Alströmergatan 32H, 1/2tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Alströmergatan 32H, 1/2tr
Kungsholmen, STOCKHOLM

2 rum, 45 kvm, 2 352 kr/mån
Utgångspris: 3 795 000 kr
Slutpris: 4 700 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Elegant tvåa med stor balkong ca 11kvm högt belägen, centralt på Kungsholmen i populär förening!

Bostaden präglas av behagliga, varma toner och exklusiva materialval samt ett vackert vitlaserat trägolv som är genomgående för alla rum. Ni välkomnas av en trevlig hall med säkerhetsdörr och vidare finner ni det inbjudande vardagsrummet med ett fönsterparti som förser rummet med en fin ljussättning. Via vardagsrummets dubbeldörrar nås bostadens härliga stora balkong högt belägen men fin utsikt om ca 11kvm med plats för soffgrupp och odlingar om så önskas. Det stilrena köket förser er med fina materialval och all maskinell utrusning man behöver samt en elegant dekorativ vägg av tegel. Skåpluckorna i köket är i en ljusgrå kulör och handtagen i skinn. Fortsatt in finner ni ett rofyllt sovrum i komfortabel storlek som genererar härligt ljus från fönsterparti med tre fönster. Rummet erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar. Det exklusiva badrummet är klätt i sobra färger och har snygga materialval. Alla fönster i bostaden och balkongen är högt belägna, medans entrén via trapphus ligger behagligt på 1/5tr.

Brf Färjan är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. 490st lägenheter upplåts med bostadsrätt, 42st lokaler och 31st parkeringsplatser som är en väldigt bra inkomstkälla. Föreningen har god ekonomi och en väldigt låg belåning, lån/kvm bostadsyta uppgick år 2019 till 2168kr/kvm. De större renoveringarna är även gjorda.

Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen, och ett stenkast bort från härliga Kungsholms strand. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
3 795 000 kr
Bud
4 700 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
45 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 352 kr/mån
Våning
0.5 av 4 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:4 700 000 kr24 feb 20:09

Planritning

Alströmergatan 32H, 1/2tr - Planritning
Planlösning
Alströmergatan 32H, 1/2tr - Planritning
Planlösning
Alströmergatan 32H, 1/2tr - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Entré

  Välkomnande hall med säkerhetsdörr. Plats för hatthylla och skoställ till höger. Vitlaserat trägolv och väggen har varm grå ton.

  Vardagsrum

  Trevligt vardagsrum med fint ljus från fönsterparti och dubbeldörrar mot rymlig balkong. Fönsterbrädor i mörk granit. Vitlaserat trägolv och väggarna har varm grå ton.

  Balkong

  Rymlig balkong om ca 11 kvm högt belägen med plats för soffgrupp, växter, grill och annat man vill ha på en balkong. Golvet är av träplankor.

  Kök

  Stilrent och praktiskt kök med fina materialval och en dekorativ vägg av tegel samt praktiskt fönster för ljusinsläpp mot sovrummet. Skåpluckor i grått och handtag i skinn. Rostfri maskinell utrustning i form av kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Vitt kakel ovan arbetsbänk i massiv ek, vitlaserat trägolv.

  Sovrum

  Rofyllt sovrum med härligt ljus från fönsterparti med tre fönster. Bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Fönsterbräda i mörk granit. Vitlaserat trägolv och väggarna har en varm grå ton.

  Badrum

  Lyxigt badrum i sobra färger och snygga materialval. Takdusch med vikdörrar i glas, wc, handfat med kommod under spegelskåp med ljusramp ovan och under.

  Förråd

  I dagsläget nyttjar säljaren ett vindsförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  45 kvm (Enligt uppgift från förening/förvaltare)

  Månadsavgift

  2352 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband (Telenor Stream) samt ip-telefoni (exklusive samtalstaxa). Enhetsmätning av el: Fast och rörlig avgift debiteras varje enskild lägenhet med faktiskt förbrukning på månadsavin.

  Våning och hiss

  Våningsplan 0.5 av 4, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.25253%

 • Fastigheten

  Byggår

  1928-30

  Renoveringar

  1973-1974 - Stambyte kök 1991-1994 - Stambyte badrum 1991-1994 - Byte av el-stigare 1994-1995 - Renovering av fasad 1994 - Renovering av fönster 2002 - Renovering av tak 2005 - Godkänd ventilationskontroll 2007 - Tvättstuga 2008 - Renovering av Södra fasaden på Färjans innergård 2008 - Ommålning av fönster 2009 - Renovering av resterande fasader på Färjans innergård 2010 - Målning och tätning av samtliga fönster mot gatan 2010 - Renovering av innergården 2012 - Stamspolning kök och badrum i kv Dykaren 2013 - Fönster 2013 - Ventilationskontroll 2016 - Byte av undercentral 2018 - Fortsatt arbete med partiella stambyten 2018 - Fortsatt arbete med renovering av vindsgångar i fastigheterna Färjan 10 och 11 2018 - Spolning av köksstammar, Färjan 10 och 11 2018 - Utredning gällande behov av renovering av horisontella stammar i kulvertar inledd 2019 - OVK 2019 - Renovering hissar i uppgång G och I 2020 - Tvättstugan ommålning 2020 - Elmätare Pågående 2019-2021 - Stamledningen under hela Färjan För ytterligare information se föreningens årsredovisning samt föreningens hemsida.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Hobbyrum Vindsförråd Återvinningsrum med sopsortering av bland annat tidningar, kartonger, plast, batterier och glas. Stort cykelförråd Föreningslokal/Festlokal (rymmer 30 personer) Två övernattningslägenheter i uppgång O. 7st tvättstugor - nitton maskiner varav fem ej bokningsbara, sju separata rum. Torkrum.

  Tv & Bredband

  Kabel-tv via Telenor. Det digitala kanalpaketet ger dig förutom de analoga kanalerna även Discovery, SVT1 HD, SVT 2 HD och TV 4 HD. Bredband (250/250 Mbit/s) från Telenor ingår i avgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-12-28

  Energiklass

  F

  Parkering

  Det finns garageplatser (17 st) på adressen Alströmergatan 51 (ca 1500 kr/mån) och garageboxar(14 st) på Svarvargatan 6-8 (ca 2500 kr/mån) Det är kö till platserna: Just nu erbjuds plats i garaget till de som stått i kön sedan 2017. Men detta kan snabbt ändras om många avflyttar. Enl. information på föreningens hemsida.

 • Driftskostnad

  El

  140 kr/mån

  Försäkring

  189 kr/mån

  Totalt

  329 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  BRF Färjan

  Allmänt om föreningen

  Brf Färjan är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och förvaltar fastigheterna Dykaren 29, Färjan 10 och Färjan 11 med en total bostadsyta på 38 528 kvm och en lokalyta på 2 069 kvm. Fastigheten består i dagsläget av totalt 490 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 42 lokaler för kommersiell uthyrning. Föreningen godkänner inte juridisk person. Delat ägande godkänns med 10% som minsta andel.

  Ekonomi

  För närvarande finns inget beslut taget om avgiftsförändring enl. föreningens hemsida. (15 februari 2021)

  Hemsida

  https://www.hsb.se/stockholm/brf/farjan/

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en trivsam och grönskande innergård som är prisad som en av Stockholms finaste innergårdar. På innergården finns en vacker fontän och trädgården sköts av föreningens trädgårdsmästare. Innergården har även en trevlig grillplats med flera grillar och ett stort trädäck.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Höstbild stor härlig balkong om 11kvm

Höstbild stor härlig balkong om 11kvm

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Alströmergatan 32H, 1/2tr, STOCKHOLMBostadsbildBostaden präglas av behagliga, varma toner och exklusiva materialval samt ett vackert vitlaserat trägolv som är genomgående för alla rum. Ni välkomnas av en trevlig hall med säkerhetsdörr och vidare finner ni det inbjudande vardagsrummet med ett fönsterparti som förser rummet med en fin ljussättning. Via vardagsrummets dubbeldörrar nås bostadens härliga stora balkong högt belägen men fin utsikt om ca 11kvm med plats för soffgrupp och odlingar om så önskas. Det stilrena köket förser er med fina materialval och all maskinell utrusning man behöver samt en elegant dekorativ vägg av tegel. Skåpluckorna i köket är i en ljusgrå kulör och handtagen i skinn. Fortsatt in finner ni ett rofyllt sovrum i komfortabel storlek som genererar härligt ljus från fönsterparti med tre fönster. Rummet erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar. Det exklusiva badrummet är klätt i sobra färger och har snygga materialval. Alla fönster i bostaden och balkongen är högt belägna, medans entrén via trapphus ligger behagligt på 1/5tr. Brf Färjan är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. 490st lägenheter upplåts med bostadsrätt, 42st lokaler och 31st parkeringsplatser som är en väldigt bra inkomstkälla. Föreningen har god ekonomi och en väldigt låg belåning, lån/kvm bostadsyta uppgick år 2019 till 2168kr/kvm. De större renoveringarna är även gjorda. Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen, och ett stenkast bort från härliga Kungsholms strand. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54FT5SRESSUL0NH23795000 kr