Liljeholmsbron 8, 3 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Liljeholmsbron 8, 3 tr
Södermalm - Hornstull, STOCKHOLM

2 rum, 34 kvm, 1 783 kr/mån
Utgångspris: 3 275 000 kr
Slutpris: 3 450 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Perfekta minitvåan med balkong - Lugnt gårdsläge - Fri andrahandsuthyrning

HÖGT LUGNT GÅRDSLÄGE // BALKONG MED KVÄLLSSOL // FRI ANDRAHANDSUTHYRNING // PERFEKT MINI TVÅA

Fantastiskt ljus minitvåa med välplanerad planlösning och solig balkong i högt och ostört läge! Fint läge på söder! Redan i hallen möts du av det generösa ljusflödet som genomsyrar lägenheten. Här finns inbyggd förvaring och avhängning för ytterkläder. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och matbord. Smakfullt kök med glasparti mot sovdelen som har utgång till den soliga balkongen. Helkaklat badrum med stilrena materialval. Här är det bara att flytta in!
Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
3 275 000 kr
Bud
3 450 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
34 kvm
Rum
2 rum
Avgift
1 783 kr/mån

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Richard Wall

Assisterande Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Hall

  Välkomnande hall med inbyggda garderober och avhängning för ytterkläder och skor.

  Rum

  Vardagsrummet har två fönsterpartier med generöst ljusinsläpp, luftig känsla och flera möbleringsalternativ. Här finns plats för soffgrupp, matbord och förvaring.

  Kök

  Ljust och välplanerat parallellkök med rostfria vitvaror och glasparti in mot sovdelen. Köket är utrustat med häll, ugn, diskmaskin och kyl och frys.

  Sovdel

  Mysigt sovrum med plats för säng. Utgång till balkongen genom dubbeldörrar. Balkongen är belägen mot föreningens innergård med ett högt och ostört läge.

  Badrum

  Modernt och snyggt badrum med helkaklade väggar och golv. Utrustat med wc, kommod med handfat och duschhörna. Toppmatad tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  34 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  1783 kr

  Kommentar till avgift

  En obligatorisk avgift på 155 kr för bredband samt 155 kr för kontraktstillägg tillkommer.

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.0059%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Tången 16

  Byggår

  1939

  Renoveringar

  2010 - Totalrenovering av fastigheten. Allt utom skalet av huset har gjorts om, dvs inredning, el, stammar etc. Vid ombyggnaden färdigställdes tre vindsvåningar samt källarförråd. 2014 - Installation av bredband 2015 - Radonmätning 2017 - Spolning av avloppsstammar 2017 - OVK 2018 - Renovering av entrédörrar 2018 - Putsning och målning av fasad Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2016-2036.

  Tv & Bredband

  Kabel TV - Leverantör: ComHem. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget separat abonnemang. Bredband - Fiber. Leverantör: Ownit. Ett obligatoriskt tillägg om 155 kr/mån. 100 Mbit/s.

 • Föreningen

  Namn

  BRF Tången 4

  Allmänt om föreningen

  Brf Tången 4 är en äkta bostadsrättsförening och registrerades år 2005. Föreningen förvärvade fastigheten Tången 16 år 2010. Adresserna som fastigheten omfattar är Liljeholmsbron 6-8. Fastigheten är en så kallad tredimensionell fastighetsbildning. Föreningen delar fastigheten med byggföretaget som stod för ombyggnaden. Lokalen är idag uthyrd till ett företag som driver kontorshotell. I de nedre våningarna finns garage, förråd, pannrum, elcentral etc. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar. Föreningen upplåter 38 lägenheter med bostadsrätt. Den totala bostadsytan uppgår till 1 710 kvm och lokalytan till 141 kvm. Garageplatser hyr föreningen av Savana AB som äger garaget. Föreningen har direktkontakt mellan garaget och trapphus. Föreningen har tillgång till en stor innergård som är omgärdad av totalt nio fastigheter, i kvarteret Tången. Det finns även ett cykelrum. Lån/kvm bostadsyta uppgick år 2019 till 6 635 kr. Juridisk person godkänns inte. Delat ägande godkänns. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Förvaltning Östersund AB.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Richard Wall

Assisterande Fastighetsmäklare

0735-33 99 99

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Liljeholmsbron 8, 3 tr, STOCKHOLMBostadsbildHÖGT LUGNT GÅRDSLÄGE // BALKONG MED KVÄLLSSOL // FRI ANDRAHANDSUTHYRNING // PERFEKT MINI TVÅA Fantastiskt ljus minitvåa med välplanerad planlösning och solig balkong i högt och ostört läge! Fint läge på söder! Redan i hallen möts du av det generösa ljusflödet som genomsyrar lägenheten. Här finns inbyggd förvaring och avhängning för ytterkläder. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och matbord. Smakfullt kök med glasparti mot sovdelen som har utgång till den soliga balkongen. Helkaklat badrum med stilrena materialval. Här är det bara att flytta in! Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51HR95TF0BCGJOJ83275000 kr