Riddargatan 36B, townhouse
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Riddargatan 36B, townhouse
Östermalm, STOCKHOLM

3 rum, boarea 47 kvm, biarea 35 kvm, 1 982 kr/mån
Utgångspris: 8 995 000 kr eller högstbjudande
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Unikt townhouse i tre plan på absolut toppadress!

EGET TOWNHOUSE! - Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt boende i eget gårdshus om tre plan!

Här varvas vackra och charmiga originaldetaljer anno 1867 med moderna och omsorgsfulla materialval. Detta enastående boende med en total golvyta på 82 kvm erbjuder ett entréplan med en välkomnande hall med plats för avhängning och ett väl tilltaget sällskapsrum/matplats som lämpar sig perfekt för middagsbjudningar. På entréplan finns också ett fullt utrustat kök samt ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostadens övre plan erbjuder ett rymligt sovrum samt ett dressing room. På nedre plan finns ett charmigt vardagsrum med plats för allt önskat möblemang samt ett förråd/vinkällare.

Bostaden är belägen på ett toppläge med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. Vid torget finner du den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
8 995 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
47 kvm
Biarea
35 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
1 982 kr/mån

Planritning, bild 1 av 3

Riddargatan 36B, townhouse - Planritning
Planritning övre plan
Riddargatan 36B, townhouse - Planritning
Planritning entréplan
Riddargatan 36B, townhouse - Planritning
Planritning nedre plan
Riddargatan 36B, townhouse - Planritning
Planritning övre plan
Riddargatan 36B, townhouse - Planritning
Planritning entréplan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 24 jan

13:30-14:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Magnus Cederbom

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-87 31 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Hall

  Välkomnande hall på entréplan med plats för avhängning av ytterkläder.

  Sällskapsrum/Matplats

  På entréplan finns en generös matplats med plats för ett stort matbord. I hörnet pryder en fin fungerande kakelugn.

  Kök

  Stilrent inrett kök med bra förvaring och god arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, fläkt, spishäll och diskmaskin.

  Badrum

  Badrum beläget på entréplan som är smakfullt inrett i marmor. Utrustat med duschhörna med takdusch, handfat med kommod och spegel ovan samt WC och tvättmaskin.

  Sovrum

  Mysigt sovrum beläget på övre plan. Här finns plats för dubbelsäng, sidobord och annat önskat möblemang. Synliga takbjäklar.

  Dressing room

  Rymligt dressingroom med goda förvaringsmöjligheter.

  Vardagsrum

  Charmigt vardagsrum beläget på nedre plan med plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel.

  Förråd/vinkällare

  På nedre plan finns ett förråd/vinkällare.

  Övrigt

  - Enligt föreningens register är lägenheten 49 kvm. - Uppmätning gjord 2015 (mätbevis finns). Sammanlagd golvyta är 82 kvm varav 47 kvm boarea, 18 kvm biarea och 17 kvm ej mätbart utrymme. - Nuvarande ägare disponerar över ett källarförråd på ca 4 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  47 kvm (Mätbevis)

  Månadsavgift

  1982 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår va, värme och Kabel-tv (grundutbud) via ComHem. Det finns f.n inga beslut på avgiftsförändringar.

  Biarea

  35 kvm

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.29%

 • Fastigheten

  Byggår

  1867

  Renoveringar

  Hela fastigheten genomgick år 1990-92 en större renovering. 1990-92: Hela fastigheten genomgick en större renovering 2017- Ommålning och delvis utbyte av fönster 2020- Trapphuset i gatuhuset Föreningen planerar inte för några kommande renoveringar.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga

  Tv & Bredband

  Tv- och bredband levereras av ComHem.

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Parkering

  Boendeparkering i området gäller.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Falken 4

  Allmänt om föreningen

  Brf Falken 4 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1987. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Falken 4. Föreningen har 13 lägenheter om totalt 929kvm upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal om 74kvm som upplåts med hyresrätt.

  Gårdsplats/innergård

  Trevlig innergård

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Magnus Cederbom

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-87 31 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 24 jan

13:30-14:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Riddargatan 36B, townhouse, STOCKHOLMBostadsbildEGET TOWNHOUSE! - Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt boende i eget gårdshus om tre plan! Här varvas vackra och charmiga originaldetaljer anno 1867 med moderna och omsorgsfulla materialval. Detta enastående boende med en total golvyta på 82 kvm erbjuder ett entréplan med en välkomnande hall med plats för avhängning och ett väl tilltaget sällskapsrum/matplats som lämpar sig perfekt för middagsbjudningar. På entréplan finns också ett fullt utrustat kök samt ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostadens övre plan erbjuder ett rymligt sovrum samt ett dressing room. På nedre plan finns ett charmigt vardagsrum med plats för allt önskat möblemang samt ett förråd/vinkällare. Bostaden är belägen på ett toppläge med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. Vid torget finner du den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH5493MTVCGRLJG3U18995000 kr