med lugnt toppläge på Kungsholmen och utsikt över Kungsholms strand!

Välkommen till denna perfekt planerade 2:a med lugnt toppläge på Kungsholmen och utsikt över Kungsholms strand!

- Balkong
- Social planlösning
- Vinkyl
- Fiskbensparkett i hall och vardagsrum
- Mycket förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare
- Toppläge på Kungsholmen

Invändigt väntar en social planlösning med kök och vardagsrum i samklang och en underbar balkong med utsikt mot Kungsholms strand och Karlbergssjön.
Stilrent renoverat kök från 2019 med både vinkyl och alla nödvändiga faciliteter, trivsamt sovrum och bra förvaring i form av klädkammare och garderober. Bostaden pryds av vacker fiskbensparkett och genomgående vita ytskick. I den rymliga hallen finns det rum för praktiskt hemmakontor eller annan önskvärd inredning.
Lägenheten ligger i en elegant 30-talsfastighet med hiss. Brf Skutan 27 har god ekonomi, stark kassa och en låg belåning. De större renoveringarna är även gjorda.

På Svarvargatan 10 bor du med ett lugnt toppläge på Kungsholmen nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken nås med kort promenad. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. I kvarteren runt Svarvargatan finns flertalet populära butiker, restauranger och bagerier. Promenadavstånd över bron till Sankt Eriksplan där ytterligare utbud av caféer och restauranger finns.

Vi ses på visningen!

Utgångspris:
4 250 000 kr
Bud
4 800 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
51 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 457 kr/mån
Våning
2 av 6 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:4 800 000 kr02 mar 18:09
 • BUDGIVARE 3:4 680 000 kr02 mar 17:21
 • BUDGIVARE 1:4 660 000 kr02 mar 16:45
 • BUDGIVARE 3:4 610 000 kr02 mar 16:14
 • BUDGIVARE 1:4 595 000 kr02 mar 16:07
VISA ALLA BUD

Planritning

Svarvargatan 10 - Planritning
Svarvargatan 10 - Planritning
Svarvargatan 10 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Hall

  Rymlig ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder och yta som erbjuder praktiskt hemmakontor eller förvaring i form av garderober. Väggarna är vita och golvet har vacker fiskbensparkett som leder vidare in i vardagsrummet.

  Kök

  Nyrenoverat kök från 2019 med stilrena materialval. Bra förvaring bakom vita släta luckor. Arbetsytan utgörs av en mörk bänkskiva i kvartskomposit med vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av vinkyl, kyl/frys, spishäll och ugn, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Snyggt industriglasfönster mot både sovrum och hall vilket ger en modern touch. På golvet ligger ekparkett.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med balkongdörrar som släpper in fint ljus. På golvet ligger vacker fiskbensparkett. Här ryms såväl soffgrupp som matgrupp och mediamöbel om man så önskar. I anslutning ligger klädkammare/inbyggd garderob för förvaring.

  Sovrum

  Rofyllt sovrum med stort fönster och plats för dubbelsäng och förvaring. Sovrummet renoverades 2019. Golvet pryds av vacker ekparkett.

  Badrum

  Helkaklat badrum. Takdusch med vikbara väggar. Handfat med kommod nedanför och spegelskåp ovanför. Vattendriven handdukstork med värme. Wc.

  Förråd

  Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd. Ca 6 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  51 kvm (Enligt föreningens information)

  Månadsavgift

  2457 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Obligatoriskt tillägg om 125 kr/månad för bredband samt 50 kr/månad för balkongavgift. Ingen planerad avgiftsändring (kontrollerat med styrelsen 2021-02-19.)

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.48%

 • Fastigheten

  Byggår

  1931

  Renoveringar

  2019 - Renovering av takterrassen som tillhör vindsvåningen 2016 - Renovering av kungsbalkong och fasaden under den 2016 - Ny torktumlare 2016 - Hissrenovering 2016 - Balkongerna mot gatan färdigställdes 2014 - Flyttat tvättstugan till nya lokal 2010 - Takrenovering 2009 - Renovering av förråden (vind) 2001-2008 - Löpande stamrenoveringar i takt med att medlemmarna själva renoverat kök och badrum 2004 - Byte elstigare och elcentral 1997 - Fasadrenovering 1996 - Fönster mot gården 1995 - Hissen 1994 - Trapphusen Inga planerade renoveringar (kontrollerat med styrelsen 2021-03-03)

  Övriga byggnader/utrymmen

  Vindsförråd och tvättstuga i entréplan.

  Tv & Bredband

  ComHem

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-11-03

  Energiklass

  E

  Parkering

  Bostadsrättsföreningen innehar inget garage eller tilldelade parkeringsplatser till lägenheten. Det finns offentliga parkeringsplatser utanför byggnaden. Vidare information om boendeparkering finns på webbsidan för Stockholms stad (www.stockholm.se).

 • Driftskostnad

  El

  289 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  439 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Driftkostnaden är beroende på antal personer i hushållet samt vanor och avtal. Driftskostnaden är en uppskattning av ungefärliga kostnader för den/de som bor i bostaden. Kontakta gärna kommun och leverantörer för att beräkna driftskostnaden utifrån egna förutsättningar.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Skutan 27

  Allmänt om föreningen

  Brf Skutan 27 är en äkta förening som äger marken med 35 bostadsrätter och 2 hyreslokaler. Föreningen accepterar inte juridisk person som ägare. Fastigheten Stockholm Skutan 27 ägs av föreningen. Styrelsen ansvarar för föreningens ekonomi och skötsel. Styrelsen består idag av 3 ledamöter och en Suppleant.

  Hemsida

  https://brfskutan27.se/

  Gårdsplats/innergård

  En innergård som delas med andra föreningar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Svarvargatan 10, STOCKHOLMBostadsbildVälkommen till denna perfekt planerade 2:a med lugnt toppläge på Kungsholmen och utsikt över Kungsholms strand! - Balkong - Social planlösning - Vinkyl - Fiskbensparkett i hall och vardagsrum - Mycket förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare - Toppläge på Kungsholmen Invändigt väntar en social planlösning med kök och vardagsrum i samklang och en underbar balkong med utsikt mot Kungsholms strand och Karlbergssjön. Stilrent renoverat kök från 2019 med både vinkyl och alla nödvändiga faciliteter, trivsamt sovrum och bra förvaring i form av klädkammare och garderober. Bostaden pryds av vacker fiskbensparkett och genomgående vita ytskick. I den rymliga hallen finns det rum för praktiskt hemmakontor eller annan önskvärd inredning. Lägenheten ligger i en elegant 30-talsfastighet med hiss. Brf Skutan 27 har god ekonomi, stark kassa och en låg belåning. De större renoveringarna är även gjorda. På Svarvargatan 10 bor du med ett lugnt toppläge på Kungsholmen nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken nås med kort promenad. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. I kvarteren runt Svarvargatan finns flertalet populära butiker, restauranger och bagerier. Promenadavstånd över bron till Sankt Eriksplan där ytterligare utbud av caféer och restauranger finns. Vi ses på visningen!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54IRTLETA5IU19914250000 kr