Selmedalsringen 26, 1 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Selmedalsringen 26, 1 tr
Hägerstenshamnen - Örnsberg, Hägersten

2 rum, 69 kvm, 4 210 kr/mån
Utgångspris: 3 695 000 kr
Slutpris: 4 220 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Stilren och välplanerad tvåa med härligt ljusinsläpp ett stenkast från Mälaren

Välkommen till en ytterst välplanerad och stilren tvåa med Mälaren runt hörnet. Snygg ekparkett, vita stilrena väggar och härligt ljusinsläpp från stora fönster med bänkskivor i marmor. Hallen är ljus och välkomnande och här finns gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Här finns även en stor klädkammare som idag används som gästrum/kontor. En trevlig gång med avställningsyta tar dig till det stora och rymliga köket som är ljust och fint med hörnfönster mot balkong och grönområde. Köket går helt i vitt och bjuder på rejäla avställningsytor med bänkskiva i ek. Vit modern vinklad fläkt och läderbeslag som ger en snygg touch till de vita skåpsluckorna. Här finns gott om plats för matbord. Med en stor öppning mot vardagsrummet känns bostaden extra ljus och luftig. Vardagsrummet går i samma vita stilrena stil med ekparkett och direkt anslutning till balkongen mot väst. Här sitter man ostört och njuter utsikten mot det vackra grönområdet och Mälaren som glittrar i bakgrunden. Sovrummet har vitt ljust golv och stora vackra fönster mot det gröna. Vita garderober från golv till tak. Badrummet har kombinerat badkar och dusch och här finns tvättmaskin med rejäl arbetsyta. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Trivsam gård för alla medlemmar med trädgårdsmöbler och boulebana. I föreningen finns även en gemensam lokal för bokning som även kan nyttjas som övernattningslägenhet. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, samt IP-telefoni. Föreningens ekonomi är god.

Här bor man lugnt och trevligt med sjönära till Mälaren, klippor vid småbåtshamn och vackra promenadstråk. Innergården bjuder på både trädgårdsmöbler och boulebana. Man har närhet till både caféer, butiker förskolor och skolor. 600 meter bort ligger Axelsbergs tunnelbana som tar dig till city på 10 minuter. Det är cykelavstånd till både Hornstull och Liljeholmen.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
3 695 000 kr
Bud
4 220 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
69 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
4 210 kr/mån

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:4 220 000 kr23 sep 11:00
 • BUDGIVARE 1:4 210 000 kr23 sep 10:51
 • BUDGIVARE 3:4 195 000 kr23 sep 10:49
 • BUDGIVARE 1:4 180 000 kr23 sep 10:28
 • BUDGIVARE 3:4 165 000 kr23 sep 10:25
VISA ALLA BUD

Planritning

Selmedalsringen 26, 1 tr - Planritning
Selmedalsringen 26, 1 tr - Planritning
Selmedalsringen 26, 1 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Patrik Lundberg

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Entré / Hall

  Rymlig och ljus hall med gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Vinyl-klickgolv samt vita stilrena väggar.

  Vardagsrum

  Gott om plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Ekparkett, ljusa väggar och fönster med eftermiddags- och kvällssol. Direktanslutning till balkong mot grönområde och utkik mot Mälaren

  Balkong

  Rymlig balkong i väst mot lummigt skogsparti. Insynsskyddat och lugnt läge.

  Kök

  Fint, välutrustat och rymligt kök med plats för större matbord. Vita skåp och bänkskiva i trä. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt delad kyl och frys. Stora fönster som skänker extra ljus. Vinyl-klickgolv och stor öppning mot vardagsrummet.

  Sovrum

  Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Garderobsvägg från golv till tak. Ljust fint golv, vitmålade väggar och stort fönsterparti mot grönområde.

  Klädkammare / Arbetsrum

  Stor och rymlig klädkammaren som idag nyttjas som gästrum/kontor Plats för enkelsäng samt arbetsbord.

  Badrum

  Delvis kaklat badrum med kombinerat badkar och dusch. Tvättmaskin från Bosch med praktisk arbetsbänk samt tillhörande överskåp.

 • Bostaden

  Boarea

  69 kvm

  Månadsavgift

  4210 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel.tv, bredband, samt IP-telefoni

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.835%

  Andel av årsavgift: 0.80083%

 • Fastigheten

  Byggår

  1989

  Renoveringar

  Inga större underhåll är planerade de närmsta åren. 2020 Allmänt löpande underhåll 2021 Undercentral 2022 Radiatorventiler Utfört underhåll 2019 Installation Solcellsanläggning 2019 Allmänt löpande underhåll 2018 Brandskyddsinspektion och brandskyddsåtgärder

  Övriga byggnader/utrymmen

  Träfflokal som kan bokas och användas för övernattning. Barnvagnsrum i varje uppgång. Två tvättstugor.

  Tv & Bredband

  Kabel tv - 21 digitala (och analoga) kanaler (Com Hem), bredband, (Ownit) 1Gbit/s

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2017-12-12

  Energiklass

  D

  Parkering

  Garage samt p-plats finns. Kötid ca 3 år för garageplats, cirka 2,5år för uteplats. Möjlighet finns till laddning av el-bil.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Totalt

  300 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Kostnaden för hemförsäkring tillkommer

 • Föreningen

  Namn

  BRF Hägerstenshamnen 3

  Allmänt om föreningen

  Bostadsrättsföreningen Hägerstenshamnen 3 ligger vid Mälarens strand i stadsdelen Liljeholmen/Hägersten med adresserna Selmedalsringen 18 – 26. Föreningen har tre fastigheter med 102 lägenheter. Hela bostadsområdet Hägerstenshamnen består av fem bostadsrättsföreningar på Selmedalsringen och Instrumentvägen. De fyra föreningarna på Selmedalsringen ingår i Träpatronens samfällighet som ansvarar för kabeltevenät, datanät, angöringsvägar och parkeringshusen.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är fortsatt god. Inga planerade hyresjusteringar enligt föreningens hemsida 4/9-2020. Genom det låga ränteläget har föreningen de senaste fem åren, med början 2016 valt att dels göra extraamorteringar på föreningens fastighetslån samt att införa en avgiftsfri månad, vanligtvis i januari. Beslut avseende 2021 fattas i november. I slutet på året erhöll föreningen besked om och utbetalning av statligt investeringsstöd för solcells-investering om cirka 200 tkr.

  Hemsida

  https://www.hagerstenshamnen3.se/

  Gårdsplats/innergård

  Gårdsplats med trädgårdsmöbler och boulebana

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Richard Wall

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Patrik Lundberg

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Selmedalsringen 26, 1 tr, HägerstenBostadsbildVälkommen till en ytterst välplanerad och stilren tvåa med Mälaren runt hörnet. Snygg ekparkett, vita stilrena väggar och härligt ljusinsläpp från stora fönster med bänkskivor i marmor. Hallen är ljus och välkomnande och här finns gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Här finns även en stor klädkammare som idag används som gästrum/kontor. En trevlig gång med avställningsyta tar dig till det stora och rymliga köket som är ljust och fint med hörnfönster mot balkong och grönområde. Köket går helt i vitt och bjuder på rejäla avställningsytor med bänkskiva i ek. Vit modern vinklad fläkt och läderbeslag som ger en snygg touch till de vita skåpsluckorna. Här finns gott om plats för matbord. Med en stor öppning mot vardagsrummet känns bostaden extra ljus och luftig. Vardagsrummet går i samma vita stilrena stil med ekparkett och direkt anslutning till balkongen mot väst. Här sitter man ostört och njuter utsikten mot det vackra grönområdet och Mälaren som glittrar i bakgrunden. Sovrummet har vitt ljust golv och stora vackra fönster mot det gröna. Vita garderober från golv till tak. Badrummet har kombinerat badkar och dusch och här finns tvättmaskin med rejäl arbetsyta. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Trivsam gård för alla medlemmar med trädgårdsmöbler och boulebana. I föreningen finns även en gemensam lokal för bokning som även kan nyttjas som övernattningslägenhet. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, samt IP-telefoni. Föreningens ekonomi är god. Här bor man lugnt och trevligt med sjönära till Mälaren, klippor vid småbåtshamn och vackra promenadstråk. Innergården bjuder på både trädgårdsmöbler och boulebana. Man har närhet till både caféer, butiker förskolor och skolor. 600 meter bort ligger Axelsbergs tunnelbana som tar dig till city på 10 minuter. Det är cykelavstånd till både Hornstull och Liljeholmen. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52723IBBO824D1KH3695000 kr