Nybrogatan 83, 5 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Nybrogatan 83, 5 tr
Östermalm, STOCKHOLM

2 rum, 60 kvm, 1 898 kr/mån
Utgångspris: 5 850 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Attraktiv 2:a på Nybrogatan med högt läge, härlig balkong i väster samt sovrum mot gården.

Attraktiv och trevlig 2:a med utmärkt läge på Nybrogatan. Lägenheten är genomgående och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar generösa ytor för socialt liv. Vidare finns en bra hall, rofyllt sovrum samt fräscht helkaklat duschrum. Högt läge ger fint ljusinsläpp och balkongen i västerläge är fantastisk för sköna sommarkvällar. Föreningen har mycket god ekonomi. Den är belägen i den lugnare delen av Östermalm med gångavstånd till allt vad Östermalm har att erbjuda, såsom affärer, restauranger och saluhall samt mycket goda kommunikationer med flera busslinjer och T-bana.

Välkomna på visning!

Utgångspris:
5 850 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
60 kvm
Rum
2 rum
Avgift
1 898 kr/mån
Våning
5 av 6 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

peter.eri[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Entré och hall

  Rymlig hall med platsbyggd hatthylla samt skohylla i samma stil. I hallen finns även två inbyggda garderober.

  Vardagsrum och kök

  Stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök ger med rymd och luftighet. Plats finns för sedvanligt möblemang såsom soffa, soffbord, fåtölj samt tv-möbel. Köket är modernt och har vägg- och bänkskåp med luckor i ljus kulör. Bra avlastningsytor med fin mosaik ovan. Interiören utgörs av spishäll, köksfläkt, ugn, diskmaskin, kyl/frys samt matplats för 6-8 personer. Klassiska 20-talsfönster med djupa fönsternischer skapar karaktär åt rummet samt ger fint ljusflöde.

  Sovrum

  Sovrummet mot gården ger ett avskilt läge från pulsen i stan och här ryms dubbelsäng i valfri bredd samt sängbord. För förvaring finns tre bra garderober med spegeldörrar. Från sovrummet når man balkongen i västerläge som kan möbleras efter önskemål.

  Badrum

  Modernt, helkaklat och väldisponerat badrum med allt som livet behöver. Interiören utgörs av handfat med kommod, vägghängd toalett, fina duschväggar i glas, tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsyta ovan. Här finns även vägghängda skåp för ytterligare förvaring.

  Övrigt

  Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Till lägenheten hör ett förråd om ca 2 kvm beläget på vån 2.

 • Bostaden

  Boarea

  60 kvm (Enligt mätbevis)

  Månadsavgift

  1898 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbud) samt bredband.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.54822%

  Andel av årsavgift: 0.54822%

 • Fastigheten

  Byggår

  1927

  Renoveringar

  2017 - Byggnation av 23 vindslägenheter 2016 - Installation av hiss i gårdshusen 2016 - Renovering av hissarna i gathusen 2016 - Nya tak 2016 - Fönsterrenovering 2018 - Stamspolning 2005 - Fasadrenovering Mitten av 80-talet - Stambyte

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har bastu vid föreningslokalen, cykelstall med ingång från Nybrogatan 66 respektive Nybrogatan 81 samt föreningslokal för medlemmarna (vån 2). I föreningslokalen finns ett pingisbord. Tvättstugor för föreningens medlemmar finns på Nybrogatan 68 ög och 87, vån 2. Föreningen har fyra stycken gårdar och på respektive gård finns det trädgårdsmöbler.

  Tv & Bredband

  Föreningen har gruppavtal för TV, internet och fast telefoni. Vid frågor kontakta styrelsen; [email protected] Boende har tillgång till Com Hem digital-TV. Det finns två möjliga operatörer för bredband: Com Hem eller Bredbandsbolaget. För mer information; http://www.brfbavern.se/generell-information/tv-kanaler

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-03-19

  Energiklass

  E

  Parkering

  Boendeparkering gäller, för mer information se www.stockholm.se

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  200 kr/mån

  Totalt

  450 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  HSB Brf Bävern

  Allmänt om föreningen

  Föreningen äger och förvaltar fastigheterna kvarteret Räven 18 Nybrogatan 66-72 och kvarteret Bävern 22 Nybrogatan 81-87. Båda fastigheterna omfattar gathus och gårdshus. Mellan gathusen och gårdshusen finns stora gemensamma gårdar med växter, träd och uteplatser. Då husen är byggda på Tyskbagarbergen och fastighetens arkitekt Sven Wallander sparade på sprängämnet så varierar antalet våningar mellan 2-5. Idag finns 11 st kommersiella lokaler i föreningen. Brf Bävern är medlem i HSB. För mer information; http://www.brfbavern.se/start

  Hemsida

  http://www.brfbavern.se

  Gårdsplats/innergård

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Peter Eriksén

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Nybrogatan 83, 5 tr, STOCKHOLMBostadsbildAttraktiv och trevlig 2:a med utmärkt läge på Nybrogatan. Lägenheten är genomgående och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar generösa ytor för socialt liv. Vidare finns en bra hall, rofyllt sovrum samt fräscht helkaklat duschrum. Högt läge ger fint ljusinsläpp och balkongen i västerläge är fantastisk för sköna sommarkvällar. Föreningen har mycket god ekonomi. Den är belägen i den lugnare delen av Östermalm med gångavstånd till allt vad Östermalm har att erbjuda, såsom affärer, restauranger och saluhall samt mycket goda kommunikationer med flera busslinjer och T-bana. Välkomna på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51IQHRJOCNOGUT455850000 kr