Sara Lidmans Gata 6, 1 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Sara Lidmans Gata 6, 1 tr
Kungsholmen - Hornsbergs Strand, STOCKHOLM

3.5 rum, 92 kvm, 3 705 kr/mån
Utgångspris: 5 350 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Ljus mini-4:a i mycket bra skick med toppläge nära strandpromenaden!

Ljus mini-4:a i mycket bra skick. Absolut toppläge i Hornsberg nära den fina strandpromenaden. Modernt och påkostat boende med hög standard. Ytterst välplanerad mini-4:a med optimal planlösning och tre sovrum. Viss sjöutsikt mot Mälaren/Ulvsundasjön från ett av rummen. Genomgående med stora fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Stora sällskapsytor, vackra parkettgolv i ek och bra förvaringsmöjligheter. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och helkaklat badrum med smakfulla materialval. Modern, rymlig hiss.

Hornsbergs strand är en mycket populär del av Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad- och löparstråk utmed strandpromenaden. I närområdet finns flera bryggor för sol och bad samt flera lekparker. Från lägenheten kan man bekvämt gå över gården och rakt ut till en badstege och hoppa i vattnet. Restaurangtips är populära Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren. Nära också till Lindhagens galleria med all service och ICA Maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Flera gym finns i området och tennishallen vid Kristinebergs IP finns precis runt hörnet. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger. På gångavstånd når man även Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand. Sommartid finns bad vid Smedsuddsbadet eller vid Fredhälls badklippor. Ypperliga kommunikationer med flertalet bussar som tar dig till stadens alla hörn. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg. Pendelbåt med ett par turer om dagen går från Solna till Hornsberg och vidare till Alvik, Lilla Essingen Klara Mälarstrand och Riddarholmen.

Utgångspris:
5 350 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
92 kvm
Rum
3.5 rum
Avgift
3 705 kr/mån
Våning
1 av 9 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 25 okt

11:15-12:00

Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

måndag, 26 okt

17:00-17:30

MÄKLARE

Jakob Jakobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0707-69 21 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3.5 rum

  Hall

  Ljus och välkomnande. Vacker ekparkett samt väggar målade i ljus ton. Garderobsvägg i vitt skapar ypperlig förvaring. Ytterligare garderobssektion med skjutdörrar.

  Sovrum 1

  Rymligt master-bedroom med plats för dubbelsäng, förvaring och annan möblering. Väggar målade i ljus ton, fondvägg med designtapet. Fint fönsterparti mot den grönskande innergården och sjöutsikt mot Mälaren.

  Sovrum 2

  Alternativt kontor/extrarum. Plats för säng och kontorsdel eller annan möblering. Vacker ekparkett samt väggar målade i fin, vinröd nyans. Glasparti (ej fönster) mot vardagsrummet ger ljusinsläpp.

  Kök

  Stilrent kök med kvalitativa vitvaror. Trevlig köksö med vinkyl (Hoover), sittplatser och underliggande förvaring. Fina spotlights i tak samt vacker ekparkett på golv. Spishäll med induktion samt varmluftsugn och mikrovågsugn i arbetshöjd, båda från Siemens. Dubbel kyl och frys (Siemens) samt kakel i grå ton ovan de generösa arbetsytorna. Tvådelad diskho med blandare. Diskmaskin från Siemens. Gott om köksskåp i vitt skapar bra förvaring, spotlights under köksskåpen.

  Vardagsrum

  Rymligt, plats för stor soffgrupp och matsalsdel. Stora fönsterpartier samt vacker ekparkett. Väggar målade i ljus, varm ton. Halvöppen planlösning mot köket.

  Sovrum 3

  Med plats för dubbelsäng och annan möblering. Stora fönsterpartier samt vacker ekparkett. Väggar målade i havsblå nyans. Halvöppen planlösning mot köket.

  Badrum

  Helkaklat badrum med smakfulla materialval. Trevlig duschhörna med tak- och handdusch. Vikbara duschväggar i härdat glas. Wc samt dubbla handfat i vitt porslin, kommoder under handfaten. Stor spegel med ovanliggande belysning. Vitt kakel samt klinker i grå ton med golvvärme. Handdukstork med värmefunktion. Tvättmaskin samt torktumlare från Siemens. Fina spotlights i tak. Väggmonterade badrumsskåp ger förvaring.

 • Bostaden

  Boarea

  92 kvm (Enligt föreningen)

  Månadsavgift

  3705 kr

  Kommentar till avgift

  Inklusive värme. Obligatorisk avgift för internet och kabel-tv från Ownit om 200 kr/mån.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 9, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.4676%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Välbehaget 1

  Byggår

  2011

  Renoveringar

  Då föreningens hus är relativt nybyggt (år 2010/2012) och i mycket bra skick så kommer sannolikt inga större investeringsåtgärder som stambyte, fasad- och takrenovering etc att behöva utföras på lång tid. Föreningen har en underhållsplan som uppdateras varje år.

  Tv & Bredband

  Kabel-tv och bredband (fiber) via Ownit, 200 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2014-10-02

  Energiklass

  C

 • Driftskostnad

  El

  380 kr/mån

  Totalt

  380 kr/mån

  Kommentar

  Kostnaden för hemförsäkring tillkommer. Kostnaden för vatten debiteras av föreningen efter egen förbrukning.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Välbehaget

  Allmänt om föreningen

  Brf Välbehaget är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har god ekonomi och har genomfört flera avgiftssänkningar de senaste åren. Föreningen registrerades år 2010 och förvärvade fastigheten samma år. Fastigheten var färdigbyggd via Skanska och klar för inflytt 2012. Adresserna är Elersvägen 42–52, Hornsbergs Strand 91–101, Lars Forssells gata 31, 33 samt Sara Lidmans Gata 2, 4 och 6. Föreningen upplåter 225 lägenheter med bostadsrätt och 5 lokaler med hyresrätt. Hyreslokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen. Den totala bostadsytan uppgår till 19 269 kvm och lokalytan till 555 kvm samt garageyta 3 190 kvm. Lån per kvm bostadsyta uppgår till ca 9704 kr. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED Gold. De flesta banker erbjuder rabatt på bolåneräntan, så kallat grönt bolån. Två trevliga innegårdar med sjöutsikt mot Mälaren som medlemmarna har tillgång till. Man kan bekvämt gå över gården och rakt ut till en badstege och hoppa i vattnet. Det finns barnvagnsförråd i anslutning till varje trapphus. I föreningens parkeringsgarage finns flera cykelförråd. Det finns även cykelställ på föreningens två innergårdar. Det finns två soprum för källsortering, ett på Hornsbergs Strand och ett på Sara Lidmans Gata. Det finns två garage med 106 respektive 15 bilplatser och 5 MC-platser. Månadskostnaden är 1954 kr för bil och 978 kr för MC. Inga planerade avgiftsförändringar. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Brandkontoret, i försäkringen ingår bostadsrättstillägg. Juridisk person accepteras inte, delat ägande är ok. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna.

  Hemsida

  www.brfvalbehaget.se

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jakob Jakobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0707-69 21 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 25 okt

11:15-12:00

Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

måndag, 26 okt

17:00-17:30

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sara Lidmans Gata 6, 1 tr, STOCKHOLMBostadsbildLjus mini-4:a i mycket bra skick. Absolut toppläge i Hornsberg nära den fina strandpromenaden. Modernt och påkostat boende med hög standard. Ytterst välplanerad mini-4:a med optimal planlösning och tre sovrum. Viss sjöutsikt mot Mälaren/Ulvsundasjön från ett av rummen. Genomgående med stora fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Stora sällskapsytor, vackra parkettgolv i ek och bra förvaringsmöjligheter. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och helkaklat badrum med smakfulla materialval. Modern, rymlig hiss. Hornsbergs strand är en mycket populär del av Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad- och löparstråk utmed strandpromenaden. I närområdet finns flera bryggor för sol och bad samt flera lekparker. Från lägenheten kan man bekvämt gå över gården och rakt ut till en badstege och hoppa i vattnet. Restaurangtips är populära Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren. Nära också till Lindhagens galleria med all service och ICA Maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Flera gym finns i området och tennishallen vid Kristinebergs IP finns precis runt hörnet. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger. På gångavstånd når man även Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand. Sommartid finns bad vid Smedsuddsbadet eller vid Fredhälls badklippor. Ypperliga kommunikationer med flertalet bussar som tar dig till stadens alla hörn. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg. Pendelbåt med ett par turer om dagen går från Solna till Hornsberg och vidare till Alvik, Lilla Essingen Klara Mälarstrand och Riddarholmen.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH5254UB37JFFT7TDC5350000 kr