Pilgatan 21, 4tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Pilgatan 21, 4tr
Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm

2 rum, 48 kvm, 2 396 kr/mån
Utgångspris: 4 150 000 kr eller högstbjudande
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Ljus, högt belägen och optimalt planerad tvåa på bästa Kungsholmsadress!

Välkommen till denna ljusa tvåa högt upp i huset på bästa Kungsholmsadress. Större delen av lägenheten är renoverad och ingenting är lämnat åt slumpen. Sobra färg- och materialval samsas med vackra detaljer såsom fiskbensparkett och fint spröjsade fönster. Från den välkomnande hallen når man lägenhetens hjärta som är det stilrena och fullt maskinellt utrustade köket med rymlig matplats. Ett stort vardagsrum med plats för såväl soffdel som matsalsdel. Rofyllt sovrum med plats för stor dubbelsäng. Välskött förening med låg belåning om 1968 kr / kvm. Inga större renoveringar planerade. Stort vindsförråd en trappa ovanför.

Utgångspris:
4 150 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 396 kr/mån
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 9 aug

11:30-12:30

måndag, 10 aug

17:30-18:00

MÄKLARE

Erik Lundkvist

Ansvarig Fastighetsmäklare

0721-990098

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Hall

  Välkomnande hall med plats för avhängning. Två rymliga inbyggda garderober. Parkettgolv och målade väggar.

  Kök

  Sobert och stilrent kök med grå luckor och bänkskivor i Carraramarmor. Fullt maskinellt utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin. Varmluftsugn, spishäll samt underhängd köksfläkt. Matplats för 4-6 personer. Fiskbensparkett och målade väggar.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum med plats för såväl soffdel som matsalsdel om så önskas. Vackert spröjsat fönsterparti. Fiskbensparkett och målade väggar.

  Sovrum

  Rofyllt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt ytterligare förvaring. Vackert spröjsat fönsterparti. Fiskbensparkett och målade väggar.

  Badrum

  Rymligt badrum med kaklade väggar och matta på golv. Handfat, skåp med belysning, hylla, wc, badkar med dusch samt handdukstork.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd en trappa ovanför som nås via trappa eller hiss.

 • Bostaden

  Boarea

  48 kvm (Enligt mätbevis)

  Månadsavgift

  2396 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.329%

  Andel av årsavgift: 2.32906%

 • Fastigheten

  Byggår

  1929

  Renoveringar

  År 1986-87 skedde flertalet renoveringar i huset t.ex. byte av el - och VA-stammar, fasadrenovering, omläggning av tak och nyinstallation av hiss.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I huset finns tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp. Det finns två cykelförråd. Innergården är trivsam och möblerad med sittgrupp.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-02-21

  Energiklass

  E

 • Föreningen

  Namn

  Morellträdet 5

  Allmänt om föreningen

  I föreningen finns 31 lägenheter, samtliga är bostadsrätter samt en lokal på bottenvåningen. Föreningen förvärvade fastigheten 2003 och äger marken.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Erik Lundkvist

Ansvarig Fastighetsmäklare

0721-990098

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 9 aug

11:30-12:30

måndag, 10 aug

17:30-18:00

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Pilgatan 21, 4tr, StockholmBostadsbildVälkommen till denna ljusa tvåa högt upp i huset på bästa Kungsholmsadress. Större delen av lägenheten är renoverad och ingenting är lämnat åt slumpen. Sobra färg- och materialval samsas med vackra detaljer såsom fiskbensparkett och fint spröjsade fönster. Från den välkomnande hallen når man lägenhetens hjärta som är det stilrena och fullt maskinellt utrustade köket med rymlig matplats. Ett stort vardagsrum med plats för såväl soffdel som matsalsdel. Rofyllt sovrum med plats för stor dubbelsäng. Välskött förening med låg belåning om 1968 kr / kvm. Inga större renoveringar planerade. Stort vindsförråd en trappa ovanför. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51Q3EP9O2C6R0NRH4150000 kr