Sonja Kovalevskys Gata 8, 3tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Sonja Kovalevskys Gata 8, 3tr
Vasastan - Hagastaden, STOCKHOLM

2 rum, 49.5 kvm, 2 686 kr/mån
Utgångspris: 4 495 000 kr
Bud: 4 495 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Modern och ljus tvåa med balkong!

Välkommen till en ljus och modern tvåa med solig balkong i söderläge i expansiva Hagastaden!

- Garage i huset
- Balkong i söderläge
- Sociala ytor
- Moderna och omsorgsfulla materialval
- Väldisponerat och komfortabelt boende
- Belägen i expansiva Hagastaden
- Bra kommunikationer

Lägenheten präglas av stilrena, moderna och väl genomtänkta materialval som valts ut med omsorg. Bostaden har genomgående fint vitt, matt ekparkettgolv och vita väggar. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa, soffbord och tv-möbel och har med flera fönster och balkongdörrar ett härligt ljusinsläpp. Härifrån har man utgång till lägenhetens härliga balkong med plats för allt önskat utemöblemang. Den optimala planlösningen med öppen lösning mellan vardagsrum och kök skapar goda sociala ytor, perfekt lämpat för umgänge och samvaro. Det moderna köket har gott om förvaring bakom vita, stilrena fronter och bra med arbetsyta. Här får man plats med ett matbord med 4-6 sittplatser. Vidare har bostaden ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sidobord samt garderobsvägg för förvaring. Man välkomnas in i en ljus hall med bra förvaring som leder ut till vardagsrum/kök. Här bor ni med bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Här är allt nytt och fräscht, det är bara att flytta in och njuta av ett boende med komfort!

Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns bland annat barnvagnsrum, cykelförråd, källsortering och gemensam tvättstuga i föreningen. Belägen på föreningens östra tak finns en gemensam terass med både inne- och uteplats med plats för umgänge och grillmöjligheter som kan bokas.

Hagastaden knyter samman Stockholm med Solna och förenar med storstadspuls med avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. En spännande stadsdel under uppbyggnad och utveckling! Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt det ena hållet och Hagaparken med Brunnsviken åt det andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys och Systembolaget. Både Sats och Friskis & Svettis ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Det finns ett flertal restauranger så som Omni, Macelleria och restaurang Station. Pulsen på Odenplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter från Hagastaden. Flertalet busslinjer går genom området. I Hagastaden tillkommer också den nya gula tunnelbanelinjen som kommer gå mellan Odenplan och Arenastaden.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
4 495 000 kr
Bud
4 495 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
49.5 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 686 kr/mån
Våning
3 (Hiss finns)

Planritning

Sonja Kovalevskys Gata 8, 3tr - Planritning
Sonja Kovalevskys Gata 8, 3tr - Planritning
Sonja Kovalevskys Gata 8, 3tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Peter Eriksén

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Hall

  Välkomnande och ljus hall med bra plats för förvaring i garderob samt avhängningsplats.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Flera fönster tillsammans med balkongdörr skapar ett fint och rikligt ljusinsläpp. Härifrån har man utgång till lägenhetens härliga balkong.

  Kök

  Modernt och fräscht kök med bra förvaring i såväl under- som överskåp bakom vita fronter. Gott om arbetsyta på grå bänkskiva samt stänkskydd i vitt. Maskinell utrustning i inbyggd ugn, micro, kyl/frysskåp, micro, fläkt, induktionshäll och diskmaskin. Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum ger plats för matbord med 4-6 sittplatser.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sidobord. Garderobsvägg från golv till tak ger gott om förvaringsmöjligheter.

  Badrum

  Helkaklat och stilrent badrum med svart klinkergolv och vitt kakel. Här finns duschplats med vikbara glasdörrar, wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan samt både tvättmaskin och torktumlare.

  Källarförråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  49.5 kvm (Areauppgifter enligt lägenhetsförteckningen.)

  Månadsavgift

  2686 kr

  Kommentar till avgift

  Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 275 kr/månad för internetabonnemang Det finns inga beslut på avgiftsförändringar i dagsläget. (kontrollerat 2020-09-17)

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 0, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.35721%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Stockholm Enzymet 2

  Byggår

  2018

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns barnvagns- och rullstolsrum samt cykelförråd. Det finns sophantering i form av sopsug med nedkast på två ställen på gården. Källsortering finns i bottenplan på huset. Två stycken gemensamma tvättstugor, en belägen i varje huskropp. Det finns en gemensam terass som är belägen på det östra takets hus.

  Tv & Bredband

  Ett kollektivt abonnemang hos Telia finns tecknat. Det ingår 1 st trådlös router, 1 st TV-box och bredband 100/10 Mbit/s.

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Parkering

  Föreningen har ett garage med 72 bilplatser varav 4 handikapplatser och 10 platser för elbil, det är för närvarande kö. Garageplats kan hyras till en kostnad om 2250kr i månaden. För elplatserna betalar man även för elförbrukningen.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  300 kr/mån

  Totalt

  600 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Hagaterassen 1

  Allmänt om föreningen

  Brf Hagaterassen 1 innehar fastigheten Stockholm Enzymet 2 med äganderätt. Föreningen består av två byggnader med 8 trapphus. Det finns 6-12 våningar med underliggande källare/garage. Den totala ytan uppgår till 16 044kvm varav 13 590kvm avser boyta, 1078,5kvm lokalarea ovan mark, 154kvm under mark samt 1221,5kvm lokalarea uthyrningslokaler. Det finns totalt 205 bostadslägenheter. Lägenhetsfördelningen ser ut enligt följande: 1 rok - 17st 2 rok - 79st 3 rok - 51st 4 rok - 49st 5 rok - 9st Föreningen godkänner delat ägande, med minsta ägarandel 10%. Föreningen godkänner juridisk person om styrelsen är enig.

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en fin innergård.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Collage 03

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

MÄKLARE

Niklas Wellmér

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 19 00

[email protected]

Peter Eriksén

Assisterande Fastighetsmäklare, delägare

0705-28 83 33

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sonja Kovalevskys Gata 8, 3tr, STOCKHOLMBostadsbildVälkommen till en ljus och modern tvåa med solig balkong i söderläge i expansiva Hagastaden! - Garage i huset - Balkong i söderläge - Sociala ytor - Moderna och omsorgsfulla materialval - Väldisponerat och komfortabelt boende - Belägen i expansiva Hagastaden - Bra kommunikationer Lägenheten präglas av stilrena, moderna och väl genomtänkta materialval som valts ut med omsorg. Bostaden har genomgående fint vitt, matt ekparkettgolv och vita väggar. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa, soffbord och tv-möbel och har med flera fönster och balkongdörrar ett härligt ljusinsläpp. Härifrån har man utgång till lägenhetens härliga balkong med plats för allt önskat utemöblemang. Den optimala planlösningen med öppen lösning mellan vardagsrum och kök skapar goda sociala ytor, perfekt lämpat för umgänge och samvaro. Det moderna köket har gott om förvaring bakom vita, stilrena fronter och bra med arbetsyta. Här får man plats med ett matbord med 4-6 sittplatser. Vidare har bostaden ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sidobord samt garderobsvägg för förvaring. Man välkomnas in i en ljus hall med bra förvaring som leder ut till vardagsrum/kök. Här bor ni med bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Här är allt nytt och fräscht, det är bara att flytta in och njuta av ett boende med komfort! Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns bland annat barnvagnsrum, cykelförråd, källsortering och gemensam tvättstuga i föreningen. Belägen på föreningens östra tak finns en gemensam terass med både inne- och uteplats med plats för umgänge och grillmöjligheter som kan bokas. Hagastaden knyter samman Stockholm med Solna och förenar med storstadspuls med avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. En spännande stadsdel under uppbyggnad och utveckling! Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt det ena hållet och Hagaparken med Brunnsviken åt det andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys och Systembolaget. Både Sats och Friskis & Svettis ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Det finns ett flertal restauranger så som Omni, Macelleria och restaurang Station. Pulsen på Odenplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter från Hagastaden. Flertalet busslinjer går genom området. I Hagastaden tillkommer också den nya gula tunnelbanelinjen som kommer gå mellan Odenplan och Arenastaden. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51BJEFBIOS6MOSFQ4495000 kr