Luntmakargatan 93, 1 tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Luntmakargatan 93, 1 tr
Vasastan - Norrmalm, Stockholm

4 rum, 118 kvm, 4 328 kr/mån
Utgångspris: 8 995 000 kr
Slutpris: 10 500 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Balkong i sydväst läge

Balkong i sydväst läge // Garage // Pool // Möjlig 5:a // Låg belåningsgrad // Uthyrningsdel

Välkommen till denna ljusa och fina 4:a med möjlighet att köpa sin egen garageplats. Här bor du med en stor balkong i sydvästläge mot den prisbelönta innergården. Föreningen är lågt belånad med endast ca 250 kr/kvm. För dig som vill ha ytterligare ett sovrum, så går det enkelt att dela av ett av sovrummen till två rum. Köket är stilrent i vitt och fullt utrustat med exempelvis induktionshäll och integrerad diskmaskin. Vidare bor du med två badrum varav det ena har en tvättmaskin med torkfunktion samt badkar medan det andra har dusch. Bostaden bjuder på ett stort vardagsrum med plats för matsalsbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når du du balkongen i sydvästläge med plats för utemöbler. Från balkongen, så blickar du ut mot den lummiga innergården, som är prisbelönt. Vidare har du tre sovrum varav alla rymmer en dubbelsäng. Bostaden är genomgående och har gott om förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet och gott om plats för lös förvaring. Bostaden har ljusa ytskikt och genomgående ljusa golv.

Bostaden har två ingångar (den ena är igensatt), vilket gör att du det går att ha en separat uthyrningsdel om så önskas.

Hiss finns och den går även ned till garaget.

Nuvarande ägare har en garageplats (190 kr/mån) som upplåts som bostadsrätt. Denna säljs separat.

Föreningen är välskött och mycket lågt belånad. Vidare kan du som boende utnyttja föreningens relaxavdelning med pool och bastu, som ligger i grannhuset. Denna nyttjas tillsammans med grannföreningen. Föreningens innergård är lummig och har också gungor och en lekplats.


Utgångspris:
8 995 000 kr
Bud
10 500 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
118 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
4 328 kr/mån
Våning
1 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 4:10 500 000 kr09 jun 16:10
 • BUDGIVARE 2:9 575 000 kr09 jun 15:50
 • BUDGIVARE 1:9 560 000 kr09 jun 16:15
 • BUDGIVARE 3:9 415 000 kr09 jun 14:12
 • BUDGIVARE 1:9 400 000 kr09 jun 14:05
VISA ALLA BUD

Planritning

Luntmakargatan 93, 1 tr - Planritning
Luntmakargatan 93, 1 tr - Planritning
Luntmakargatan 93, 1 tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Jonas Tillman

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Hall

  Bra förvaring i form av inbyggd garderob. Plats för avhängning.

  Vardagsrum

  Ljust och spatiöst vardagsrum med plats för ett stort matbord samt en väl tilltagen soffgrupp. Här finns också möjlighet till en arbetshörna. Ljusa golv och vita väggar. Härifrån når du balkongen.

  Kök

  Fullt utrustat kök i vitt med matplats. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl/frys och köksfläkt. Ljusa golv och vita väggar. Vackra glasdörrar mot vardagsrummet

  Badrum

  Stilrent badrum med golvvärme (fungerar ej) och ljust klinkergolv samt vitt kakel. Tvättmaskin med torkfunktion, badkar med dusch, bred kommod med handfat och överskåp, handdukstork (el). Infällda spotlights i tak.

  Sovrum 1

  Rofyllt sovrum, som idag inrymmer en 180 cm dubbelsäng. Platsbyggd förvaring som är byggd med möjligheten att sätta upp dörrar. Vidare finns plats för lös förvaring. Ljusa golv och vita väggar.

  Balkong

  Inbjudande och rymlig balkong i sydväst med plats för utemöbler på trallen.

  Duschrum

  Tidlöst duschrum med golvvärme och vitt kakel samt blått klinkergolv. Duschhörna, WC och handfat med spegelskåp ovan handfat. Infällda spotlights i tak.

  Sovrum 2

  Bra sovrum med plats för dubbelsäng (160 cm idagsläget). En garderob med och gott om plats för förvaringsmöbler. Ljusa golv och vita väggar.

  Sovrum 3

  Stort sovrum med plats för två enkelsängar eller en dubbelsäng. Fyra garderober. Detta rum kan göras om till två sovrum genom att sätta upp en vägg mellan fönstren.

  Källarförråd

  Lägenhetsinnehavaren disponerar ett rymligt källarförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  118 kvm

  Månadsavgift

  4328 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, Kabel-Tv (analogt basutbud med 17 kanaler) via ComHem och bredband (fiber) via Stockholms stadsnät.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.9286%

 • Fastigheten

  Byggår

  1985

  Renoveringar

  Utförda renoveringar: 2009- Nya värmepumpar 2012- Två nya tvättmaskiner 2014- Tvättstugan renoverad med nya torkskåp och torktumlare 2015- Målning av plåtar på fasad mot gatan 2016- Målning av yttertak, nytt elektroniskt låssystem som skalskydd samt renoverat poolen 2017- Två nya tvättmaskiner 2018- Nytt ventilationssystem i poolen samt dränering på gården 2019 - renoverades hissarna

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har: - Tvättstuga - Pool med dam- och herrbastu - Föreningslokal - Cykelförråd och barnvagnsrum - Grovsoprum

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv (analogt basutbud 17 kanaler) via ComHem och bredband (fiber) via Stockholms Stadsnät.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-03-16

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen har garage i huset med 39 stycken garageplatser som ägs med bostadsrätt. De har också 7 stycken hyresplatser.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Blompottan 2

  Allmänt om föreningen

  Brf Blompottan 2 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Fastigheten byggdes 1985. Föreningen har 56 stycken lägenheter där samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen accepterar inte juridisk person. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Brain Accounting.

  Ekonomi

  Ingen förändring på avgiften mellan 2008-2017. En höjning med 10% från 1/1 2018 och 1% från år 2019.

  Hemsida

  https://www.blompottan2.se/

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en fin innergård.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jonas Tillman

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Luntmakargatan 93, 1 tr, StockholmBostadsbildBalkong i sydväst läge // Garage // Pool // Möjlig 5:a // Låg belåningsgrad // Uthyrningsdel Välkommen till denna ljusa och fina 4:a med möjlighet att köpa sin egen garageplats. Här bor du med en stor balkong i sydvästläge mot den prisbelönta innergården. Föreningen är lågt belånad med endast ca 250 kr/kvm. För dig som vill ha ytterligare ett sovrum, så går det enkelt att dela av ett av sovrummen till två rum. Köket är stilrent i vitt och fullt utrustat med exempelvis induktionshäll och integrerad diskmaskin. Vidare bor du med två badrum varav det ena har en tvättmaskin med torkfunktion samt badkar medan det andra har dusch. Bostaden bjuder på ett stort vardagsrum med plats för matsalsbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når du du balkongen i sydvästläge med plats för utemöbler. Från balkongen, så blickar du ut mot den lummiga innergården, som är prisbelönt. Vidare har du tre sovrum varav alla rymmer en dubbelsäng. Bostaden är genomgående och har gott om förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet och gott om plats för lös förvaring. Bostaden har ljusa ytskikt och genomgående ljusa golv. Bostaden har två ingångar (den ena är igensatt), vilket gör att du det går att ha en separat uthyrningsdel om så önskas. Hiss finns och den går även ned till garaget. Nuvarande ägare har en garageplats (190 kr/mån) som upplåts som bostadsrätt. Denna säljs separat. Föreningen är välskött och mycket lågt belånad. Vidare kan du som boende utnyttja föreningens relaxavdelning med pool och bastu, som ligger i grannhuset. Denna nyttjas tillsammans med grannföreningen. Föreningens innergård är lummig och har också gungor och en lekplats. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51DIC2RN1J4UHGIK8995000 kr