Drottningholmsvägen 78, 6 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Drottningholmsvägen 78, 6 tr
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

2 rum, boarea 61 kvm, biarea 32 kvm, 4 159 kr/mån
Utgångspris: 6 895 000 kr
Slutpris: 6 895 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Nybyggd vindsvåning med soldränkt terrass! Fri andrahandsuthyrning och juridisk person accepteras!

Nybyggd vindsvåning om hela 93 kvm golvyta med loft plus terass där fri andrahandsuthyrning och juridisk person accepteras. Nu finns möjlighet att bli första ägare till denna vindsvåning som färdigställdes 2019 i fint 20-tals hus där allt är nytt och totalrenoverat. Arkitektoniskt finns den gamla charmen kvar från byggnadsåret 1926. Bostaden ligger på översta våningen där hissen går ända upp till vindsvåningen. Interiören är vald med tanke på stil, hållbarhet och bekvämlighet. Underbar terass mot lugn innergård med sol från morgon till kväll sommartid. Ljuset i våningen sprider sig från både takfönster, fönsterkupor (ca 3,7 m upp till nock) och terassdörr. Från det stora sovrummet nås terassen. Alla fönster inkl. takfönster (Velux) är öppningsbara. Bostaden är utrustad med kodlås (SALTO systems) samt säkerhetsdörr (Daloc). Vindsvåningen är uppmätt till 61 kvm Boa plus 32 kvm golvutrymme under snedtak (varav 14 kvm är loft) plus terrassen. För extern förvaring finns det ett källarförråd. Föreningen äger marken och fri andrahandsuthyrning samt juridisk person accepteras. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
6 895 000 kr
Bud
6 895 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
61 kvm
Biarea
32 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
4 159 kr/mån
Våning
6 av 6 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:6 895 000 kr29 sep 17:59
 • BUDGIVARE 1:6 500 000 kr28 sep 13:51
 • BUDGIVARE 1:6 000 000 kr22 sep 18:13

Planritning

Drottningholmsvägen 78, 6 tr - Planritning
Drottningholmsvägen 78, 6 tr - Planritning
Drottningholmsvägen 78, 6 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Patrik Lundberg

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Entré

  Liten avdelad hall med plats för hatt och skohylla. Direkt till vänster vid hallen finns en separat klädkammare.

  Kök

  Köket är luftigt med högt i tak mot nock (3,7m). Det vinklade köket skapar en naturlig del av rummet för matplats med flera möjligheter till flexibel möblering. Fina materialval, inbyggd kyl & frys, micro, ugn samt diskmaskin, stora arbetsytor och gott om förvaring. I ena änden av köket finns en större matplats med härlig takhöjd och plats för stora sällskap.

  Vardagsrum

  Öppen planlösning med rum för soffgrupp och matbord. Smidig trapp till loftet och charmigt snedtak. Det fina vardagsrummet har fin rymd och härlig takhöjd. Penthouse känsla med utsikt mot Konradsbergsparken som möter Rålambshovsparken. Ovan vardagsrummet finns loftet. I hela våningen flyter ett vackert grå-mönstrat ek-laminat golv utan trösklar och väggarna är målade i vit nyans. Bygglov finns för installation av öppen spis / braskamin.

  Loft

  Stort loft med med plats för dubbelsäng och förvaring. Loftet nås via smidig trapp från vardagsrummet. Perfekt som extra sovrum eller gästrum. Fint ljus från två öppningsbara takfönster (Velux) med vädringsläge.

  Sovrum

  Sovrummet är väl tilltaget och beläget i ostörd läge mot gården. Här finns två vackra fönsterkupoler och direktaccess till terassen genom vackra skjutdörrar i glas.

  Terrass

  Härlig terrass i soligt nordvästläge med plats för grill och möbler. Sol på terrassen från tidig morgon fram till solnedgång sommartid. Terrassen är belägen mot innergård och utrustad med trätrall. Fritt läge med vidsträckt utsikt över takåsarna.

  Badrum

  Rymligt badrum med smakfulla materialval. Fin duschhörna med tak- och handdusch. Handfat och wc i vitt porslin, Vitt kakel samt klinker i mörk ton med golvvärme. Handdukstork med värmefunktion. infällda spotlights monterade i taket.

 • Bostaden

  Boarea

  61 kvm (Enligt mätbevis)

  Månadsavgift

  4159 kr

  Kommentar till avgift

  Värme och vatten ingår i avgiften

  Biarea

  32 kvm

  Balkong/uteplats

  Terrass

  Våning och hiss

  Våningsplan 6 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.41%

  Andel av årsavgift: 5.09%

 • Fastigheten

  Byggår

  1926

  Renoveringar

  Fastigheten genomgick en omfattande modernisering, ombyggnad och stambyte 2018-2019

  Övriga byggnader/utrymmen

  Cykelförvaring på innergården. Vacker entré med kolmårdsmarmor i trapphus. Nyanlagd trevlig innergård med marksten, träd samt fin gräsmatta. Stor gemensam nybyggd upphöjd terass med utemöbler med grillmöjligheter och plats för stora sällskap. Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp i separat hus på gården.

  Tv & Bredband

  Via fiber. Bredband upp till 1000/1000 Mbit i lägenheten med flera nätverksuttag samt WiFi-router. Ägaren tecknar abonnemang med valfri bredbandsleverantör för TV och bredband.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-06-16

  Energiklass

  D

  Parkering

  Parkering finns på gatorna i området. Med boendeparkeringstillstånd kan man parkera under längre tid och till en lägre avgift än besökande. Ansökan om boendeparkering görs via https://parkering.stockholm/boendeparkering/.

 • Driftskostnad

  El

  350 kr/mån

  Totalt

  350 kr/mån

  Kommentar

  Föreningen har ett gemensamt elabonnemang därav tillkommer ett obligatoriskt tillägg om en fast kostnad på 38 kr/mån. Medlemmarna debiteras den egna faktiska förbrukningen. Kostnaden för hemförsäkring tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Silverfasanen 3

  Allmänt om föreningen

  Brf Silverfasanen 3 är en nybildad förening som förvärvat fastigheten under 2020. Ekonomisk förvaltare: EkonomiLänken AB. Teknisk förvaltare: Soledad Fastighets AB.

  Ekonomi

  Föreningen kommer att sälja bostadsrätterna till högstbjudande och det innebär att priset kan överstiga insatsen och en upplåtelseavgift utgår.

  Hemsida

  https://www.brfsilverfasanen3.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Film och bilder

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Patrik Lundberg

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Drottningholmsvägen 78, 6 tr, StockholmBostadsbildNybyggd vindsvåning om hela 93 kvm golvyta med loft plus terass där fri andrahandsuthyrning och juridisk person accepteras. Nu finns möjlighet att bli första ägare till denna vindsvåning som färdigställdes 2019 i fint 20-tals hus där allt är nytt och totalrenoverat. Arkitektoniskt finns den gamla charmen kvar från byggnadsåret 1926. Bostaden ligger på översta våningen där hissen går ända upp till vindsvåningen. Interiören är vald med tanke på stil, hållbarhet och bekvämlighet. Underbar terass mot lugn innergård med sol från morgon till kväll sommartid. Ljuset i våningen sprider sig från både takfönster, fönsterkupor (ca 3,7 m upp till nock) och terassdörr. Från det stora sovrummet nås terassen. Alla fönster inkl. takfönster (Velux) är öppningsbara. Bostaden är utrustad med kodlås (SALTO systems) samt säkerhetsdörr (Daloc). Vindsvåningen är uppmätt till 61 kvm Boa plus 32 kvm golvutrymme under snedtak (varav 14 kvm är loft) plus terrassen. För extern förvaring finns det ett källarförråd. Föreningen äger marken och fri andrahandsuthyrning samt juridisk person accepteras. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52B1TQVGJ7ONNI7G6895000 kr