Gustaf De Lavals Väg 6, 3tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Gustaf De Lavals Väg 6, 3tr
Järla sjö, Nacka

2 rum, 46 kvm, 2 684 kr/mån
Utgångspris: 3 495 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Fantastisk 2:a med fin arkitektur med exklusiva materialval i Järla Sjö/Nacka!

Varmt välkomna till denna ljusa bostad högst upp i huset. Vackra fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak med spröjs och fri utsikt över området. Snyggt kök med sobra materialval. Underbart sovrum med stort fönsterparti och skjutdörrsgarderob med bra förvaring. Helkaklat badrum med kombimaskin. Ombyggnationen av den gamla fabriken skapar en unik och otroligt inbjudande industrikänsla. Väl inne i lägenheten finner du smakfulla materialval och öppen planlösning med fantastisk takhöjd på 3,4 m samt ljusa väggar och parkett.

Brf Turbinhallen är en äkta förening som äger marken. 205st lägenheter upplåts med bostadsrätt samt 2st hyreslokaler, 1st skola och 1st garage som är en bra inkomstkälla. Flera gemensamma lokaler såsom en stort gym, festlokal, ett rejält spa, bastu samt duschmöjligheter finns i föreningen. En välskött Brf med goda hyresintäkter och bra ekonomi.

I Järla Sjö har man byggt bostäder delvis efter gamla ritningar och renoverat upp industribyggnader samt byggt nytt vilket ger en härlig atmosfär. Här i området finns härliga promenadstråk längs vattnet och badbryggor. Inrymt mestadels i gamla vackra industribyggnader hittar man möbelaffärer, klädbutiker, frisör och servicebutik. Sickla Köpkvarter och Nacka Forum finns på promenadavstånd och erbjuder ett bra utbud av butiker, caféer, restauranger och nöjen. Tre skolor och flertalet dagis/daghem finns i närheten. Båtplatser finns i området, med ett kösystem som sköts av samfällighetsföreningen. Täta kommunikationer till stan finns med Saltsjöbanan och bussar, på endast ca 10 minuter når man Slussen. Buss & Saltsjöbanan ca 200 meter från byggnaden, Nya tunnelbanan byggs vid Järla Station som kommer gå direkt till T-Centralen

Välkommen på visning!

Utgångspris:
3 495 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 684 kr/mån
Våning
3 av 3 (Hiss finns)

Planritning

Gustaf De Lavals Väg 6, 3tr - Planritning
Planlösning
Gustaf De Lavals Väg 6, 3tr - Planritning
Planlösning
Gustaf De Lavals Väg 6, 3tr - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 25 okt

14:00-15:00

Öppen visning - Välkommen!

måndag, 26 okt

18:15-18:45

Öppen visning - Välkommen!

MÄKLARE

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Entré

  Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i 2 garderober. Ljusa väggar och vacker parkett.

  Vardagsrum & kök

  Fantastisk fönstervägg med spröjs som ger ljus till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Även här är det ljusa väggar och vacker parkett i hela rummet. Stilrena köksluckor i grå ton med infällda spotlights under överskåpen och marmorerat stänkskydd. Maskinella utrustningen är Kyl/frys, diskmaskin, fläkt, spishäll och ugn.

  Sovrum

  Fönstervägg med spröjs och plats för stor säng. Garderobsvägg med skjutdörrar framför bra förvaring av både hängande och vikta kläder. Golvet är parkett och väggarna har ljus ton.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vitt kakel med svart bård upptill och grått klinker. Här finns dusch med glasdörr, toalett, handfat med spegelskåp över. Väggskåp för förvaring ovan platsen för tvättmaskin.

  Förråd

  Källarförråd om ca 3-4 kvm ingår.

 • Bostaden

  Boarea

  46 kvm

  Månadsavgift

  2684 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk avgift bredband 180kr tillkommer.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.3573%

  Andel av årsavgift: 0.3573%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017

  Renoveringar

  Fastigheten färdigställdes 2017 och därför har inga större renoveringar genomförts eller inplanerats. Inga kommande renoveringar är planerade. (2020-10-10)

  Övriga byggnader/utrymmen

  Till varje lägenhet hör ett förråd av nätade väggar i källaren. Cykelförråd finns i garaget samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd finns.

  Tv & Bredband

  ComHem

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Parkering

  Föreningen har ett garage i 2 plan med ca 120 stycken parkeringsplatser. Hyra för normalstor garageplats är 1400 kr/mån och för en liten plats 950 kr/mån (liten plats rymmer en bil i storleken Golf). Det råder även boendeparkering i området till en kostnad av 400 kr/månad.

 • Driftskostnad

  El

  200 kr/mån

  Försäkring

  200 kr/mån

  Totalt

  400 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Ett centralt el-abonnemang är tecknat för föreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Turbinhallen

  Allmänt om föreningen

  Brf Turbinhallen äger fastigheten Nacka Sicklaön 145:19 och innefattar fyra byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Antal våningsplan är 2-4 stycken och antal trapphus 14 stycken. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen Byggs delvis på befintlig fasad. Gårdshusen är helt nyproduktion i form av åtta stycken radhus inne på gården. Byggnaderna inrymmer totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierad storlek från 1-5 rum och kök samt 2 stycken hyreslokaler, 1 skola och 1 garage i 2 plan över mark. Historisk byggnad "Turbinhallen" som nyrenoverad har lyckats bevara den industriella känslan ut- och invändigt. - Fastigheten erbjuder också garage med förtur för boende i Turbinhallen, - Stort gym - Festlokal - Ett rejält spa, bastu samt duschmöjligheter - Buss & Saltsjöbanan ca 200 meter från byggnaden - Nya tunnelbanan byggs vid Järla Station som kommer gå direkt till T-Centralen

  Ekonomi

  I månadsavgiften ingår värme och vatten. Inga avgiftshöjningar planerade (2020-10)

  Gårdsplats/innergård

  Den gemensamma innergården är plattbelagd, krattad betong, gräsmatta, gångytor, blommor och trä.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Mikael Bjérnhof fd Lindström

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0733-87 46 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 25 okt

14:00-15:00

Öppen visning - Välkommen!

måndag, 26 okt

18:15-18:45

Öppen visning - Välkommen!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Gustaf De Lavals Väg 6, 3tr, NackaBostadsbildVarmt välkomna till denna ljusa bostad högst upp i huset. Vackra fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak med spröjs och fri utsikt över området. Snyggt kök med sobra materialval. Underbart sovrum med stort fönsterparti och skjutdörrsgarderob med bra förvaring. Helkaklat badrum med kombimaskin. Ombyggnationen av den gamla fabriken skapar en unik och otroligt inbjudande industrikänsla. Väl inne i lägenheten finner du smakfulla materialval och öppen planlösning med fantastisk takhöjd på 3,4 m samt ljusa väggar och parkett. Brf Turbinhallen är en äkta förening som äger marken. 205st lägenheter upplåts med bostadsrätt samt 2st hyreslokaler, 1st skola och 1st garage som är en bra inkomstkälla. Flera gemensamma lokaler såsom en stort gym, festlokal, ett rejält spa, bastu samt duschmöjligheter finns i föreningen. En välskött Brf med goda hyresintäkter och bra ekonomi. I Järla Sjö har man byggt bostäder delvis efter gamla ritningar och renoverat upp industribyggnader samt byggt nytt vilket ger en härlig atmosfär. Här i området finns härliga promenadstråk längs vattnet och badbryggor. Inrymt mestadels i gamla vackra industribyggnader hittar man möbelaffärer, klädbutiker, frisör och servicebutik. Sickla Köpkvarter och Nacka Forum finns på promenadavstånd och erbjuder ett bra utbud av butiker, caféer, restauranger och nöjen. Tre skolor och flertalet dagis/daghem finns i närheten. Båtplatser finns i området, med ett kösystem som sköts av samfällighetsföreningen. Täta kommunikationer till stan finns med Saltsjöbanan och bussar, på endast ca 10 minuter når man Slussen. Buss & Saltsjöbanan ca 200 meter från byggnaden, Nya tunnelbanan byggs vid Järla Station som kommer gå direkt till T-Centralen Välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52EAT2Q7T3FK4C0T3495000 kr