Bergsgatan 30, 5tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Bergsgatan 30, 5tr
Kungsholmen - Rådhuset, STOCKHOLM

2 rum, 48 kvm, 2 271 kr/mån
Utgångspris: 4 495 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Magnifik tvåa högst upp i huset med perfekt solläge!

Nu saluförs denna charmiga tvåa om 48kvm med ett högt och insynsskyddat läge på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Bostaden erbjuder vacker fiskbensparkett, öppna sällskapsytor och generösa fönsterpartier som medför att solljuset vackert flödar in i lägenheten.

Den öppna planlösningen är mycket väldisponerad, och väl inne i lägenheten möts ni av inbjudande och luftiga ytor. Lägenhetens fönsterpartier bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd.
Ni välkomnas av en trevlig hall med ljusa ytskikt och mycket goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober. Vidare in finner ni det öppna vardagsrummet som är lägenhetens naturliga samlingsplats för sällskapliga stunder. Rummet är möblerbart med soffgrupp, tv-möbel och annan önskvärd interiör. Det stilrena köket från HTH och med vitvaror från Siemens förser er med generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Här finnes plats för matbord och tillhörande stolar invid fönster. Det rofyllda sovrummet erbjuder gott om förvaring och har plats för dubbelsäng och annan önskad inredning. Helkaklad, stilren wc från 2005 med vita kakelplattor och är försedd med en rymlig dusch och inbyggt badrumsskåp.

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk bostad i ett av Kungsholmens mest eftertraktade kvarter. Det är gångavstånd till det mesta man kan behöva såsom matbutiker, mysiga caféer och ett rikt utbud på restauranger och barer med guldkorn som Mäster Anders, Restaurang Agnes och Mälarpaviljongen. Bostaden är belägen invid Rådhuset, nära Kungsholmstorg och endast några få minuter från Kronobergsparken. Du har även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Det är goda kommunikationer och precis utanför dörren finnes du Rådhusets tunnelbanestation och ca 10 minuters promenad till Centralstation.
Föreningen har låg belåning, två hyresrätter och fem lokaler med mycket goda hyresintäkter. Föreningen har även en mycket trivsam grönskande innergård. Tvättstuga i källaren. Det finns soprum, cykelförråd och barnvagnsrum. Gemensam uteplats på innergården med kullersten, grönska, trädgårdsmöbler och grill.
Ett boende med allt man kan önska sig och lite till.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
4 495 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 271 kr/mån
Våning
5 av 5 (Hiss finns)

Planritning, bild 1 av 2

Bergsgatan 30, 5tr - Planritning
Bergsgatan 30, 5tr - Planritning
Planlösning
Bergsgatan 30, 5tr - Planritning
Bergsgatan 30, 5tr - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 7 mar

14:00-14:45

Bokad visning - anmälan sker på Widerlövs hemsida!

MÄKLARE

Fanny Hedman

Ansvarig Fastighetsmäklare

0702-09 17 84

[email protected]

Erik Lundkvist

Assisterande Fastighetsmäklare

0721-99 00 98

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Hall

  Välkomnande hall med ljusa ytsikt och goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober.

  Vardagsrum

  Inbjudande vardagsrum med öppna sällskapsytor och härligt ljusinsläpp från fönsterparti. Rummet är möblerbart med soffgrupp, tv-möbel och annan önskvärd interiör. Vacker fiskbensparkett på golvet.

  Kök

  Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket från HTH är försett med diskmaskin, elugn, kyl/frys, gasspis och fläkt. Vitvaror från Siemens. Här finnes plats för matbord och tillhörande stolar invid fönster som generar fint ljusinsläpp.

  Sovrum

  Rogivande sovrum i komfortabel storlek med plats för dubbelsäng, sängbord och annan önskad inredning. Goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. Även här genererar rummets fönsterparti ett härligt ljusinsläpp som medför en känsla av rymd och harmoni.

  WC

  Helkaklad, stilren wc från 2005 med vitt kakel på väggar, och är försedd med en rymlig duschörna, wc och handfat med ett inbyggt badrumsskåp ovan. Här finns golvvärme.

 • Bostaden

  Boarea

  48 kvm (Enligt förening)

  Månadsavgift

  2271 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.35361%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2012 - Installerades säkerhetsdörrar 2009 - Trapphusrenovering 2008 - Balkongbyggnation 2004 - Fönsterrenovering, stambyte, fasad, tak och elstigar

  Status energideklaration

  Utförd

 • Driftskostnad

  El

  550 kr/mån

  Försäkring

  213 kr/mån

  Övrigt

  220 kr/mån

  Totalt

  983 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Uppvärmning, tv & bredband, VA och renhållning ingår i månadsavgiften. Övrigt: Gasspis.

 • Föreningen

  Namn

  Äpplet 6

  Allmänt om föreningen

  Föreningen upplåter 43 lägenheter med bostadsrätt och 5 lokaler med hyresrätt (samtliga lokaler är uthyrda). Ekonomisk förvaltning genom Nabo. Teknisk förvaltning sköts av föreningen. Äpplet 6 är en äkta förening som äger marken med 43 bostadsrätter och förvärvade fastigheten 2002. Föreningen förfogar även över 5 lokaler med hyresrätt, samtliga är i dagsläget uthyrda. Fastigheten byggdes 1882 och har adresserna Pipersgatan 9 och Bergsgatan 30. Inom gångavstånd hittar du sevärdheter som Stadshuset med fina promenad och joggingstråk längs vattnet. Föreningen tillåter inte juridik person som köpare. De tillåter delat ägande.

  Ekonomi

  Under 2013 har föreningen upplåtit en hyresrätt till bostadsrätt. Därmed har föreningen amorterat av 3.5 Mkr, vilket har resulterat i att föreningen kunnat sänka avgiften med 12 %. De återstående 3 lägenheter upplåtna med hyresrätt kan betraktas som en dold ekonomisk tillgång. Det finns inget beslut om avgiftsändringar.

  Hemsida

  https://brfapplet6.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Fanny Hedman

Ansvarig Fastighetsmäklare

0702-09 17 84

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 7 mar

14:00-14:45

Bokad visning - anmälan sker på Widerlövs hemsida!

MÄKLARE

Fanny Hedman

Ansvarig Fastighetsmäklare

0702-09 17 84

[email protected]

Erik Lundkvist

Assisterande Fastighetsmäklare

0721-99 00 98

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bergsgatan 30, 5tr, STOCKHOLMBostadsbildNu saluförs denna charmiga tvåa om 48kvm med ett högt och insynsskyddat läge på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Bostaden erbjuder vacker fiskbensparkett, öppna sällskapsytor och generösa fönsterpartier som medför att solljuset vackert flödar in i lägenheten. Den öppna planlösningen är mycket väldisponerad, och väl inne i lägenheten möts ni av inbjudande och luftiga ytor. Lägenhetens fönsterpartier bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Ni välkomnas av en trevlig hall med ljusa ytskikt och mycket goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober. Vidare in finner ni det öppna vardagsrummet som är lägenhetens naturliga samlingsplats för sällskapliga stunder. Rummet är möblerbart med soffgrupp, tv-möbel och annan önskvärd interiör. Det stilrena köket från HTH och med vitvaror från Siemens förser er med generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Här finnes plats för matbord och tillhörande stolar invid fönster. Det rofyllda sovrummet erbjuder gott om förvaring och har plats för dubbelsäng och annan önskad inredning. Helkaklad, stilren wc från 2005 med vita kakelplattor och är försedd med en rymlig dusch och inbyggt badrumsskåp. Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk bostad i ett av Kungsholmens mest eftertraktade kvarter. Det är gångavstånd till det mesta man kan behöva såsom matbutiker, mysiga caféer och ett rikt utbud på restauranger och barer med guldkorn som Mäster Anders, Restaurang Agnes och Mälarpaviljongen. Bostaden är belägen invid Rådhuset, nära Kungsholmstorg och endast några få minuter från Kronobergsparken. Du har även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Det är goda kommunikationer och precis utanför dörren finnes du Rådhusets tunnelbanestation och ca 10 minuters promenad till Centralstation. Föreningen har låg belåning, två hyresrätter och fem lokaler med mycket goda hyresintäkter. Föreningen har även en mycket trivsam grönskande innergård. Tvättstuga i källaren. Det finns soprum, cykelförråd och barnvagnsrum. Gemensam uteplats på innergården med kullersten, grönska, trädgårdsmöbler och grill. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Varmt välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54D34QE52E0BP3L44495000 kr