Stagneliusvägen 32, 2tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Stagneliusvägen 32, 2tr
Kungsholmen - Fredhäll, STOCKHOLM

2 rum, 38 kvm, 2 328 kr/mån
Utgångspris: 2 650 000 kr
Slutpris: 2 970 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Väldisponerad och ljus tvåa med stor balkong belägen i trivsamma Fredhäll!

Välkommen till en välplanerad och mycket trivsam 2:a med genomgående fint ljusinsläpp, stor balkong och ekparkettgolv!

- Välplanerad
- Fint ljusinsläpp
- Stor balkong
- Sociala ytor
- Diskmaskin
- Fint skick
- Bra förening
- Vindsförråd och källarförråd
- Trivsamt och lugnt läge i populära Fredhäll

En välkomnande och ljus hall med två inbyggda garderober som skapar goda förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffa, soffbord och media-möbel samt matgrupp. Härifrån har man utgång till den härliga balkongen som rymmer allt önskat utemöblemang. Ett mycket stilrent kök med vita skåpsluckor och integrerade vitvaror. Vidare disponerar bostaden ett sovrum samt ett helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar och golvvärme.

Småstan på Kungsholmen! Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i lugna kvarter med närhet till stan. En kort promenad bort finns den välsorterade matbutiken Matpressen, Systembolag och Apotek. Promenerar du åt andra hållet finns Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker, närservice och en stor ICA Maxi.I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll, Golfbaren vid Kristineberg och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här ligger Kungsholmens mest populära badställe! Sommartid flockas människor i alla åldrar vid badklipporna. Vid kallare väder finns även en bastu vid Fredhälls badklubb. Här finns både parker och lekparker, exempelvis Spårvagnsparken, Uggleparken och lummiga Kristinebergs slottspark samt flera skolor. För den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan ett utmärkt utgångsläge för att springa Kungsholmen runt. Dessutom finns både minigolf och båtklubbar i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 9 minuter, från stationerna Thorildsplan och Kristineberg.

Utgångspris:
2 650 000 kr
Bud
2 970 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
38 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 328 kr/mån
Våning
2 av 4 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 5:2 970 000 kr17 sep 19:17
 • BUDGIVARE 4:2 950 000 kr16 sep 20:58
 • BUDGIVARE 3:2 900 000 kr16 sep 14:12
 • BUDGIVARE 1:2 870 000 kr15 sep 21:18
 • BUDGIVARE 2:2 850 000 kr15 sep 20:09
VISA ALLA BUD

Planritning

Stagneliusvägen 32, 2tr - Planritning
Stagneliusvägen 32, 2tr - Planritning
Stagneliusvägen 32, 2tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Hall

  Välkomnande hall med två inbyggda garderober som skapar gott om förvaring.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med utgång till bostadens stora balkong som rymmer önskat utemöblemang. Mycket fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och balkongdörrar. Rymligt vardagsrum med en takhöjd om 2,7m som rymmer soffa, soffbord, mediamöbel såväl som matgrupp.

  Kök

  Stilrent inrett kök med bra förvaring bakom vita skåpsluckor, bra arbetsyta på ljus bänkskiva och stänkskydd i ljusgrått kakel. Maskinell utrustning i kyl/frys, ugn, gasspis, diskmaskin, mikrovågsugn och fläkt.

  Sovrum

  Sovrum med fint ljusinsläpp och plats för säng och sidobord.

  Badrum

  Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch, WC, handdukstork, golvvärme och handfat med spegel ovan.

 • Bostaden

  Boarea

  38 kvm (Enligt lägenhetsförteckningen. )

  Månadsavgift

  2328 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 136kr/mån för Kabel-TV.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.597%

  Andel av årsavgift: 2.51673%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Vintergatan 1

  Byggår

  1939

  Renoveringar

  Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2016 och sträcker sig fram till 2035. Föreningen har bland annat utfört följande renoveringar: 2018- Balkongrenovering 2016- Installation av ny värmecentral 2013- Takrenovering och samtliga köksstammar 2012- Omläggning av tak samt reparation av balkonger och fönster mot Viktor Rydbergs gatan 2011- Byte av vertikala avloppsstammar i källaren 2008- Elcentral och nya elstammar färdigställda 2002- Hissrenovering 1991-1995- Flera omfattande renoveringar utfördes. Samtliga vatten- och avloppsstammar byttes, kabel-tv och fjärrvärme installerades. Tvättstuga, fönster och balkongdörrar renoverades. Ombyggnad av bagerilokal till modern bostadsrätt.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tvättstuga Barnvagnsförråd

  Tv & Bredband

  Gruppavtal via ComHem. Fiber finns indraget i varje lägenhet och den enskilde medlemmen får på egen hand ansluta till detta om man vill.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-06-10

  Energiklass

  G

  Parkering

  Boendeparkering i området gäller.

 • Driftskostnad

  El

  150 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  300 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  BRF Vintergatan 1

  Allmänt om föreningen

  Brf Vintergatan 1 är en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten byggdes 1939 och består av ett flerbostadshus. Byggnadens totalyta är 1463kvm varav 1432kvm utgör lägenhetsyta samt 31kvm utgör lokalyta. Föreningen accepterar delat ägande. Föreningen accepterar inte juridisk person.

  Ekonomi

  Det finns inga beslut på avgiftsförändringar i dagsläget. (kontrollerat 2020-09-04)

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Stagneliusvägen 32, 2tr, STOCKHOLMBostadsbildVälkommen till en välplanerad och mycket trivsam 2:a med genomgående fint ljusinsläpp, stor balkong och ekparkettgolv! - Välplanerad - Fint ljusinsläpp - Stor balkong - Sociala ytor - Diskmaskin - Fint skick - Bra förening - Vindsförråd och källarförråd - Trivsamt och lugnt läge i populära Fredhäll En välkomnande och ljus hall med två inbyggda garderober som skapar goda förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffa, soffbord och media-möbel samt matgrupp. Härifrån har man utgång till den härliga balkongen som rymmer allt önskat utemöblemang. Ett mycket stilrent kök med vita skåpsluckor och integrerade vitvaror. Vidare disponerar bostaden ett sovrum samt ett helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar och golvvärme. Småstan på Kungsholmen! Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i lugna kvarter med närhet till stan. En kort promenad bort finns den välsorterade matbutiken Matpressen, Systembolag och Apotek. Promenerar du åt andra hållet finns Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker, närservice och en stor ICA Maxi.I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll, Golfbaren vid Kristineberg och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här ligger Kungsholmens mest populära badställe! Sommartid flockas människor i alla åldrar vid badklipporna. Vid kallare väder finns även en bastu vid Fredhälls badklubb. Här finns både parker och lekparker, exempelvis Spårvagnsparken, Uggleparken och lummiga Kristinebergs slottspark samt flera skolor. För den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan ett utmärkt utgångsläge för att springa Kungsholmen runt. Dessutom finns både minigolf och båtklubbar i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 9 minuter, från stationerna Thorildsplan och Kristineberg.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH526JRP3OUI73D74H2650000 kr