Bergsgatan 20, 1/2 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Bergsgatan 20, 1/2 tr
Kungsholmen - Kungsholmstorg, STOCKHOLM

3 rum, 73 kvm, 2 912 kr/mån
Utgångspris: 6 475 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Sekelskiftes 3:a med stor uteplats - Fönster i två väderstreck - A-läge på Kungsholmen!


Med lugnt läge på Bergsgatan finner vi denna trivsamma och välplanerade 3a med bevarade detaljer från förra sekelskiftet. Väl tilltagen takhöjd , originalgolv och tidstypiska detaljer ger lägenheten dess charm och karaktär. Lägenheten kan stoltsera med en stor härlig uteplats mot föreningens lugna innergård. Här finner vi både kaklat badrum med dusch och gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten samt även ett väl tilltaget vindförråd. Mycket välskött och stabil förening. Inga större renoveringar planerade. Bostaden är belägen på ett lugnt centralt läge på Kungsholmen i trevliga kvarter med gott om restauranger, caféer och butiker. Mycket eftertraktad del av Kungsholmen, dels med den omedelbara närheten till city och dels med Norr Mälarstrands trevliga promenadstråk och grönområden direkt utanför dörren. Bra kommunikationer med tunnelbana och flertalet bussar samt promenadavstånd till city.

Varmt välkomna på visning!

Utgångspris:
6 475 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 kvm
Rum
3 rum
Avgift
2 912 kr/mån

Planritning

Bergsgatan 20, 1/2 tr - Planritning
Bergsgatan 20, 1/2 tr - Planritning
Bergsgatan 20, 1/2 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 27 sep

14:30-15:15

Välkommen på visning! Anmäl er om ni avser att komma.

måndag, 28 sep

18:45-19:15

Välkommen på visning! Anmäl er om ni avser att komma.

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Hall

  Välkomnande hall med plats för avhängning.

  Kök

  Fint arbetskök mot gården. Släta luckor av ek med gott om förvaring. Gaspsis, fläkt, diskmaskin samt delad kyl/frys.

  Sovrum

  Sovrum med plats för stor dubbelsäng och sidobord. Fönsterdörr mot innergård och den stora uteplatsen . Gott om förvaring i äldre platsbyggda garderober.

  Sovrum

  Mindre sovrum mot gården

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum om ca 30 kvm. Vacker ekparkett. Två stora fönster mot Bergsgatan.

  Badrum

  Helkaklat badrum med schackrutigt klinkergolv och vita kaklade väggar. Duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork, vägghängd toalett, handfat med kommod och spegel ovan samt tvättmaskin.

  Förråd

  Till lägenheten finns nyttjanderätt till ett rymligt vindsförråd.

  Uteplats

  Stor uteplats på gården. (Separat nyttjanderättsavtal tecknas med föreningen.)

 • Bostaden

  Boarea

  73 kvm (Enligt uppmätning)

  Månadsavgift

  2912 kr

  Kommentar till avgift

  Avgiften betalas kvartalsvis. Värme och vatten ingår.

  Balkong/uteplats

  Stor uteplats mot innergården. (Separat nyttjanderätts avtal tecknas med föreningen.)

  Andelstal

  Andel i föreningen: 8.412%

 • Fastigheten

  Byggår

  1889

  Renoveringar

  Planerade: Byte av passersystem (från nyckel till bricka ) 2020 Utförda: Stamspolning i kök och badrum 2019 Fasadrenovering 2018 Stuprör mot Bergsgatan samt stuprör mot gård byttes ut 2018 Tvättstugan renoverades 2017 Hyreslägenheten renoverades 2016 Hissrenovering 2015 Fönsterrenovering (målning utvändigt) 2015 Trapphusrenovering 2014 Ny tvättmaskin och torkskåp till tvättstugan 2014 Besiktning av samtliga bostadsrätter för att kontrollera skick, brandskydd och installationer 2013 Gårdsmur renoverad 2013 Värmeslingor (för att minska problem med istappsbildning) har installerats 2013 Takrenovering 2012 Tvättstugan renoverades 2006 Hissens motor byttes ut 2003 Fönster byttes ut till 3-glas 1996 Stambyte i badrum och kök 1983-1996 Elstigarna byttes 1987-1988

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga samt cykelrum i källaren.

  Tv & Bredband

  Bredband och Tv från ComHem.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Smaragdberget

  Allmänt om föreningen

  Fastigheten byggdes 1889 och förvärvades 1983. Det finns 17 bostadsrätter och 2 lokaler. Föreningens totalyta är 913 kvm, varav 796 kvm utgör lägenhetsyta och 117 kvm utgör lokalyta. Möjlighet till delat ägande finns. Möjlighet till uthyrning finns efter överenskommelse med styrelsen. Juridisk person godkännes ej. Överlåtelseavgift betalas av köparen, 1183kr. Pantsättningsavgift 473kr. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar. Gemensamma utrymmen: Tvättstuga och cykelförråd. Vinden nyttjas till förråd till lägenheterna.

  Gårdsplats/innergård

  Cykelställ på gården.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 27 sep

14:30-15:15

Välkommen på visning! Anmäl er om ni avser att komma.

måndag, 28 sep

18:45-19:15

Välkommen på visning! Anmäl er om ni avser att komma.

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bergsgatan 20, 1/2 tr, STOCKHOLMBostadsbild Med lugnt läge på Bergsgatan finner vi denna trivsamma och välplanerade 3a med bevarade detaljer från förra sekelskiftet. Väl tilltagen takhöjd , originalgolv och tidstypiska detaljer ger lägenheten dess charm och karaktär. Lägenheten kan stoltsera med en stor härlig uteplats mot föreningens lugna innergård. Här finner vi både kaklat badrum med dusch och gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten samt även ett väl tilltaget vindförråd. Mycket välskött och stabil förening. Inga större renoveringar planerade. Bostaden är belägen på ett lugnt centralt läge på Kungsholmen i trevliga kvarter med gott om restauranger, caféer och butiker. Mycket eftertraktad del av Kungsholmen, dels med den omedelbara närheten till city och dels med Norr Mälarstrands trevliga promenadstråk och grönområden direkt utanför dörren. Bra kommunikationer med tunnelbana och flertalet bussar samt promenadavstånd till city. Varmt välkomna på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH529JCEHHS4O8FO8B6475000 kr