Badstrandsvägen 33
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Badstrandsvägen 33
Kungsholmen - Stora Essingen, STOCKHOLM

2 rum, 36 kvm, 1 650 kr/mån
Utgångspris: 2 850 000 kr
Slutpris: 2 850 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Ljus och välplanerad 2:a med balkong i optimalt västerläge!

Bostaden har fina egenskaper som spegelindelade dörrar, stora härliga fönster med klassiska spanjoletthandtag samt genomgående snygg färgsättning. Vardagsrummet rymmer både större soffgrupp och matgrupp, vilket gör rummet perfekt för såväl avkopplande som sociala stunder. Balkongen ligger i optimalt västerläge och rymmer bord och stolar. Det stilrena köket har utmärkt förvaring bakom vita snygga fronter och mycket generös arbetsyta. Den maskinella utrustningen erbjuder allt man kan behöva som hemmakock. Sovrummet med plats för dubbelsäng, ligger i rofyllt läge med stort fönster. Via hallen kommer man in i det kaklade badrummet som har dusch. Det breda fönsterpartiet bjuder på ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten har bra förvaring för både hängande och vikta kläder i klädkammare och dessutom finns tillhörande rymligt vindsförråd samt ett källarförråd.

Föreningen är lågt belånad med endast 2064 kr/kvm.

Utgångspris:
2 850 000 kr
Bud
2 850 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
36 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
1 650 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:2 850 000 kr08 jul 13:20
 • BUDGIVARE 1:2 800 000 kr08 jul 10:30
 • BUDGIVARE 2:2 770 000 kr07 jul 13:35
 • BUDGIVARE 1:2 750 000 kr07 jul 12:54
 • BUDGIVARE 2:2 700 000 kr07 jul 11:30
VISA ALLA BUD

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Jonas Tillman

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Entré

  Trevlig hall med plats för förvaring. Vitmålade väggar och parkett på golvet. Säkerhetsdörr med tittöga.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med stort fönsterparti och halvglasad balkongdörr som ger fint ljusinsläpp. Här får man plats med såväl soffgrupp som matplats för fyra personer. Väggarna är målade i snygg sandfärgad ton och på golvet ligger parkett.

  Balkong

  Balkong som ligger i skönt eftermiddags- och kvällssoligt läge. Plats för bord och stolar. På golvet ligger trall.

  Kök

  Stilrent kök med mycket bra förvaring bakom vita fronter. Generös arbetsyta av svart laminat med vitt liggande kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, gasspis med varmluftsugn och fläkt, micro samt integrerad diskmaskin. Parkett på golvet.

  Sovrum

  Rofyllt sovrum med stort fönster. Plats för dubbelsäng. Sandfärgad vägg med snygg fondvägg i grönt. På golvet ligger parkett.

  Badrum

  Kaklat badrum med vita väggar och blå dekorationsbård. Blått klinker på golvet. Dusch med vikbara väggar av glas. Handfat av porslin med kommod nedanför och skåp med spegeldörrar ovanför. Wc.

  Förråd

  Lägenhetsinnehavaren disponerar ett rymligt vindsförråd och ett källarförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  36 kvm (Area enligt föreningen)

  Månadsavgift

  1650 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv med basutbud.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.833%

 • Fastigheten

  Byggår

  1938

  Renoveringar

  1991- Omläggning tak 1995 - Byte av elstigare och renovering av fasad och balkonger 1998 - Byte av vatten- och avloppsstammar 2000 - Renovering av tvättstugor 2001 - Ny värmeanläggning 2002 - Installation av säkerhetsdörrar och renovering av trapphus 2008 - Installation av bergvärme 2008 - Iordningställande av trädgården 2009 - Renovering av fönster 2013 - Målning fönster 2020 - Upprättande av energideklaration Byte av ingående rör avseende kallvatten under 2020 alternativt 2021. Hur stort arbetet blir är ännu inte klart då offert inte kommit.

  Tv & Bredband

  Kabel-tv och bredband via ComHem.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-03-10

  Energiklass

  E

 • Driftskostnad

  El

  150 kr/mån

  Totalt

  150 kr/mån

  Kommentar

  Kostnad för gas enligt schablon 250 kr/mån tillkommer. Även kostnad för försäkring tillkommer.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Dungen 23-25

  Allmänt om föreningen

  Brf Dungen 23-25 är en äkta förening och äger sedan 1985 fastigheterna med samma namn. Föreningen upplåter 38 lägenheter och 2 lokaler om totalt 139 kvm. Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam gård med utemöbler och grillmöjligheter, tvättstugor på källarplan (en i varje port), bastu och relaxavdelning samt cykelförråd även denna i källaren. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i If Skadeförsäkring AB. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10 %. Den ekonomiska förvaltningen sköts av FRUBO AB.

  Ekonomi

  Inga beslut om ändrad månadsavgift finns (uppgift kontrollerad med ordförande 2020-05-25).

  Hemsida

  https://dungen23-25.bostadsratterna.se/brf-dungen-23-25

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jonas Tillman

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-15 57 80

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Badstrandsvägen 33, STOCKHOLMBostadsbildBostaden har fina egenskaper som spegelindelade dörrar, stora härliga fönster med klassiska spanjoletthandtag samt genomgående snygg färgsättning. Vardagsrummet rymmer både större soffgrupp och matgrupp, vilket gör rummet perfekt för såväl avkopplande som sociala stunder. Balkongen ligger i optimalt västerläge och rymmer bord och stolar. Det stilrena köket har utmärkt förvaring bakom vita snygga fronter och mycket generös arbetsyta. Den maskinella utrustningen erbjuder allt man kan behöva som hemmakock. Sovrummet med plats för dubbelsäng, ligger i rofyllt läge med stort fönster. Via hallen kommer man in i det kaklade badrummet som har dusch. Det breda fönsterpartiet bjuder på ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten har bra förvaring för både hängande och vikta kläder i klädkammare och dessutom finns tillhörande rymligt vindsförråd samt ett källarförråd. Föreningen är lågt belånad med endast 2064 kr/kvm.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51BR8QA031QIS7DQ2850000 kr