Sankt Eriksgatan 84
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Sankt Eriksgatan 84
Vasastan, STOCKHOLM

2 rum, 37 kvm, 1 294 kr/mån
Utgångspris: 3 495 000 kr
Slutpris: 4 050 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Unik studiolägenhet i absolut toppskick!

Nu finns möjlighet att förvärva en magisk och unik studiolägenhet i absolut toppskick belägen mitt i Vasastans puls!
Bostaden har omsorgsfullt renoverats med moderna och exklusiva material. Bostadens optimala planlösning i kombination med rikligt ljusinsläpp från stora fönster och generösa takhöjd skapar en genomgående luftig känsla. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matgrupp och här skapas den perfekta platsen för umgänge och samvaro. Vidare disponerar bostaden ett stilrent och fullt utrustat kök, ett rymligt sovrum med platsbyggd förvaring och ett helkaklat badrum. Bostaden har genomgående god förvaring i flera platsbyggda garderober.

Kvarteren runt Sankt Eriksplan är några av Stockholms mest populära att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Här bor man nära till allt. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron, här i finns de flesta butikskedjorna.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
3 495 000 kr
Bud
4 050 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
37 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
1 294 kr/mån
Våning
1 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:4 050 000 kr19 jan 13:48
 • BUDGIVARE 7:4 040 000 kr19 jan 13:38
 • BUDGIVARE 2:4 020 000 kr19 jan 13:24
 • BUDGIVARE 6:4 000 000 kr19 jan 13:11
 • BUDGIVARE 2:3 960 000 kr19 jan 10:42
VISA ALLA BUD

Planritning

Sankt Eriksgatan 84 - Planritning
Sankt Eriksgatan 84 - Planritning
Sankt Eriksgatan 84 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Hall

  Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel samt matgrupp om 4 sittplatser.

  Kök

  Stilrent kök med bra förvaring bakom ljusgråa fronter och god arbetsyta på bänkskiva i komposit. Maskinell utrustning i kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sidobord. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober.

  Badrum

  Helkaklat badrum med takdusch med vikbara duschväggar i glas, Wc, handfat med kommod samt spegelskåp ovan. Spotlights.

 • Bostaden

  Boarea

  37 kvm

  Månadsavgift

  1294 kr

  Kommentar till avgift

  Det finns f n inga beslut på avgiftsförändringar. (kontrollerat 2021-01-13)

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 0, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.93023%

 • Fastigheten

  Byggår

  1929

  Renoveringar

  2003- Stambyte 2003- Installation av nya elstammar 2008- Fönsterrenovering 2012- Ombyggnad av undercentral 2015- Indragning av fibernät 2016- Hissrenovering Sankt Eriksgatan 84 2018- Fasadrenovering 2018- Reparation av takterassen 2019- Nytt inpasseringssystem

  Övriga byggnader/utrymmen

  Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel-och barnvagnsförråd i Sankt Eriksgatan 84 och Torsgatan 43. Bastu på Sankt Eriksgatan 86.

  Tv & Bredband

  Föreningen är ansluten till kabel-TV hos Comhem. I månads-avgiften ingår Comhems grundutbud. I föreningens fastighet är fibernät indraget (hastghet 700/700 Mbit/sek) och levereras av Stockholms Stadsnät (www.stockholmsstadsnat.se) Bredbandsanslutningen ingår i månadsavgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-15

  Energiklass

  E

  Parkering

  I området gäller boendeparkering enligt Stockholm Stad.

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  400 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Brf Gjutaren Mindre 8&9

  Allmänt om föreningen

  Brf Gjutaren mindre 8 & 9 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken. Föreningen upplåter 54 lägenheter med bostadsrätt samt 10 lokaler med hyresrätt. Den totala bostadsytan uppgår till 4360kvm och lokalytan uppgår till 1708kvm. Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://www.brfgjutarenmindre8-9.se/

  Hemsida

  https://www.brfgjutarenmindre8-9.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sankt Eriksgatan 84, STOCKHOLMBostadsbildNu finns möjlighet att förvärva en magisk och unik studiolägenhet i absolut toppskick belägen mitt i Vasastans puls! Bostaden har omsorgsfullt renoverats med moderna och exklusiva material. Bostadens optimala planlösning i kombination med rikligt ljusinsläpp från stora fönster och generösa takhöjd skapar en genomgående luftig känsla. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matgrupp och här skapas den perfekta platsen för umgänge och samvaro. Vidare disponerar bostaden ett stilrent och fullt utrustat kök, ett rymligt sovrum med platsbyggd förvaring och ett helkaklat badrum. Bostaden har genomgående god förvaring i flera platsbyggda garderober. Kvarteren runt Sankt Eriksplan är några av Stockholms mest populära att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Här bor man nära till allt. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron, här i finns de flesta butikskedjorna. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54AS06Q5QM1Q6KBG3495000 kr