Arbetargatan 22, 4 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Arbetargatan 22, 4 tr
Kungsholmen, STOCKHOLM

2 rum, 65 kvm, 2 236 kr/mån
Utgångspris: 5 175 000 kr
Slutpris: 5 400 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Ljus och exklusivt renoverad sekelskiftestvåa med toppläge på Kungsholmen!

Ljus och exklusivt renoverad sekelskiftestvåa med toppläge på Kungsholmen. Genomgående med stora fönster i två väderstreck. Näst högst upp med trevlig utsikt och bra ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak, takrosetter och stora, eleganta fönsterpartier. Kök och badrum är stilrent renoverat med smakfulla materialval. Lägenheten är uppmätt till 65 kvm. Enligt föreningens register är lägenheten 61 kvm. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 4-5 kvm. Äkta och stabil förening med låga avgifter där både kabel-tv och bredband ingår. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1906 med vackert trapphus och hiss. Garage i huset, kostnad för garageplats är ca 1500 kr/mån (säljaren har en plats), separat kö.

Lugnt toppläge på Kungsholmen med närhet till det mesta. Nära Fridhemsplan där man hittar T-bana, bussar samt all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker med det mesta i shoppingväg. I kvarteren omkring finns också ett flertal mycket omtyckta restauranger. Närhet till Karlbergskanalen med joggingspår, båtplatser och bryggor. På gångavstånd finns även Norr Mälarstrand med Riddarfjärden och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen. Kort promenad från porten ligger natursköna Rålambshovsparken, där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter.

Utgångspris:
5 175 000 kr
Bud
5 400 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
65 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 236 kr/mån
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:5 400 000 kr09 jul 11:55
 • BUDGIVARE 1:5 300 000 kr08 jul 18:20
 • BUDGIVARE 1:5 200 000 kr07 jul 11:45

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Jakob Jakobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0707-69 21 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Hall

  Ljus och välkomnande. Hatthylla och plats för avhängning. Stilrent klinkergolv i mörk ton, högt i tak och väggar målade i vit nyans. Trevlig hyllnisch med spotlight.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och annan möblering. Vackert golv i trälaminat, högt i tak, fin takrosett samt väggar målade i mörk nyans. Stor garderobssektion skapar ypperlig förvaring. Två eleganta, tredelade fönsterpartier med trevlig utsikt från högt läge.

  Kök

  Stilrent renoverat 2016 med kvalitativa vitvaror, klinkergolv i mörk ton. Elegant fönsterparti mot grönskande gård. Köksö med sittplatser och underliggande förvaring. Bänkskivor i exklusiv, ljus granit samt fina spotlights i tak. Spishäll i glaskeramik, fläkt samt varmluftsugn. Infälld diskho med blandare. Inbyggd kyl och frys samt diskmaskin. Vitt kakel ovan de generösa arbetsytorna. Gott om köksskåp (Ikea) i grå nyans skapar bra förvaring, spotlights under köksskåpen.

  Vardagsrum

  Med plats för soffgrupp och annan möblering, öppen planlösning mot köksön och köket. Högt i tak, väggar målade i vitt samt fondvägg i vit konststen. Stilrent klinkergolv i mörk ton. Stort, elegant fönsterparti mot idyllisk innergård, trevlig utsikt över takåsarna från det höga läget. Tidigare bygglov (2006) för balkong ut från vardagsrummet, grannen ovanför har balkong. Inga garantier för nytt bygglov finns.

  Badrum

  Helkaklat badrum, renoverat 2014 med smakfulla materialval. Trevlig duschhörna med tak- och handdusch samt mosaikmönstrat designkakel. Dubbla handfat med stor, underliggande kommod. Handdukstork med värmefunktion. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Samsung). Spegel samt belysning ovan handfaten. Väggmonterat badrumsskåp samt wc i vitt porslin. Vitt kakel samt klinker i grå ton. Fina spotlights i tak.

  Övrigt

  För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 4-5 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  65 kvm (Enligt uppmätning, se bifogat mätbevis.)

  Månadsavgift

  2236 kr

  Kommentar till avgift

  inkl. värme, vatten, kabel-tv basutbud och bredband.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.8454%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Knoppen 23

  Byggår

  1906

  Renoveringar

  Fastigheten renoverades i sin helhet 1982 då bland annat stammar byttes. 2016 renoverades trapphuset på Arbetargatan 22. 2017 installerades fiber i fastigheten. 2017 avslutades ett projekt där fastighetens ventilation har kvalitetssäkrats med bland annat ett nytt fläktsystem på taket. 2018/2019 gjordes hissrenoveringar. På föreningens hemsida finns en långsiktig underhållsplan som följs.

  Tv & Bredband

  Kabel-tv via ComHem, basutbudet ingår i avgiften. Internet via fiber från Alltele, ingår i avgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-04-28

  Energiklass

  E

 • Driftskostnad

  El

  333 kr/mån

  Totalt

  333 kr/mån

  Kommentar

  Kostnaden för hemförsäkring tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  S:t Göran Knoppen 23

  Allmänt om föreningen

  Brf S:t Göran Knoppen 23 är en äkta och stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheten år 2000. Adresserna är Arbetargatan 22 och 24 A-B. I föreningen finns 44 bostadsrätter, 4 hyresrätter och 1 lokal. Hyresrätterna är en dold ekonomisk tillgång och kan ge stora kapitaltillskott vid försäljning. Den totala bostadsytan 3595 kvm och lokalytan är 110 kvm. Föreningen har låg belåning, endast 1408 kr/kvm (ÅR 2018). Gemensam tvättstuga med full maskinell utrustning finns i I gårdshusets källarplan. Hissen går ner till tvättstugan. Barnvagnsrum finns i 22 A samt utanför tvättstugan i gårdshuset, 24 B. Cykelrum finns med ingång från gården och i portalen mellan husen. På gården finns också utomhusparkering för cyklar och det finns även 2 soprum. Föreningen har en stor, gemensam, grönskande innergård med grill- och lekplats. På gården finns en pergola som möbleras med utemöbler. Om man är ett stort sällskap går det även att boka uteplatsen. Det finns ett garage i huset med 25 platser, bilinfart vid Arbetargatan 26 samt hiss som går ner till garaget från 24 A och 24 B. Garageplatserna förmedlas främst internt till medlemmarna men även externt om ledig plats finns. Kostnad för garageplats är ca 1500 kr/mån (säljaren har en plats). I det nedre, större garaget finns även ytterligare platser som förmedlas via grannföreningen BRF Knoppen 15. Juridisk person accepteras inte. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

  Hemsida

  www.knoppen23.se

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jakob Jakobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare, teamleader

0707-69 21 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Arbetargatan 22, 4 tr, STOCKHOLMBostadsbildLjus och exklusivt renoverad sekelskiftestvåa med toppläge på Kungsholmen. Genomgående med stora fönster i två väderstreck. Näst högst upp med trevlig utsikt och bra ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak, takrosetter och stora, eleganta fönsterpartier. Kök och badrum är stilrent renoverat med smakfulla materialval. Lägenheten är uppmätt till 65 kvm. Enligt föreningens register är lägenheten 61 kvm. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 4-5 kvm. Äkta och stabil förening med låga avgifter där både kabel-tv och bredband ingår. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1906 med vackert trapphus och hiss. Garage i huset, kostnad för garageplats är ca 1500 kr/mån (säljaren har en plats), separat kö. Lugnt toppläge på Kungsholmen med närhet till det mesta. Nära Fridhemsplan där man hittar T-bana, bussar samt all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker med det mesta i shoppingväg. I kvarteren omkring finns också ett flertal mycket omtyckta restauranger. Närhet till Karlbergskanalen med joggingspår, båtplatser och bryggor. På gångavstånd finns även Norr Mälarstrand med Riddarfjärden och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen. Kort promenad från porten ligger natursköna Rålambshovsparken, där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51K3780IDG8GBR3L5175000 kr