Västmannagatan 76, 4tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Västmannagatan 76, 4tr
Vasastan - Odenplan, STOCKHOLM

3 rum, 82 kvm, 4 316 kr/mån
Utgångspris: 6 750 000 kr
Slutpris: 6 900 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Välplanerad och hemtrevlig trea med solig balkong invid Odenplan!

På eftertraktad adress invid Odenplan återfinns denna välplanerade och trivsamma trea med genomgående rikligt ljusinsläpp, goda sociala ytor och fint parkettgolv.

- Välplanerad
- Stor balkong
- Trevliga sällskapsytor
- Mycket fint skick
- Bra förvaring
- Trevlig och barnvänlig innergård
- Toppläge invid Odenplan
- Utmärkta kommunikationer
- Bra förening
- Förråd

Du välkomnas in i en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har ett luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. I vardagsrummet finns utrymme för matgrupp som skapar sociala ytor för umgänge och samvaro. Ljust kök som är smakfullt inrett med bra förvaring bakom gråa fronter och läckert schackrutigt golv. Här finns plats för matbord med 4 sittplatser. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek varav det ena med utgång till den härliga balkongen i östläge. Bostaden har ett helkaklat badrum med svart mosaik på golvet och vita kaklade väggar samt en gäst-wc. Här bor du med bekvämligheter såsom egen tvättmaskin och diskmaskin.

Bostaden är belägen i trivsamma Brf Sleipner 4 som bland annat har en trevlig och barnvänlig innergård, stor hiss, garege, gemensam tvättstuga och barnvagnsrum.

Här bor ni mitt i hjärtat av eftertraktade Vasastan! På bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla! Ta en helgbrunch på Greasy Spoon eller Café Pascal eller avnjut stans godaste tacos på Yuc. Två riktiga klassiker i kvarteret är Tranan eller Tennstopet. Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje samt pendeltåg med flera nergångar. Här passerar även flera innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
6 750 000 kr
Bud
6 900 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
82 kvm
Rum
3 rum
Avgift
4 316 kr/mån
Våning
4 av 6 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:6 900 000 kr23 sep 18:45
 • BUDGIVARE 2:6 800 000 kr23 sep 11:07
 • BUDGIVARE 1:6 600 000 kr22 sep 11:45

Planritning

Västmannagatan 76, 4tr - Planritning
Västmannagatan 76, 4tr - Planritning
Västmannagatan 76, 4tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Hall

  Välkomnande hall med gott om förvaring i garderober.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Här finns också utrymme för förvaringsmöbel och matgrupp.

  Kök

  Kök renoverat 2018 med bra förvaring bakom gråa skåpsluckor, bra arbetsyta på ljus bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Schackrutigt golv och ljust målade väggar. Här finns plats för matbord med 4 sittplatser. Maskinell utrustning i kyl, frys, ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn.

  Sovrum

  Sovrum med plats för dubbelsäng och sidobord. God förvaring i garderober. Utgång till balkongen. Ljust målade väggar och parkettgolv.

  Sovrum

  Sovrum med plats för dubbelsäng och sidobord. Ljust målade väggar och parkettgolv.

  Badrum

  Helkaklat badrum med svart mosaik på golv och vita kaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikbara glasdörrar, WC, handfat med kommod och spegel ovan, handdukstork samt tvättmaskin.

  Gäst-wc

  Gäst-wc med svart mosaik på golv och vita väggar. WC, handfat och spegelskåp ovan.

 • Bostaden

  Boarea

  82 kvm (Areauppgifter enligt lägenhetsförteckningen)

  Månadsavgift

  4316 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår va och värme samt grundutbud från ComHem. Det finns inga beslut på avgiftsförändringar i dagsläget. (kontrollerat 2020-09-10)

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.818%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Sleipner 4

  Byggår

  1965

  Renoveringar

  2010- Stambyte och renovering av samtliga badrum 2011- Omfogning av fasad samt balkongrenovering 2013- Genomgång av och rensning av ventilationskanaler 2015- Ombyggnad och modernisering av hiss 2017- Bjälklags- och gårdsrenovering 2018- Indragning av fiber 2020- Fönsterrenovering Föreningen planerar följande underhåll: 2021- Tätning av grund mot gatan 2021- Ombyggnad av styrelserum till övernattningslägenhet

  Övriga byggnader/utrymmen

  Styrelserum Garage Tvättstuga Cykelrum Barnvagnsrum

  Tv & Bredband

  Tv levereras av ComHem. Fiber finns indraget i fastigheten med fritt val av leverantör.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-09-03

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen har ett garage i huset med 13 platser, vilka hyrs ut till Stockholm Stads Parkering AB. Föreningens medlemmar har förtur i kön till dessa platser. Kostnaden är f.n 2500kr/mån.

 • Driftskostnad

  El

  389 kr/mån

  Försäkring

  300 kr/mån

  Totalt

  689 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Brf Sleipner 4

  Allmänt om föreningen

  Brf Sleipner 4 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten Sleipner 4 år 2009. Föreningen innehar marken med tomträtt. Nuvarande tomträttsavtal löper fram till 2025-06-30. Föreningen har god ekonomi.

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en stor och trevlig innergård som är mycket barnvänlig.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Västmannagatan 76, 4tr, STOCKHOLMBostadsbildPå eftertraktad adress invid Odenplan återfinns denna välplanerade och trivsamma trea med genomgående rikligt ljusinsläpp, goda sociala ytor och fint parkettgolv. - Välplanerad - Stor balkong - Trevliga sällskapsytor - Mycket fint skick - Bra förvaring - Trevlig och barnvänlig innergård - Toppläge invid Odenplan - Utmärkta kommunikationer - Bra förening - Förråd Du välkomnas in i en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har ett luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. I vardagsrummet finns utrymme för matgrupp som skapar sociala ytor för umgänge och samvaro. Ljust kök som är smakfullt inrett med bra förvaring bakom gråa fronter och läckert schackrutigt golv. Här finns plats för matbord med 4 sittplatser. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek varav det ena med utgång till den härliga balkongen i östläge. Bostaden har ett helkaklat badrum med svart mosaik på golvet och vita kaklade väggar samt en gäst-wc. Här bor du med bekvämligheter såsom egen tvättmaskin och diskmaskin. Bostaden är belägen i trivsamma Brf Sleipner 4 som bland annat har en trevlig och barnvänlig innergård, stor hiss, garege, gemensam tvättstuga och barnvagnsrum. Här bor ni mitt i hjärtat av eftertraktade Vasastan! På bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla! Ta en helgbrunch på Greasy Spoon eller Café Pascal eller avnjut stans godaste tacos på Yuc. Två riktiga klassiker i kvarteret är Tranan eller Tennstopet. Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje samt pendeltåg med flera nergångar. Här passerar även flera innerstadsbussar. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH5234LKIGJ92R6IM86750000 kr