FREJGATAN 45
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

FREJGATAN 45
Vasastan, STOCKHOLM

2 rum, 45 kvm, 2 324 kr/mån
Pris enl ök
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Fantastiskt fin hörntvåa med solig balkong högt upp i fastigheten!

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina hörntvåa med solig balkong högt upp i fastigheten! Här har ni en fint renoverad och välplanerad bostad med stor balkong. Lägenheten passar utmärkt för singeln likväl som för paret med en social planlösning med öppen passage mellan kök och vardagsrum som har generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Sovrummet inrymmer en ordentlig dubbelsäng och gott om förvaring och ni har ett helkaklat badrum. Bostaden erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stora fönsterpartier med spröjs, vacker fiskbensparkett och en generös takhöjd!

Här bor ni i en välmående och välskött förening på bästa adress! Ni har även gott om andra trevliga restauranger, caféer, butiker och serviceställen i direkt närhet. Kommunikationerna är svårslagna med gröna linjens t-bana, pendeltåg och flertalet busslinjer som tar er genom hela länet med utgångspunkt Odenplan.

Pris enl ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
45 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 324 kr/mån
Våning
4.5 av 5 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Amanda Persson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0729-79 90 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

 • Bostaden

  Boarea

  45 kvm (Bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2324 kr

  Kommentar till avgift

  Inklusive värme och VA. Till avgiften tillkommer 247 kr för bredband, tv och telefoni.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4.5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.7778%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2002 – Renovering av gårdsbjälklaget 2003 – Renovering av fönster mot Frejgatan 2006 – Byte av elstammar 2008 – Renovering av hisschakt och hissmaskineri 2008 – Renovering av fönster mot innergård 2012 – Stambyte/Stamrenovering av invatten- och avloppstammar 2012 – Byggnation av fiberfastighetsnät 2013 – OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) och energideklaration utförd 2013 – Omläggning av taket 2013 – Konservering av vägg- och takmålningar i entrén 2014 – Ny ventilation i garaget 2014-15 – Ny värmecentral + injustering i lgh 2015 – Brandgaslucka installeras i trapphuset 2016 – Fönsterbyten och ny värmepanna 6 tr 2017 – Nytt soprum 2017 – Förebyggande brandskydd: skyltning av reservutgång från garaget + ny vägg som avgränsar uthyrd lokal i källaren (egen brandcell) 2017 – Yttre renovering/målning av samtliga fönster/fönsterdörrar på bottenvåning – 5,5 tr 2018 – Ny utrustning till tvättstugan 2018 – Ny garageport 2018 – Relining av avluftningsrör till avlopsstammar 2019 – Nytt expansionskärl till fjärrvärmecentralen 2020 – Renovering av trapphus

 • Driftskostnad

  El

  150 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  300 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Killingen 22

  Allmänt om föreningen

  Föreningen bildades 1999 och påföljande år förvärvade föreningen fastigheten Killingen 22 med adress Frejgatan 45. Fastigheten har ett fantastiskt läge vid Vanadislunden, nära såväl Odenplan, Kungsgatan och Hötorget som rekreationsområdena runt Brunnsviken. Huset byggdes 1927 och erbjuder både mindre och lite större lägenheter (totalt 27 medlemslägenheter). De vackra dekormålningarna i entrén är av kulturhistoriskt intresse och renoverades nyligen varsamt av konservator, i samarbete med Stadsmuseet. Brf Killingen 22 är en äkta förening som äger marken. Markareal: 550 kvm Antal garageplatser: 2 lokaler och 8 parkeringsplatser Cykelförvaring på gården

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Amanda Persson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0729-79 90 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
FREJGATAN 45, STOCKHOLMBostadsbildVarmt välkomna till denna fantastiskt fina hörntvåa med solig balkong högt upp i fastigheten! Här har ni en fint renoverad och välplanerad bostad med stor balkong. Lägenheten passar utmärkt för singeln likväl som för paret med en social planlösning med öppen passage mellan kök och vardagsrum som har generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Sovrummet inrymmer en ordentlig dubbelsäng och gott om förvaring och ni har ett helkaklat badrum. Bostaden erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stora fönsterpartier med spröjs, vacker fiskbensparkett och en generös takhöjd! Här bor ni i en välmående och välskött förening på bästa adress! Ni har även gott om andra trevliga restauranger, caféer, butiker och serviceställen i direkt närhet. Kommunikationerna är svårslagna med gröna linjens t-bana, pendeltåg och flertalet busslinjer som tar er genom hela länet med utgångspunkt Odenplan. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH5252P128NFFPT4FD0 kr