Tre liljor 2A, 5tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Tre liljor 2A, 5tr
Vasastan, STOCKHOLM

2 rum, 73 kvm, 4 184 kr/mån
Utgångspris: 6 395 000 kr
Slutpris: 7 050 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Vacker tvåa (möjlig trea) med härligt solig balkong högst upp i huset!

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina tvåa (möjlig trea) högst upp i huset på attraktiv adress med solig balkong i bästa västläge!
Bostaden präglas av sobra material- och färgval, vackra trägolv, rikligt ljusinsläpp utan insyn och generös takhöjd.

- Stor balkong i västläge med eftermiddagssol mot vacker och lummig innergård
- Hiss till dörr
- Genomgående fint skick och hög standard
- Vackra trägolv
- Härligt ljusinsläpp och generös takhöjd
- Möjlig 3:a
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Välskött och stabil förening
- Vacker fastighet anno 1924
- Attraktivt läge med goda kommunikationer, Hagaparken, Vanadislunden, närservice, skolor och förskolor inpå knuten

Bostaden erbjuder ett rymligt och lättmöblerat ljust vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och förvaringsmöbel. Ett rymligt kök i stilrent utförande med vita fronter, bänkskiva i massiv ek, mönstrat kakel samt plats för det stora sällskapet. Via pardörrar i glas når man den härliga balkongen med plats för stolar och bord. Vidare disponerar bostaden ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Lägenheten har en välkomnande hall samt en möblerbar inre hall som kan nyttjas som arbetsrum eller efter egna önskemål. Det finns möjlighet att omdisponera bostaden till en trea (se alternativ planlösning). Lägenheten har genomgående goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt platsbyggda garderober i sovrummet.

Här bor du i en lugn men samtidigt väldigt central del av eftertraktade Vasastan, mellan Norrtull och Odenplan. Känn stadspulsen med ett mångfald av butiker, caféer och restauranger såsom STHLM Brunch Club, Austin Food Works, Lilla Ego och Yuc. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Det är även lätt att hitta lugnet med flertalet fina parker och naturområden i bostadens direkta närhet såsom Hagaparken, Vanadislunden och Brunnsviken. Vill du bo på ett toppenläge i kärnan av Vasastan med närhet till goda kommunikationer, närservice, skolor och förskolor har du hamnat helt rätt!

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
6 395 000 kr
Bud
7 050 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 kvm
Rum
2 rum
Avgift
4 184 kr/mån
Våning
5 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:7 050 000 kr22 sep 18:39
 • BUDGIVARE 4:7 000 000 kr22 sep 17:52
 • BUDGIVARE 2:6 900 000 kr22 sep 15:37
 • BUDGIVARE 4:6 850 000 kr22 sep 15:07
 • BUDGIVARE 2:6 800 000 kr22 sep 14:20
VISA ALLA BUD

Planritning

Tre liljor 2A, 5tr - Planritning
Tre liljor 2A, 5tr - Planritning
Tre liljor 2A, 5tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Hall

  Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Utrustad med säkerhetsdörr.

  Inre hall

  Möblerbar inre hall. Möjlighet att nyttja som t.ex arbetsrum eller annat efter eget önskemål.

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med plats för ex. soffa, soffbord, mediamöbel samt förvaringsmöbel. Vackert ljusinsläpp från stort fönster mot den fina Tre Liljor parken.

  Kök

  Stilsäkert kök med mycket bra förvaring bakom vita skåpsluckor, bra arbetsyta på bänkskiva i massiv ek samt vackert mönstrat kakel på väggarna. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, ugn, gasspis, fläkt och diskmaskin. Här ryms ett matbord för det stora sällskapet. Utgång till den härliga balkongen genom pardörrar med stora glaspartier som skapar mycket fint ljusinsläpp i köket. Balkongen inrymmer plats för stolar, bord samt odling/blomsterarrangemang.

  Sovrum

  Sovrum med plats för stor dubbelsäng och sidobord. Fönster mot innergård utan insyn. Mycket gott om förvaring i platsbyggda garderober.

  Klädkammare

  Platsbyggd klädkammare med gott om plats för både förvaring och avhängning. I en alternativ planlösning tas klädkammaren bort för att istället göra plats åt ett extra rum (se skiss alternativ planlösning).

  Badrum

  Helkaklat badrum med vitt klinkergolv, golvvärme och vita kaklade väggar. Duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork, Wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan samt tvättmaskin.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  73 kvm (Areauppgifter enligt mätbevis. Enligt lägenhetsförteckningen anges bostaden som 71kvm)

  Månadsavgift

  4184 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår vatten, värme och grundutbud från ComHem.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 4.48%

  Andel av årsavgift: 4.47767%

 • Fastigheten

  Byggår

  1924

  Renoveringar

  2015 - 2016 Renovering av fyra takterrasser 2013 - Utbyte reglercentral 2012 - Renovering av värmecentral 2006 - Tvättstuga 2006 - Källarförråd 2006 - Dränering av husgrund 2003 - 2004 Rörstambyte 1994 - Omläggning av tak 1994 - Omputsning av fasad 1994 - Fönsterpartier utbytta till treglas, med undantag av trapphus 1960 - Nyinstallation hiss (Installation av nya hissmaskiner, flytt av maskinrum till källaren och renovering av hisskorgar har skett under år 2006) Föreningen håller på att återställa efter en brand i fastigheten samt en vattenskada. Därefter planerar föreningen att återuppta arbete med OVK samt målning av yttertak.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Cykelförråd på gården. Tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp

  Tv & Bredband

  Kabel-tv från ComHem ingår i avgiften. Bredband från Comhem finns i huset men den enskilde medlemmen får på egen hand teckna avtal.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-04-24

  Energiklass

  E

  Parkering

  Boendeparkering i området gäller

 • Driftskostnad

  El

  275 kr/mån

  Försäkring

  300 kr/mån

  Övrigt

  250 kr/mån

  Totalt

  825 kr/mån

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

  Kommentar

  Övrigt avser gas.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Hugin 28

  Allmänt om föreningen

  Brf Hugin 28 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten år 2001. Föreningen äger marken med fastigheten Hugin 28. Fastigheten bebyggdes 1924 och består av ett flerbostadshus. Föreningen godkänner inte juridisk person. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen godkänner delat ägande.

  Ekonomi

  Det finns inga beslut på avgiftsförändringar i dagsläget. (kontrollerat 2020-09-07)

  Gårdsplats/innergård

  Trevlig innergård

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Tre liljor 2A, 5tr, STOCKHOLMBostadsbildNu finns möjlighet att förvärva denna fina tvåa (möjlig trea) högst upp i huset på attraktiv adress med solig balkong i bästa västläge! Bostaden präglas av sobra material- och färgval, vackra trägolv, rikligt ljusinsläpp utan insyn och generös takhöjd. - Stor balkong i västläge med eftermiddagssol mot vacker och lummig innergård - Hiss till dörr - Genomgående fint skick och hög standard - Vackra trägolv - Härligt ljusinsläpp och generös takhöjd - Möjlig 3:a - Diskmaskin och tvättmaskin - Välskött och stabil förening - Vacker fastighet anno 1924 - Attraktivt läge med goda kommunikationer, Hagaparken, Vanadislunden, närservice, skolor och förskolor inpå knuten Bostaden erbjuder ett rymligt och lättmöblerat ljust vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och förvaringsmöbel. Ett rymligt kök i stilrent utförande med vita fronter, bänkskiva i massiv ek, mönstrat kakel samt plats för det stora sällskapet. Via pardörrar i glas når man den härliga balkongen med plats för stolar och bord. Vidare disponerar bostaden ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Lägenheten har en välkomnande hall samt en möblerbar inre hall som kan nyttjas som arbetsrum eller efter egna önskemål. Det finns möjlighet att omdisponera bostaden till en trea (se alternativ planlösning). Lägenheten har genomgående goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt platsbyggda garderober i sovrummet. Här bor du i en lugn men samtidigt väldigt central del av eftertraktade Vasastan, mellan Norrtull och Odenplan. Känn stadspulsen med ett mångfald av butiker, caféer och restauranger såsom STHLM Brunch Club, Austin Food Works, Lilla Ego och Yuc. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Det är även lätt att hitta lugnet med flertalet fina parker och naturområden i bostadens direkta närhet såsom Hagaparken, Vanadislunden och Brunnsviken. Vill du bo på ett toppenläge i kärnan av Vasastan med närhet till goda kommunikationer, närservice, skolor och förskolor har du hamnat helt rätt! Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH526QJ18POO72V8K86395000 kr