Kungsholms strand 141, 6 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kungsholms strand 141, 6 tr
Kungsholmen - Kungsholms strand, STOCKHOLM

2 rum, 46 kvm, 1 958 kr/mån
Utgångspris: 3 850 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Ljus 2:a med toppläge på Kungsholmen - Högt upp med härlig balkong och magnifik sjöutsikt!

Ljus och ytterst välplanerad 2:a i mycket bra skick. Härlig balkong med magnifik sjöutsikt, frontläge mot Karlbergssjön. Högt upp med fritt läge, strålande sjöutsikt från alla rum och slående vy mot Vasastaden. 30-talscharm med generös takhöjd, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Näst högst upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Stilrent kök och helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. För extern förvaring finns ett källarförråd. Elegant 30-talsfastighet med vackert trapphus och hiss.

Eftertraktad adress med lugnt toppläge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Utgångspris:
3 850 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46 kvm
Rum
2 rum
Avgift
1 958 kr/mån
Våning
6 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Kungsholms strand 141, 6 tr - Planritning
Kungsholms strand 141, 6 tr - Planritning
Kungsholms strand 141, 6 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 25 okt

12:45-13:30

Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

måndag, 26 okt

18:30-19:00

MÄKLARE

Jakob Jakobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0707-69 21 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Hall

  Ljus och välkomnande. Möblerbar hall, plats för kontorsdel och förvaring. Stilrent klinkergolv, högt i tak samt väggar målade i ljus ton. Garderobssektion skapar bra förvaring. Ljudisolerande säkerhetsdörr.

  Vardagsrum

  Med plats för soffgrupp och matsalsdel. Vacker, fiskbensmönstrad ekparkett, generös takhöjd och fin takrosett. Väggar målade i ljus ton. Klädkammare med förvaring upp till tak. Stora, eleganta fönsterpartier med fritt läge och magnifik sjöutsikt, frontläge mot Karlbergssjön.

  Sovrum

  Med plats för dubbelsäng och annan möblering. Vacker ekparkett, högt i tak samt väggar målade i ljus ton.

  Balkong

  Härlig balkong med trägolv och plats för bord och stolar. Högt läge, vidsträckt utsikt och slående sjöutsikt över Karlbergssjön, frontläge mot vattnet. Balkongen har nordostläge med morgon- och förmiddagssol.

  Kök

  Ljust och stilrent kök med gott om vita köksskåp som skapar bra förvaring. Vacker ekparkett på golv. Spishäll i glaskeramik, fläkt samt varmluftsugn. Bänkskivor i stilfullt trä. Tvådelad diskho med blandare. Kyl och frys i vitt (Electrolux).

  Badrum

  Helkaklat badrum med smakfulla materialval, renoverat 2009. Härligt badkar samt dusch. Ljus klinker med golvvärme, kakel i ljust havsblå nyans. Handfat och wc i vitt porslin. Hylla med spegel ovan handfat. Tvättmaskin från Upo. Handdukstork med värmefunktion. Fina spotlights i tak.

  Övrigt

  För extern förvaring finns ett källarförråd. Lägenheten är ombyggd till tvåa med separat sovrum, fortfarande registrerad som 1 RoK. Elegant 30-talsfastighet med vackert trapphus och hiss.

 • Bostaden

  Boarea

  46 kvm (Enligt föreningen)

  Månadsavgift

  1958 kr

  Kommentar till avgift

  Inklusive värme, vatten & kabel-tv basutbud. Obligatoriskt tillägg för tele och bredband, 165 kr/mån.

  Våning och hiss

  Våningsplan 6 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.61%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Bojen 11

  Byggår

  1934

  Renoveringar

  1982 Renoverades taket. 1990–1991 Byttes el-stigare och samtliga V/A-stammar i kök och badrum. 1992 Föreningen rustade upp en tidigare verkstadslokal till två kontorslokaler med nybyggnadsstandard. 1999 Gårdsytan på baksidan mot berget belades med nytt asfaltsskikt. 2001 Installerades ny mangel. 2003 Byttes fjärrvärmecentralen och radiatorventiler. 2005–2006 Renoverades fasaderna och balkonger, ytterligare ett par balkonger byggdes till. 2008 Spolades V/A-stammar. 2009 Målades trapphuset. 2010 Bytte föreningen värmeväxlare. 2012 Renoverades taken ovanför trapphusen. 2014 Genomfördes renovering avseende hiss samt innergård. 2014 Taket på lokalerna 145–147 renoverades och de flesta källarförråd förnyades med stålburar. 2015 Byttes staket på bakgården till ett högre i smide. 2015 Alla lägenheters avloppsanslutningar besiktigades pga. stopp och vattenskada i en. 2015 Stammarna under huset byttes delvis ut och vissa relinades. 2016 OVK genomfördes i samtliga lägenheter. Maskinparken i tvättstugan uppgraderad. Taket renoverades. 2017 Dörrar till tvättstugor/förråd byttes ut till nya, säkrare och tystare dörrar. Putsarbeten runt dörrkarmarna utfördes. 2017 Entrédörrarna till 141 och 143 byttes ut till nya och samtidigt installerades nytt portkodssystem. 2017 Stammarna/rören i båda trapphusen spolades för att förbättra funktionen. 2018 Fönsterrenovering. 2019 Montage av brunnsrör och dräneringspump för förrådsutrymme under 141:an. 2019 installation av en avgasare och partikelfilter för värmesystemet. 2020 Inköp av nya utemöbler till föreningens terrasstak. 2020 Inköp av ny tvättmaskin samt torktumlare. Föreningen upprättade under år 2019 en underhållsplan som sträcker sig 30 år framåt.

  Tv & Bredband

  TV basutbud via ComHem ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor. Obligatoriskt tillägg för tele och bredband, 165 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-12-13

  Energiklass

  E

 • Driftskostnad

  El

  275 kr/mån

  Totalt

  275 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

  Kommentar

  Kostnad tillkommer för hemförsäkring.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Bojen 11

  Allmänt om föreningen

  Brf Bojen är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheten år 1987. Adresserna är Kungsholms Strand 141–147. Föreningen upplåter 62 bostadsrätter, 1 hyresrätt och 2 lokaler. Hyreslokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen. Hyreslägenheten är en dold ekonomisk tillgång och kan ge stort kapitaltillskott vid försäljning. Den totala bostadsytan uppgår till 2945 kvm och lokalytan till 382 kvm. Föreningen har låg belåning, lån per kvm bostadsyta uppgår till ca 5199 kr. Föreningen har en fin terrass på bakgården med bord och stolar. Tvättstuga finns med full maskinell utrustning i källarplan. Cyklar kan förvaras i källarplan. Det finns två soprum. Föreningen har även ett kajakförråd. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg-Hansa. Juridisk person accepteras inte, delat ägande är ok. Den ekonomiska förvaltningen sköts av NABO.

  Hemsida

  http://brfbojen11.hemochfastighet.se

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jakob Jakobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0707-69 21 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 25 okt

12:45-13:30

Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

måndag, 26 okt

18:30-19:00

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kungsholms strand 141, 6 tr, STOCKHOLMBostadsbildLjus och ytterst välplanerad 2:a i mycket bra skick. Härlig balkong med magnifik sjöutsikt, frontläge mot Karlbergssjön. Högt upp med fritt läge, strålande sjöutsikt från alla rum och slående vy mot Vasastaden. 30-talscharm med generös takhöjd, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Näst högst upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Stilrent kök och helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. För extern förvaring finns ett källarförråd. Elegant 30-talsfastighet med vackert trapphus och hiss. Eftertraktad adress med lugnt toppläge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52BQ7362UM0BEBLN3850000 kr