Kungsholmsgatan 22, 1tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kungsholmsgatan 22, 1tr
Kungsholmen, Stockholm

3 rum, 75 kvm, 2 947 kr/mån
Utgångspris: 5 295 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Social och flexibel planlösning samt egen uteplats mot grönskande innergård!

Välkommen till denna sociala lägenhet med flexibel planlösning samt trevlig uteplats. Lägenheten disponeras idag som 2,5 rum och kök men går enkelt att göra om till 3,5 rum och kök för den som önskar. Säljaren bekostar uppförande av vägg samt dörr till uppförande av rummet för den som önskar dela av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Uppförande av vägg sker då enligt överenskommelse med säljaren före tillträdet. Tvättstuga ligger bekvämt på samma våningsplan som bostaden. God förvaringslösning i ett flertal garderober samt i tillhörande källarförråd om ca 7 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för familj och vänner. Avskilt sovrum med lugnt läge mot föreningens mysiga innergård. Del för hemmakontoret alternativt inreda som en walk in closet. Vardagsrummet går enkelt att dela av till ytterligare ett sovrum. Tvättstuga ligger bekvämt på samma våningsplan som bostaden. Säljarna beskriver gården som ett extra vardagsrum för familjen samt sociala tillställningar. En förlängning av bostaden de varmare årstiderna. Ett flexibelt boende att uppleva på plats!

- Social planlösning
- Möjlig att disponera som 3:a alt. 2:a, säljaren bekostar uppförande av vägg innan tillträdet om så önskas efter överenskommelse
- Fantastisk innergård
- Egen uteplats
- Livsmedelsbutik i huset
- Förening med god ekonomi
- Rymligt källarförråd

Föreningen har god ekonomi med låga avgifter där både bredband, kabel-Tv samt tilläggsförsäkring för brf ingår. Föreningen disponerar en mycket trevlig sluten innergård där det går att hålla privata, sociala tillställningar. Coop är en av föreningens hyresgäster vilket ger både hyresintäkter till föreningen samt bekväm närhet till en välsorterad livsmedelsaffär.

Eftertraktad adress på Kungsholmen med trevlig strandpromenad utanför porten nedanför huset. Fastigheten är belägen i ett området fullt av Stockholmskultur alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Ny galleria vid korsningen Fleminggatan - Scheelegatan ligger mycket nära bostaden. Här finns Ica, apotek, gym, systembolag, restauranger mm. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Utgångspris:
5 295 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
2 947 kr/mån
Våning
2 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Kungsholmsgatan 22, 1tr - Planritning
Planlösning
Kungsholmsgatan 22, 1tr - Planritning
Planlösning
Kungsholmsgatan 22, 1tr - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 29 nov

13:10-13:50

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 30 nov

18:15-18:45

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Hall

  Rymlig hall med god förvaringslösning i ett flertal garderober. Den inre delen av hallen passar perfekt som arbetsrum eller för fler garderober för den som önskar. Utrymmet fungerar som ett extrarum med funktion efter behov och önskemål. Tapetserade väggar i en ljus, diskret mönstrad tapet. Ekparkettgolv.

  Sovrum

  Med ingång från hallen ligger det rymliga sovrummet med utgång till den egna uteplatsen. Lugnt och ostört läge. Väggarna är målade i en ljus sandfärgad nyans. Vid taket är en belysning infälld med spottar vilket ger ett mysigt ljus i rummet. Ekparkettgolv. Den mysiga uteplatsen ligger mot den grönskande innergården. Uteplatsen är stenlagd med spalje som skärmar av. Gården blir en förlängning av uteplatsen vilket gör detta till ett härligt uterum stora delar av året. Grillmöjlighet finns med föreningens egna grillar i gårdsrummets bortre del där grillbord och sittgrupper finns placerade under säsong.

  Badrum

  Toppfräscht badrum i varma toner. Duschhörna med takdusch, påkostat handfat med kommod, WC, vattenburna värmeslingor för handdukar samt ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sandfärgat kakel med mörkare fondvägg vid dusch. Ljust klinkergolv samt infällda spotlights i taket.

  Kök

  Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om skåp samt generösa arbetsytor. Vita skåpluckor samt lådfronter med guldfärgade knoppar. Överskåp med vitrinskåp. Full maskinell utrustning med ny diskmaskin samt nytt kombinerat kyl/frysskåp. Inbyggnadsugn samt mikro i rostfritt, placerade i praktisk ståhöjd. Vitt kakel ovan ljusa marmormönstrade arbetsbänkar. Infälld ho med snygg guldfärgad blandare. Köket har en öppen bardel mot vardagsrummet vilket ger en trevlig social plats för familj och vänner. Grafitgrått klinkergolv samt infälld belysning i taket.

  Vardagsrum

  Rymligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för soffgrupp samt stort matbord. Rummet går lätt att dela av för den som önskar ett separat rum till. Säljaren bekostar uppförande av vägg samt dörr i överenskommelse innan tillträdet för den som önskar. Vitmålade väggar i hela rummet samt ekparkettgolv i vardagsrumsdelen.

 • Bostaden

  Boarea

  75 kvm (Föreningens information)

  Månadsavgift

  2947 kr

  Kommentar till avgift

  Ingår värme, vatten, kabel-Tv (ej kanalabonnemang), bredband samt brf tilläggsförsäkring

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.38736%

 • Fastigheten

  Byggår

  1989

  Renoveringar

  2010 - Totalrenovering av hissarna 2013 - Renovering av tvättstugan (maskinbyte) 2013 - Ommålning av gårdsfasaden 2015 - Målningar av portar, samt fönster 2016 - Nytt passagesystem, byte av undercentral 2018 - Radonmätning 2018 - Fönstermålning på de tre översta våningarna 2018 - Renovering och ombyggnation av innergård 2018 - Brandskyddsbesiktning 2018 - OVK 2019 - Renovering fasad 2019 - Yttre fönstermålning vid behov 2019 - Spolning avloppsstammar Spolning av avloppsstammar sker vart tredje år. I övrigt har löpande underhåll genomförts. Inga beslut om om kommande renovering utöver löpande underhåll enligt uppgift 2020-11-19

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns det en gemensam tvättstuga som ligger i gårdsplan. Utrustad med tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare samt mangel. Cykel/barnvagnsförråd finns i källarplan här ligger även grovsoprummet. På entréplanet finns det återvinning för glas och tidningar. I bottenvåningen finns två butikslokaler, varav den största är uthyrd till Coop.

  Tv & Bredband

  Kabel-TV levereras av Comhem Internet levereras genom Ownit, 100/100 mbit

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-04-12

  Energiklass

  F

 • Driftskostnad

  El

  437 kr/mån

  Försäkring

  75 kr/mån

  Totalt

  512 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Pagen 15

  Allmänt om föreningen

  Brf Pagen 15 är en äkta bostadsrättsförening i Västermalms församling sedan 1995. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostadshus och är upplåten med tomträtt. Avgäldsperioden sträcker sig fram till år 2026, (559 000 kr/år). Föreningen består av adresserna Kungsholmsgatan 22 och Scheelegatan 22. Föreningen består av 39 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet med hyresrätt samt 2 lokaler upplåtna med hyresrätt. Lån/kvm bostadsyta uppgick år 2018 till 2 399 kr. Ingen förändring av avgiften planeras framöver. Föreningen har ibland en avgiftsfri månad. Juridisk person godkänns inte som medlem. De som förvärvar en lägenhet i föreningen ska bosätta sig där permanent. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo Förvaltning. Inga beslutade avgiftsförändringar enligt uppgift från styrelsen 2020-11-19 Föreningens hemsida: http://www.pagen15.org/

  Hemsida

  http://www.pagen15.org/index.htm

  Gårdsplats/innergård

  En gemensam gård finns i nivå med första lägenhetsplanet, innergården renoverades och rustades upp under år 2018. . Gården har spaljéklättrande och andra växter, samt utemöbler med parasoll och grillmöjligheter. På brandväggen mot grannhuset finns en konstverk i form av emaljerade fåglar utfört av konstnären Siv Lexander år 2005.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 29 nov

13:10-13:50

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 30 nov

18:15-18:45

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kungsholmsgatan 22, 1tr, StockholmBostadsbildVälkommen till denna sociala lägenhet med flexibel planlösning samt trevlig uteplats. Lägenheten disponeras idag som 2,5 rum och kök men går enkelt att göra om till 3,5 rum och kök för den som önskar. Säljaren bekostar uppförande av vägg samt dörr till uppförande av rummet för den som önskar dela av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Uppförande av vägg sker då enligt överenskommelse med säljaren före tillträdet. Tvättstuga ligger bekvämt på samma våningsplan som bostaden. God förvaringslösning i ett flertal garderober samt i tillhörande källarförråd om ca 7 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för familj och vänner. Avskilt sovrum med lugnt läge mot föreningens mysiga innergård. Del för hemmakontoret alternativt inreda som en walk in closet. Vardagsrummet går enkelt att dela av till ytterligare ett sovrum. Tvättstuga ligger bekvämt på samma våningsplan som bostaden. Säljarna beskriver gården som ett extra vardagsrum för familjen samt sociala tillställningar. En förlängning av bostaden de varmare årstiderna. Ett flexibelt boende att uppleva på plats! - Social planlösning - Möjlig att disponera som 3:a alt. 2:a, säljaren bekostar uppförande av vägg innan tillträdet om så önskas efter överenskommelse - Fantastisk innergård - Egen uteplats - Livsmedelsbutik i huset - Förening med god ekonomi - Rymligt källarförråd Föreningen har god ekonomi med låga avgifter där både bredband, kabel-Tv samt tilläggsförsäkring för brf ingår. Föreningen disponerar en mycket trevlig sluten innergård där det går att hålla privata, sociala tillställningar. Coop är en av föreningens hyresgäster vilket ger både hyresintäkter till föreningen samt bekväm närhet till en välsorterad livsmedelsaffär. Eftertraktad adress på Kungsholmen med trevlig strandpromenad utanför porten nedanför huset. Fastigheten är belägen i ett området fullt av Stockholmskultur alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Ny galleria vid korsningen Fleminggatan - Scheelegatan ligger mycket nära bostaden. Här finns Ica, apotek, gym, systembolag, restauranger mm. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52S3C16PPMDC81GQ5295000 kr