Fridhemsgatan 60, 3 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Fridhemsgatan 60, 3 tr
Kungsholmen, STOCKHOLM

1 rum, 25 kvm, 1 236 kr/mån
Utgångspris: 2 375 000 kr
Slutpris: 2 800 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Ljus och ytterst välplanerad 1,5:a i mycket bra skick med toppläge på Kungsholmen!

Ljus 1,5:a i mycket bra skick med toppläge på Kungsholmen. Högt upp med eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Ytterst välplanerad med alkov och separat sovloft som skapar maximal golvyta. Generös takhöjd och vacker ekparkett. Stilrent renoverat kök (2016) och helkaklat badrum med tak- och handdusch. Låg avgift ink kabel-tv basutbud och bredband (1000 Mbit/s). För extern förvaring finns ett rymligt vindsförråd om ca 5 kvm, extra källarförråd finns att hyra via föreningen. Stambytt fastighet med hiss. Det finns en takterrass med sol hela dagen och magnifik, vidsträckt utsikt. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Lugnt toppläge på Kungsholmen nära Fridhemsplan, Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Trevliga kvartersrestauranger av hög klass finns i närområdet. Det nybakade frukostbrödet köps på franska innebageriet Les Petit Boudins som ligger vägg i vägg. För rekreation och motion finns fina motionsspår vid idylliska Karlbergs slott samt även fina Kronobergsparken. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Ypperliga kommunikationer, Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet busslinjer. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Utgångspris:
2 375 000 kr
Bud
2 800 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
25 kvm
Rum
1 rum
Avgift
1 236 kr/mån
Våning
3 av 6 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:2 800 000 kr03 aug 13:50

Planritning

Fridhemsgatan 60, 3 tr - Planritning
Fridhemsgatan 60, 3 tr - Planritning
Fridhemsgatan 60, 3 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 9 aug

14:15-15:00

Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

MÄKLARE

Jakob Jakobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0707-69 21 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

  Hall

  Ljus och välkomnande. Hatthylla och plats för avhängning. Fint golv i trälaminat från 2019. Högt i tak samt väggar målade i vit ton. Rymlig klädkammare ”walk-in-closet” i anslutning.

  Rum

  Med separat sovalkov och loftsäng som maximerar golvytan. Loftsängen är platsbyggd och har underliggande förvaring. Rummet har även plats för soffgrupp och matplatsdel. Generös takhöjd, vacker ekparkett och väggar målade i vit ton. Stort fönsterparti och generöst ljusinsläpp.

  Kök

  Ljust kök, stilrent renoverat 2016. Elegant fönsterparti ger ljusinsläpp. Spishäll i glaskeramik samt fläkt och varmluftsugn. Inbyggd kyl och frys i vitt. Infälld diskho med blandare, vitt kakel ovan arbetsytorna. Vita köksskåp upp till tak med underliggande belysning. Fint golv i trälaminat från 2016.

  Badrum

  Helkaklat badrum med smakfulla materialval. Trevlig duschhörna med tak- och handdusch. Handfat och wc i vitt porslin. Vitt kakel samt klinker i grå ton, handdukstork med värmefunktion. Badrumsskåp med speglar.

  Övrigt

  För extern förvaring finns ett rymligt vindsförråd om ca 5 kvm, extra källarförråd finns att hyra via föreningen. Lägenheten är uppmätt till 25 kvm, fortfarande registrerad som 24 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  25 kvm

  Månadsavgift

  1236 kr

  Kommentar till avgift

  Inkl. värme, va, kabel-tv basutbud och bredband.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.50376%

 • Fastigheten

  Byggår

  1943

  Renoveringar

  1994 Byte av stammar i kök och badrum 1994 Byte av elstigar 1997 Byte av fönsterbågar till aluminium 1999 Nytt hissmaskineri 2000 Renovering av takfoten 2005 Installation av säkerhetsdörrar 2007 Stamspolning samt byte av radiatorventiler 2007 Ventilationskontroll (OVK) 2009 Renovering samt ommålning av taket 2010 Indragning av fiber till samtliga lägenheter 2011 Ommålning av balkonger 2013 Byte av maskiner i tvättstuga 2014 Stamspolning 2014 Byte av fjärrvärmecentral/undercentral 2014 Byte av trappa till lokalen på hörnet 2014 Ventilationskontroll (OVK) 2015 Reparation av skorstenar 2015 Installation av tryckstegsanläggning (för ökat vattentryck) 2018 Fasadrenovering inkl. renovering av balkonger och tak Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2019 och gäller för 20 år.

  Tv & Bredband

  Tv från ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband från Bahnhof, 1000 Mbit/s ingår i avgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2013-07-17

  Energiförbrukning

  139 kWh/m² år

 • Driftskostnad

  El

  175 kr/mån

  Totalt

  175 kr/mån

  Kommentar

  Kostnaden för hemförsäkring tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Kättingen 5

  Allmänt om föreningen

  Brf Kättingen 5 är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen äger marken och adresserna är Fridhemsgatan 60 och Alströmergatan 10. Föreningen upplåter 44 bostadsrätter samt 3 lokaler med hyresrätt. De tre lokalerna ger bra hyresintäkter till föreningen. Bostadsytan uppgår till 2042 kvm och lokalytan till 237 kvm. Föreningen har låg belåning, endast 2938 kr/kvm. Medlemmarna har tillgång till en härlig, möblerad takterrass med magnifik utsikt. Det finns även en grönskande, möblerad innergård med grillplats. Fräsch tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrum finns i källarplan. Det finns barnvagnsrum och cykelrum med ingång från gatan. Delat ägande accepteras, juridisk person godkänns inte som medlem. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar Stockholm. I försäkringen ingår ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar. Inga beslutade avgiftsändringar, avstämt med föreningen 2020-07-28. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

  Hemsida

  www.kattingen5.com

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jakob Jakobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0707-69 21 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

söndag, 9 aug

14:15-15:00

Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Fridhemsgatan 60, 3 tr, STOCKHOLMBostadsbildLjus 1,5:a i mycket bra skick med toppläge på Kungsholmen. Högt upp med eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Ytterst välplanerad med alkov och separat sovloft som skapar maximal golvyta. Generös takhöjd och vacker ekparkett. Stilrent renoverat kök (2016) och helkaklat badrum med tak- och handdusch. Låg avgift ink kabel-tv basutbud och bredband (1000 Mbit/s). För extern förvaring finns ett rymligt vindsförråd om ca 5 kvm, extra källarförråd finns att hyra via föreningen. Stambytt fastighet med hiss. Det finns en takterrass med sol hela dagen och magnifik, vidsträckt utsikt. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Lugnt toppläge på Kungsholmen nära Fridhemsplan, Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Trevliga kvartersrestauranger av hög klass finns i närområdet. Det nybakade frukostbrödet köps på franska innebageriet Les Petit Boudins som ligger vägg i vägg. För rekreation och motion finns fina motionsspår vid idylliska Karlbergs slott samt även fina Kronobergsparken. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Ypperliga kommunikationer, Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet busslinjer. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51OBD5ARPBUR0IQE2375000 kr